Şimdi Ara

karşılaştırdığınız kulaklıklar ve beğendikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaşlar şimdiye kadar karşılaştırdığınız kulaklıklar ve aralarında hangisini beğendiğiniz birde müzik tarzınızı yazarsanız sevinirim..

• Creative Ep 630, Cx 300, Cx 400, Creative Ep 830,AKG K324,Cx 200

Creative Ep 830 hepsini eziyor dostum...
  • Birçok kulaklık.Fiyat performans olarak doğal sese en uygun aletler.Ultimate ears kötü kulaklığı çıkmaz denebilir,akg k324 biraz kalitesiz malzeme çabuk bozulabilir.koss ksc 75 taşınabilir en iyi ses veren kulaklık denebilir.Akustik enstrumanlar ve metal ağırlıklı müzik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 14 Şubat 2009; 1:01:55 >
  • ep-630,cx300,cx500,bir tane de sony vardı ama modelini hatırlayamıyorum,cx500 en çok hoşuma gideni oldu.
    müzik tarzım çok sesli müzikler konçerto vs. ve rock/metal
  • bu ep830 türkiyede varmı ve kaç paradır..
  • Evet Türkiye'ye yine GG ile giriş yaptı. 60-70 arası bir fiyatla satılıyor. Ben aldım ürün orjinal ve çok memnunun tavsiye ederim. Creative Ep 630 dan eser kalmamış çok üzerinde...
  • eminmisin orjinal olduğuna hem ggden alıyosun hemde 60-70e ilginç doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herşeyden önce kulaklığın sesine vuruldum ve orjinal değilse bile bu paraya değer diye düşündüm. Elimdeki kulaklık kesinlikle Cx 300 ve Ep 630 dan daha dengeli ve üstün sadece yeterince tanınmıyor. Başka bir arkadasım da bendekinin sesini çok beğendi ama orjinalliğinden emin olamayıp amerikadan getirtti kargo dahil 59 Euro fiyatla. Gelen ürün bendeki ile tamamen aynı. Sadece bir tane getirmesine rağmen 59 Euro ödedi yani satıcının toplu getirdiğini düşünürsek 60-70 TL fiyat normal aslında bu ürün için. Ayrıca GG de satın aldığım satıcıda çok düzgün bir profil var. Adamın hiçbir kulaklığından şikayet yok zaten birkaç DH başlığında da ünlendi dolayısıyla benim de için rahat etti açıkcası.

Yakınlarında Creative Zen xfi alan bir arkadas varsa, creative o ürünle birlikte tanıtıyor kulaklığı deneme imkanın olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.