Şimdi Ara

Karşı cins? (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır DH'ın Konu Dışı bölümünün bir takipçisi olarak bende bugün sizinle benim hakkımda ki bir konuyu paylaşmak istedim.Öncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum.
    Ben üniversiteye 80k ile yerleşmiş ve 3.sınıf öğrencisi olan bir mühendis adayıyım.Ailemden ayrı bir şehirde üniversite okumaktayım.Ev arkadaşım da 3.sınıf olup kendiside bir mühendis
    adayı.Genel anlamda sosyal bir insanım boş zamanlarımda garsonluk yapıyorum ve yaz tatillerinde aynı şekil ailemin bulunduğu ilde bir düğün salonunda garsonluk işiyle meşgulüm.

Biraz kendimi anlattım umarım.Benim sorunuma gelirsek karşı cinse olan ilişkiler ve bu konu hakkındaki duruşum.
    Çevremdeki tüm insanlar(üniversite-ailemin yaşadığı yerdeki arkadaşlarım) kızlarla gezdiğini,tozduğunu ve daha nicesini anlatırken ben bunları saçma buluyorum.
    Saçma derken tabi ki olması gereken şeyler fakat ben kendim için erken olduğunu düşünüyorum ve bu düşüncemin oluşmasını sağlayan tek şey gelecek kaygısı...
    80k ile bir mühendislik okuyorum ve alanımda benden çok daha iyi insanlar var.Ben bu eğitim sürecini ''Oğlum ne kaparsak kar'' mantığıyla bitirmeyi hedeflerken tüm çevremde bu konu açıldığında geyiğe alınıyorum.
    Neredeyse tüm arkadaşlarım: '' Oğlum farklı şehirdesin ortam yap işte kızlarla takıl ne karışan var ne eden'' mantığıyla hareket ediyor.

Bu konuyu açma gereği hissettim.Mesela geçenlerde arkadaşımın vasıtasıyla tanıştığım bir kız,arkadaşıma : '' Söyle yazsın ben onu beğendim.'' tarzında birşeyler söylemiş ben de arkadaşıma olmaz dedim o da iletmiş.
    Ardından sosyal medyada denk geldim o kıza.''Herkes kendini ulaşılmaz sanıyor nedir bu ego ?'' tarzında paylaşımlar yapmış.

Evet DH üyeleri elimden geldiğince olayı özetlemeye çalıştım.Ben geleceğimi en iyi şekilde kurtarmaya çalışıyorum sonra bu ikili ilişkiler olur modundayım.Acaba yanlış mı yapıyorum diye kendimi sorgulamaya başladım.
    Lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız,konuda biraz uzadı ama özür diliyorum ve gelecek fikirleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
    İyi forumlar

• Seviyosan çıkar vur masaya bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir dh atasözü:Hiçbir dhli bunu okumaz
  • Okumadım. Daha DH'li olamamışsın, bunu okumayız biz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Bugüne özel bir olay olsa belki yardımınız dokunur
  • Okumadım ama kız gönlünü başkasına verecek.O kızdan vazgeç.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güvelere Karşı En İyi Çözüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okudum.
    Ve kimseyi takma hocam kari kizla takilsan universiteden sonra sana bi katkisi olmayacak alaninla ilgili is ler yaparsan ileride cv ne guzelce yazarsin + puan alirsin en onemlisi de senin icin den gelen ne ister sen onu yap

• Sevgilin varsa ve ciddi anlamda gelecek planlarınız varsa ortamlara pek girmeni önermiyorum. Suçluluğa sebep olur.
    Sevgilim yok diyorsan ortamlara gir, eğlen, kafanı dağıt, tecrübe edin. Üniversite hayatı bir kez yaşanır dostum, iyi değerlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RetributionQ

Bugüne özel bir olay olsa belki yardımınız dokunur
    Okudum ciddi ciddi. Ben de mühendisim 2. sınıftayım. Ben ailemle olsam da ortamım vardır kendimce. Ama farklı şehirlerde olan arkadaşlarım da kendilerine bir ortam yaptı, bunun artılarını ve eksilerini anlattılar bana. Tabii ortamın olmalı ama öyle vur patlasın çal oynasın yerine belli başlı arkadaşlıkların olur ilişkilerin olur okulun ön planda olur. Kızın cümlesi zaten çok saçma. Söyle yazsın beğendim falan hayırdır padişah kızı mı kendisi, kendi yazamıyor mu? Boşver hocam öyle kızlardan hayır gelmez. Beğenen kız kendi yazar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Okumadım ama kız gönlünü başkasına verecek.O kızdan vazgeç.
    Kendimi feda edip okudum Karşı cinsle etkileşim için daha erkenoldğunu düşünüyor.3.sınıf MÜH .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 3 Eylül 2016; 22:30:59 >
  • uranus_97 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yanıtınız için çok teşekkürler.
    Üniversitem pek iyi olmadığı için en azından kendimi geliştirerek bir yerlere varabilirim düşüncesine sahibim fakat tüm herkes bu kız konusunu açınca ister istemez bir şüpheye düştüm.
    Tekrardan sağolun
  • Okudum ve sana katılıyorum dostum bende senin gibi gerek gelecegim gerek de yasadigim birtakim olumsuzluklar sebebiyle bu islerle hic ilgilenmiyorum. En iyisi

• Okudum.

En doğrusunu yapuyorsun hacı ne gerek var boş adam bile olsan kız işine gerek yok geçen bi konu vardı sevhilinizle mutlumusunuz diye herkes sorun yazmıştı...gerek yok yani

Hem bu konuda bilinçli olman da önemli mühendislikte önünde çok insan var bu 2 yılı da iyi değerlendir stajdı çalışmaydı falan ilerde kayşılığını alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Kendimi feda edip okudum Karşı cinsle etkileşim için daha erkenoldğunu düşünüyor.3.sınıf MÜH .

İyi ki okumamışım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru olanı yapıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 3 Eylül 2016; 22:34:17 >
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam. Konu uzun oldu galiba herkes okudum diye not düşüyor
    Benimde planlarım söylediğiniz üzere stajlarım ve derslerim üzerine.2.yabancı dil kursları alıyorum en azından belirli bir seviyeye gelmek istiyorum.Önceki mesajlarda da belirttiğim gibi geyiğe alınmak belirli bir süre sonra sıkmaya başladı
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    ''Your ego is my lego'' sözünü kendine prensip edinmiş herhalde.Ben de anlam veremedim fakat günümüzün çoğu bayan kısmıda öyle değil mi zaten ?
  • Herseyi dengeli yap..ingilizce kas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RetributionQ R kullanıcısına yanıt
    Gitsin köşede ağlasın bırak hocam ya aman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.