Şimdi Ara

KARŞI BİNADAKI KIZIN İSMİNİ NASIL ÖĞRENİCEM(MUTLU SONNNNNN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
4
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba yeni katıldım ben foruma. Konu açmayı bir türlü bulamadım baya araştırdım kafayı yiyordumkki buldum sonunda

konunun başlığında da yazdığı gibi ben karşı binadaki kızla kesişiyorum arada bir ben balkona çıktığım zaman bakıyorum hemen o da çıkıyor. Ben bu kızın ismini nasıl

bulabilirim faceden eklesem konuşmayı ilerletirim ama ismini nasil bulabilirm yardım edebilecek varmı :D bide acemiyim forumda yani fazla hor görmeyin beni :D

not( kız çok güzel nolur yardım edinde bulayım ismini )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktas07700 -- 18 Ağustos 2015; 17:01:36 >

• Adını sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git zilden ailenin adına soyadına bak. Belki babasının faceden arkadaşıdır kız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

Bu mesaj silindi.
    Pcden şarkıyı aç, kafayı sallayarak cama çık ve karşıya bak.Ardından what's your neymmm de
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    dışarıda gördüğün zaman falan git yanına merhaba seni balkondayken gibisinden görmüştüm, tanışmak istedim ben murat, ahmet, mehmet gibisinden gir işte.
  • Premium üyelik var bende veriyim mi?

Ayrıca mahalle muhtarına git öğrenirsin

• Hav' yu duin biç diyeceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes buraya konu acanlarin evini fbi basiyor sil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeChaolan

dışarıda gördüğün zaman falan git yanına merhaba seni balkondayken gibisinden görmüştüm, tanışmak istedim ben murat, ahmet, mehmet gibisinden gir işte.

Alıntıları Göster
    benimde bir balkon güzelim var, bende ismini bulamadım. Ama uğraşsam şunu yapardım herhalde. Bir arkadaşın eline verirdim defter kalem. Anket yapıcakmış gibi yollardım evine bu evde 18 yaşını dolduralı 2 seneyi aşmamış bir kişi varmı? varsa bir anketim var rica etsem yardımcı olabilir mi falan dedirtirdim. O şekil öğrenirim ya. Baya senaryo yazmak lazım ama kız bolluğu var o yüzden uğraşmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Heimerdinger

benimde bir balkon güzelim var, bende ismini bulamadım. Ama uğraşsam şunu yapardım herhalde. Bir arkadaşın eline verirdim defter kalem. Anket yapıcakmış gibi yollardım evine bu evde 18 yaşını dolduralı 2 seneyi aşmamış bir kişi varmı? varsa bir anketim var rica etsem yardımcı olabilir mi falan dedirtirdim. O şekil öğrenirim ya. Baya senaryo yazmak lazım ama kız bolluğu var o yüzden uğraşmıyorum

Alıntıları Göster
    binanın resmini gönder kızın adını söyliyim

• Bizim ev bahçe katı tek kesişebildiğim sokak kedileri

• quote:

Bu mesaj silindi.
    << Bu mesajı sadece DH premium üyeleri görebilir. >>
  • annen falan annesiyle konuşsun. ben aynı olayı yaptım, faceten ekledim vs ama ilerletemedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

<< Bu mesajı sadece DH premium üyeleri görebilir. >>

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sağolun öncelikle ben kimse görmez yyazmaz filan diye düşünmüştüm eyv :D

konuya gelecek olursak scofieldin hapisten kaçma planları kadar çok düşünüyorum güzel bi senaryo ayarlamaya calisiorum

sanırım gidip direk konusucam da annesi felan açicak şimdi mal gibi kalicam

(umarım mal kelimesi yasaklı filan değildir :D )

bu duruma düşüpte güzel bişey deneyip olumlu sonuç alan var mı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Besiktas07700

arkadaşlar sağolun öncelikle ben kimse görmez yyazmaz filan diye düşünmüştüm eyv :D

konuya gelecek olursak scofieldin hapisten kaçma planları kadar çok düşünüyorum güzel bi senaryo ayarlamaya calisiorum

Kardes dh premium almani oneririm ozel kiz konulari bölümü var ayrica adminler kufur edersen tölerans gosterirler

• quote:

Orijinalden alıntı: The Dragonborn Comes

quote:

Kardes dh premium almani oneririm ozel kiz konulari bölümü var ayrica adminler kufur edersen tölerans gosterirler

Alıntıları Göster
    birader ben anlamiom ki premium cart curt bak ayrıcalık tanıcaz dıyıp benı sey etmeyın kandırmayın :D

• quote:

birader ben anlamiom ki premium cart curt bak ayrıcalık tanıcaz dıyıp benı sey etmeyın kandırmayın :D

Alıntıları Göster
    platinum premiumda indirim var onu almanı tavsiye ederim
  • Yazis kizla balkondan. Eline buyuk yazi tahtasi al gorebilecegi gibi merhaba veya naber falan yaz :D

• Merhaba, sana tavsiyem kağıttan uçak yap içine adın ne diye yaz ve uçağı onun balkona fırlat.Bu kadar basit

• Kızın yanına git ve senin adın ne diye sor.
    Bunuda mi ben söyleyeyim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.