Şimdi Ara

KARŞI BİNADAKI KIZIN İSMİNİ NASIL ÖĞRENİCEM(MUTLU SONNNNNN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorarak
  • ben uçak olayını yapcam galiba ama uçağın yönü aşağıdaki sucu muzaffere giderse cenaze evini arayın

veya başka bi olayda kartona yazcam :D

ne sinir bi durum arkadaş :D kızın dışarı cıkması için nöbet mi tutayım şansımız yaver giderse bu işin sonu iyi :D

yaptıklarımı paylasıcam burda sagolun yardımlar için
  • Watsapp girip en yakındaki kişilere bak mahalle çapında. Watsapp ı varsa bulursun kızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeChaolan

dışarıda gördüğün zaman falan git yanına merhaba seni balkondayken gibisinden görmüştüm, tanışmak istedim ben murat, ahmet, mehmet gibisinden gir işte.

Adanalı mısın? Bir şey anlatırken "gibisinden" diyor tanıdığım tüm Adanalılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • badoo falan kullaniyordur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

quote:

Orijinalden alıntı: LeeChaolan

dışarıda gördüğün zaman falan git yanına merhaba seni balkondayken gibisinden görmüştüm, tanışmak istedim ben murat, ahmet, mehmet gibisinden gir işte.

Adanalı mısın? Bir şey anlatırken "gibisinden" diyor tanıdığım tüm Adanalılar.

dıııt yanlış tespit, ankaralıyım.
  • Seçimleri bekle oy vermeye gittiğinde listeden bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

<< Bu mesajı sadece DH premium üyeleri görebilir. >>

<< Bu mesajı sadece DH premium üyeleri görebilir. >>
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kız markete giderken çıktım karşısına konustum tanistik su an bu konuyu gulerek okuduk ve su an yanimda opeyim hatta bitane neyse herkes sagolsun vay bee kendinize iyi bakin

• Kaç gündür onun için mi balkondasin hep sapsik ya İsmimi PM attım
  • Abi naptin ya

• Besiktas07700 B kullanıcısına yanıt
    Gelen postadaki babasının adina bak. Faceden belki arkadastirlar.

• Hangi katta ve dairede olduğunu tespit et. Mesela 5.kattaysa ve her katta atıyorum 3 tane daire varsa no 16 17 veya 18'dir pencerelerden anlarsın. Sonra zillerden anne ve baba ismi ve soyadlarını bulursun. Onları da sosyal medyada arattın mı iş tamamdır.

• Beyler adam kızla tanışmış, sevgili olmuşlar konuyu açtığından beri 1 yıl geçmiş. Hala ismimi öğrenmesi için tavsiye yapıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Watsapp girip en yakındaki kişilere bak mahalle çapında. Watsapp ı varsa bulursun kızı

Whatsappta öyle bir şey yokki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Watsapp girip en yakındaki kişilere bak mahalle çapında. Watsapp ı varsa bulursun kızı

Whatsappta öyle bir şey yokki?

Arkadaşlarını bul diye yer vardı bi ara denk gelmiştim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Beyler adam kızla tanışmış, sevgili olmuşlar konuyu açtığından beri 1 yıl geçmiş. Hala ismimi öğrenmesi için tavsiye yapıyorsunuz.

Okumuyolar galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Besiktas07700

quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Beyler adam kızla tanışmış, sevgili olmuşlar konuyu açtığından beri 1 yıl geçmiş. Hala ismimi öğrenmesi için tavsiye yapıyorsunuz.

Okumuyolar galiba

Klasik dh hali. Benim asıl garibime giden bu konunun tutmamış olması. Normalde bu konuda hayvan gibi espriler olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Besiktas07700

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kız markete giderken çıktım karşısına konustum tanistik su an bu konuyu gulerek okuduk ve su an yanimda opeyim hatta bitane neyse herkes sagolsun vay bee kendinize iyi bakin

Basligi gorunce ulan bu konuyu ben mi acmistim acaba diye sordum kendi kendime. Cunku ayni durumu yasiyorum. Kiz karsi binanin balkonunda. Hic ama hic kesmiyor. Bende kesmiyorum gerci ya.. Ama tanismak istiyorum. Sen basarmissin tebrik ederim sizde kesisme durumu varmiydi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.