Şimdi Ara

karşılaştırma: civic-elantra-corolla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

quote:

Elantranın malzeme kalitesi çok kötü, kalite namına bir tek nokta yok. Burada okuyunca birşey sanıp aracı inceledim, gözlerime inanamadım bir ara araçtan çıkıp accent blue mu acaba diye kontrol ettim.

elentranın malzeme kalitesi tescilli, dünya beğenmiş sen beğenmesende olur. Bu arada elentrayı incelediğini bile sanmıyorum.

Aracı bir kaç hafta önce İzmir agorada sergilediler orada inceledim,yalan söylemek gibi bir adetim yok. Ben beğenmedikten sonra onlar tescillese de olur. Gayet de kalitesiz bir araç.. Hadi vwni beğenmediniz anladım, Corolla ve yeni civici incelemediğim için birşey demiyeceğim, ama bu sınıfta Alman almamaya yemin ettiyseniz C4 var en azından elantra bunun yanında çin işi oyuncak gibi kalıyor.

malzeme kalitesin Citroen pejo gibi markalarla ölçüyorsan vayki vay haline. Citroen, pejo gibi markalar TR de kullanılmaz bunu bilir bunu söylerim. Bu araçlar açık konuşmam gerekirse tr yollarında dağılıyor.

Ben aracın malzeme kalitesinden ve C4ten bahsediyorum ama senin algın sadece markalara odaklandığından ben c4 deyince senin kortekse citroen, pejo diye gidiyor. Tekrar söyleyeyim, Elantra C sınıfında şimdiye kadar gördüğüm en kötü malzeme kalitesine sahip araçlardan birisi, Lancer ile başabaş yarışır. C4 ise bunların yanında bir alex'tir.

Alex ne ya, Alex dediğin adam Tr gibi dandik futbolun oynandığı ülkelerde prim yapan bir topçu. Eli belinde anca yürür önüne top geldimi vurur gol olur. Alex avrupayada gitti zamanında, anında tekmeyi yedi. Yani senin C4 ün varsın alex olsun karşılıklı top sektirirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elantranın malzeme kalitesi çok kötü, kalite namına bir tek nokta yok. Burada okuyunca birşey sanıp aracı inceledim, gözlerime inanamadım bir ara araçtan çıkıp accent blue mu acaba diye kontrol ettim.

elentranın malzeme kalitesi tescilli, dünya beğenmiş sen beğenmesende olur. Bu arada elentrayı incelediğini bile sanmıyorum.

Aracı bir kaç hafta önce İzmir agorada sergilediler orada inceledim,yalan söylemek gibi bir adetim yok. Ben beğenmedikten sonra onlar tescillese de olur. Gayet de kalitesiz bir araç.. Hadi vwni beğenmediniz anladım, Corolla ve yeni civici incelemediğim için birşey demiyeceğim, ama bu sınıfta Alman almamaya yemin ettiyseniz C4 var en azından elantra bunun yanında çin işi oyuncak gibi kalıyor.

malzeme kalitesin Citroen pejo gibi markalarla ölçüyorsan vayki vay haline. Citroen, pejo gibi markalar TR de kullanılmaz bunu bilir bunu söylerim. Bu araçlar açık konuşmam gerekirse tr yollarında dağılıyor.

Ben aracın malzeme kalitesinden ve C4ten bahsediyorum ama senin algın sadece markalara odaklandığından ben c4 deyince senin kortekse citroen, pejo diye gidiyor. Tekrar söyleyeyim, Elantra C sınıfında şimdiye kadar gördüğüm en kötü malzeme kalitesine sahip araçlardan birisi, Lancer ile başabaş yarışır. C4 ise bunların yanında bir alex'tir.

Alex ne ya, Alex dediğin adam Tr gibi dandik futbolun oynandığı ülkelerde prim yapan bir topçu. Eli belinde anca yürür önüne top geldimi vurur gol olur. Alex avrupayada gitti zamanında, anında tekmeyi yedi. Yani senin C4 ün varsın alex olsun karşılıklı top sektirirsiniz.

işte C4 alex ise sen elantrayı tahmin et...

• @evolvo

inan elantra senin tahminlerine bile sığmaz....

kalitesizlikten gözlerine inanamışsın,hangi araçlarla kıyaslıyorsun bilmiyorum ama gerçekten bu işlerden anlamıyorsun....
  • İçlerinde en güzel tasarıma ve çizgilere sahip olan bence ELENTRA. Elentra gördüğüm zaman dönüp bir daha bakıyorum. Hyundai gerçekten aştı kendini.
  • Yeni Civic ve Elentra karşılaştırılırken yanlarına eski corollada alınmış. Corollanın seneye kasa değiştirmesi bekleniyor ve bu teste girmesi için 1 sene daha beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıvıcem

@evolvo

inan elantra senin tahminlerine bile sığmaz....

kalitesizlikten gözlerine inanamışsın,hangi araçlarla kıyaslıyorsun bilmiyorum ama gerçekten bu işlerden anlamıyorsun....
    aracınızı güle güle kullanın.
  • Corolladan soğudum
  • Corollayı yerden yere vuracak adamın araba bilgisi sanayideki ustanın cerrahlık bilgisi kadardır.O açıdan değinmeyeceğim.Autocarı da bu yüzden yerden yere vuruyorlar zaten.Hangi plazadan ne aşırıyorlarsa artık..
    quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Hyundai kalitesini artık tartışmayın, yapıyorlar artık. Ben sizi anlamıyorum sabahdan akşama kadar kalite, konfor, güvenlik diyorsunuz adamlar yapmış hepsini ödüller toplamış hala Hyundai'yi bi karalama çalışması yapmayın, hakkını yemeyin. Elentra cidden çok iyi bir araba.

Hunday önce baz modele teneke koyma alışkanlığını bıraksın,sonra biz ona madalya takacaz.Ayrıca karşılaştırmaya koydukları elantra 56 bin liradan başlıyor-59 bin küsüre kadar yürüyor.Prime plus paket.
    http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi
    Hadi ordan çok mu biliyon sencilere de autocarın test ettiği arabanın donanım kalemi resmi:
     karşılaştırma: civic-elantra-corolla

Bir de utanmadan 50 bin lira fiyat koyup corolla civic gibi araçların karşısına sürmüşler.Corollayı da tam liste fiyatından vermişler paşalar.Yeak yeaa?
    Hadi civic açık ara fark atsa tamam diyeceğim.Hem yepyeni araba hem güzel hem fiyatı uygun.İnsanlarla kafa bulmanın başka şekillerini arasın autocar dergisi.Forumdaki kardeşlerimden ricam kandırılmayalım,mail atalım.Öbür sayıda bu kepazeliğin özürünü dilesinler.Kendilerine otomobil otoritesi diyenlerin çevirdiği dalaverelerle yürümüyor bu işler.
    Elantranın bahsi geçen araçların fiyat klasmanındaki sunduğu budur,bu rezilliğin de ne corollanın,ne civicin karşısında değil karşılaştırmak,adı bile okunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Mart 2012; 14:25:15 >

• Tercihim kesinlikle Civic olurdu
  • Elentranın konsolu bana Accord'u hatırlattı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Corollayı yerden yere vuracak adamın araba bilgisi sanayideki ustanın cerrahlık bilgisi kadardır.O açıdan değinmeyeceğim.Autocarı da bu yüzden yerden yere vuruyorlar zaten.Hangi plazadan ne aşırıyorlarsa artık..
    quote:

Hyundai kalitesini artık tartışmayın, yapıyorlar artık. Ben sizi anlamıyorum sabahdan akşama kadar kalite, konfor, güvenlik diyorsunuz adamlar yapmış hepsini ödüller toplamış hala Hyundai'yi bi karalama çalışması yapmayın, hakkını yemeyin. Elentra cidden çok iyi bir araba.

Hunday önce baz modele teneke koyma alışkanlığını bıraksın,sonra biz ona madalya takacaz.Ayrıca karşılaştırmaya koydukları elantra 56 bin liradan başlıyor-59 bin küsüre kadar yürüyor.Prime plus paket.
    Hadi ordan çok mu biliyon sencilere de autocarın test ettiği arabanın donanım kalemi resmi:

Bir de utanmadan 50 bin lira fiyat koyup corolla civic gibi araçların karşısına sürmüşler.Corollayı da tam liste fiyatından vermişler paşalar.Yeak yeaa?
    Hadi civic açık ara fark atsa tamam diyeceğim.Hem yepyeni araba hem güzel hem fiyatı uygun.İnsanlarla kafa bulmanın başka şekillerini arasın autocar dergisi.Forumdaki kardeşlerimden ricam kandırılmayalım,mail atalım.Öbür sayıda bu kepazeliğin özürünü dilesinler.Kendilerine otomobil otoritesi diyenlerin çevirdiği dalaverelerle yürümüyor bu işler.
    Elantranın bahsi geçen araçların fiyat klasmanındaki sunduğu budur,bu rezilliğin de ne corollanın,ne civicin karşısında değil karşılaştırmak,adı bile okunmaz.

Cidden nasıl bir kepazeliktir bu !!!! Acilen bu derginin toplatmasi lazım bana göre... Nasıl elantrayi kayırirlar olacak is degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elantra parasını haketmiyor.Tasarımı itici gibi.Sokaklarda hiç yeni hyundai görmedim desem yalan olmaz.Corolla eskidi.Civic şu sıralar ucuz ve en çok tercih edilen araba bunların arasında.Bir de elantranın kalitesini en iyi bulmuşlar kesinlikle yanlış civic daha iyi kalitede.

• Elantra ne ya civic hepsini alır bunların.Biri hyundai diğeri yılların hondası...
  • Başlarına corolla kadar taş düşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Elantra parasını haketmiyor.Tasarımı itici gibi.Sokaklarda hiç yeni hyundai görmedim desem yalan olmaz.Corolla eskidi.Civic şu sıralar ucuz ve en çok tercih edilen araba bunların arasında.Bir de elantranın kalitesini en iyi bulmuşlar kesinlikle yanlış civic daha iyi kalitede.

Arkadasım yeni civic çokmu hakediyor o parayı. Yolda city mı civicmi ayırt edilemiyor. Elantra nin nesi itici geldi anlamadım. Yeni civicten çok daha güzel tasarımı var bırakın marka fanatikligini objektif olun. Yıllarca civic kullandım ama bu rezalet yeni kasa yüzünden elantra aldım iyiki almisim çünkü her yönüyle civicten çok iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Corollayı yerden yere vuracak adamın araba bilgisi sanayideki ustanın cerrahlık bilgisi kadardır.O açıdan değinmeyeceğim.Autocarı da bu yüzden yerden yere vuruyorlar zaten.Hangi plazadan ne aşırıyorlarsa artık..
    quote:

Cidden nasıl bir kepazeliktir bu !!!! Acilen bu derginin toplatmasi lazım bana göre... Nasıl elantrayi kayırirlar olacak is degil

Evet bence de toplatılmalı bu kadar taraflı bir karşılaştırma olamaz.
    Hatta Elantra'ya onlarca ödül verenler; uluslararası bir platfromda kınanmalı.
    Hyundai Elantranın sadece fiyatını eleştirenlere hak verebilirim.

O ödülleri verenler arabadan anlamıyor da yukarıdaki birkaç yorum sahibi mi anlıyor?
    İmzamdaki aracı sattım. Elantra almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

autocar dergisi mart ayında yeni civic, elantra ve corolla'nın 1.6 benzinli ve otomatik versiyonlarını karşılaştırmış. derginin yorumuna göre elantra hemen her alanda önde. corolla'yı zaten yerden yere vurmuş ve "genç rakiplerine bakıp, not alıyor" yorumu yapılmış. civic için ise elantra'ya göre 6000tl ucuz olan baz modele atıfta bulunarak "o pahalı gelirse bu da alınabilir" yorumu yapılmış.
    biraz ayrıntı verelim:
    geri görüş kamerası en iyi olan civic'miş. gösterge panelinde de civic en iyiymiş. (bence de)
    malzeme kalitesi en iyi olan elantra'ymış. sonra civic.
    civic'in kabini rakiplerine göre daha kullanışlıymış. kabin kalitesi ve genişliği elantra'ya yakınmış.
    elantra'da da direksiyondan vites değiştirilebilse iyi olurmuş.
    corolla'nın 4 ileri otomatik şanzımanı hem tüketimi artırıyormuş hem de performansı törpülüyormuş.
    en iyi direksiyon sistemi elantra'daymış.
    corolla'nın frenleri kötüymüş.
    birkaç da rakam verelim: (civic-elantra-corolla için)
    ort. yakıt: 6.7-7.0-7.1 (civic çok yakmıyor muydu?)
    baz fiyat: 44.735-50.300-48.600 (civic bi alt sınıf sanki )
    ağırlık: 1241-1228-1290 (avrupalılara göre çok hafifler. hele o dev gibi duran elantra'ya tek bişey diyorum )
    bagaj:440-485-450 (elantra burada da sıyrılmış )
    güç:125-132-124 (elantra daha güçlü sanki)
    uzunluk:4545-4530-4545 (elantra'nın toplam uzunluğunun kısa olması büyük başarı )
    aks aralığı:2675-2700-2600 (corolla'nın aks mesafesi bariz kısa. bu arada civic'te de aks mesafesi kısalmış)
    şimdilik bu kadar..

Kendilerini ve fanatik okuyucularını tatmin ediyorlar.
    Hayır corolla elantra civic bu arabaları dünya beğenmiş özellikle corolla ve elantra satış rekoru kırmış sen beğenmesen ne olur

Corolla satış rekoru kırmış dersen kabulümdür, ama bunu Elantra için dersen orda dur derim.
    Eğer bu sınıfta ikonlaşmış,efsaneleşmiş modelleri sayacaksak Elantra'nın yeri yoktur, Corolla,Golf,Civic bu sınıfın ikonlaşmış isimleridir.

Honda 1973 yılında ilk Civic'i üretirken Elantra portakalda vitamindi.

• Kimse elantraya ikon veya efsane demiyor

Ama yeni elantra yeni civicten bircok yonden daha guzel ve daha basarili.. Allahaskina göz var nizam var yahu...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Elantra parasını haketmiyor.Tasarımı itici gibi.Sokaklarda hiç yeni hyundai görmedim desem yalan olmaz.Corolla eskidi.Civic şu sıralar ucuz ve en çok tercih edilen araba bunların arasında.Bir de elantranın kalitesini en iyi bulmuşlar kesinlikle yanlış civic daha iyi kalitede.

Arkadasım yeni civic çokmu hakediyor o parayı. Yolda city mı civicmi ayırt edilemiyor. Elantra nin nesi itici geldi anlamadım. Yeni civicten çok daha güzel tasarımı var bırakın marka fanatikligini objektif olun. Yıllarca civic kullandım ama bu rezalet yeni kasa yüzünden elantra aldım iyiki almisim çünkü her yönüyle civicten çok iyi

Kusura bakma da elantra nedir yahu?Son iki yılda çıkış yapmış bir KORELİ markanın ortalama bir otomobili.Diğeri ise yilların hondası.Yeni kasa kim ne derse desin hepsinden daha iyi.Tasarımı beğenmeyebilirsin zaten ille beğen diyen yok.City ile civic arasındaki farkı anlamamak için kör olmak lazım.Asıl elantra accent blue çakması gibi duruyor.

• quote:

Kimse elantraya ikon veya efsane demiyor

Ama yeni elantra yeni civicten bircok yonden daha guzel ve daha basarili.. Allahaskina göz var nizam var yahu...

Gözlerin bozuk galiba.Civic her konuda elantradan daha üstün.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.