Şimdi Ara

Karşı cins? (Ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mantikli yazmissin da kizla olacaksin diye dersleri salacan diye bir sey de yok bence. Ikisi beraber idare edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sana suanlik onerebilecegim tek sey ,gir kariyer.nete bolumunun ilanlarina bak ve istenen tum gelisimleri yapmaya gayrey goster ms office mi istiyorlar ogren autocad mi ogren catia mi ogren ,doldur kendini dostum

• En doğrusunu yapıyorsun okumana bak, karı kız ortamı 2 sene sonra olmayacak ama keşke alanımda kendimi ilerletseydim diyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

bir dh atasözü:Hiçbir dhli bunu okumaz

+1 Çok düzensiz ben bile okumadım

• Kendimi geliştireceğim kimseye vakit ayıramam tripleri beni bayıyo. Sanırsın yeni mühendislik teoremleri üretecek . Lan altüstü bi autocad de solid de çizim öğrenicen,birazda teknik ingilizce tamam. İşiişte öğrenirsin bunu unutma,kendine vakit ayır,kasma

• Evet haklısınız en yakın arkadaşım bahsettiğiniz şekilde hem ders hem kız arkadaşını idare edebiliyor.Ben biraz sorunluyum bu konuda eğer kız işi olursa %100 dersler ihmale gelir

• Evet hocam doğru söylüyorsunuz fakat Yurtdışında çalışma hayalim var.Bu yüzden biraz daha donanımlı olmam gerekli gibi...

• Tavsiyelerinizi kesinlikle uygulayacağım

• Bıraktım bile hocam

• hocam gidip üniyi boşla kızlarla gez vs demiyorum ama güzel bir ilişki seni bazı şeylere motive bile edebilir
  • Katılmıyor değilim fakat çok sorumluluk istiyor be hocam henüz haftada 1-2 görüşmeyle idare edebilene rastlamadım bizim oralarda...

• quote:

Orijinalden alıntı: RetributionQ

Katılmıyor değilim fakat çok sorumluluk istiyor be hocam henüz haftada 1-2 görüşmeyle idare edebilene rastlamadım bizim oralarda...

mezuna kaldım ben sınav için haftada 2-3 kere anca görüşüyoruz yetmiyor ama sabrediyoruz sabretcek biri vardır mutlaka
  • 80 k ile muhendislik okuyorsun

• Reul kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sınav senesini fazla boşlamayın da bizim gibi kara kara düşünmeyin sonra Şehir farklı olunca buradakilerde hep şehir dışından herkes ayrı ev-yurtta kalıyor o yüzden neredeyse her gün görmen gerekiyor.

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç sorma girdik bir yola geri dönüşümüz de yok Zararın neresinden dönersek kârdır modunda kendimize birşeyler eklemeye çalışıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: RetributionQ

Aman hocam sınav senesini fazla boşlamayın da bizim gibi kara kara düşünmeyin sonra Şehir farklı olunca buradakilerde hep şehir dışından herkes ayrı ev-yurtta kalıyor o yüzden neredeyse her gün görmen gerekiyor.

inşallah hocam güzel bi sınav senesi bekliyo beni boşlama gibi şansım yok önceki sene boşladım bu sene verilen şansı nasipse güzel değerlindircem benden büyüksünüz ama diceğim şey size bu konuda saygı duyucak biri bulursanız bir sorun yok bence o yüzden biri hoşlanmıştır vs gidin bi konuşun bakarsınız gerçekten kafa yapısı sizinkiyle uygun çıkar kim bilir

• RetributionQ R kullanıcısına yanıt
    Yok dostum siralamana laf etmedim bi kac kere yazmissin ondan yazdim

• Reul kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum inşallah istediğin yerlerde olursun

• Etsen de haklısın zaten hocam Bir İtü/Odtü olsaydı zaten şuan bu konuda kara kara düşünüyor olmazdık

• malum hikayeler gibi yazmayın şunu

okumadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.