Şimdi Ara

karşılaştırma: civic-elantra-corolla (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kagan12312

quote:

Orijinalden alıntı: cıvıcem

quote:

Elantra parasını haketmiyor.Tasarımı itici gibi.Sokaklarda hiç yeni hyundai görmedim desem yalan olmaz.Corolla eskidi.Civic şu sıralar ucuz ve en çok tercih edilen araba bunların arasında.Bir de elantranın kalitesini en iyi bulmuşlar kesinlikle yanlış civic daha iyi kalitede.

Arkadasım yeni civic çokmu hakediyor o parayı. Yolda city mı civicmi ayırt edilemiyor. Elantra nin nesi itici geldi anlamadım. Yeni civicten çok daha güzel tasarımı var bırakın marka fanatikligini objektif olun. Yıllarca civic kullandım ama bu rezalet yeni kasa yüzünden elantra aldım iyiki almisim çünkü her yönüyle civicten çok iyi

Kusura bakma da elantra nedir yahu?Son iki yılda çıkış yapmış bir KORELİ markanın ortalama bir otomobili.Diğeri ise yilların hondası.Yeni kasa kim ne derse desin hepsinden daha iyi.Tasarımı beğenmeyebilirsin zaten ille beğen diyen yok.City ile civic arasındaki farkı anlamamak için kör olmak lazım.Asıl elantra accent blue çakması gibi duruyor.

Sadece önyargıyla yorum yapıyorsunuz,koreli marka japondan iyi araç yapamaZmi ? Siz beğeniyorsanız civici diyecek bişey yok ama fd6 san sonra bu yeni civic birçok kisi için fiyasko !!! Birçok forumda birçok insan hayal kırıklığına uğradı yeni civicle. Ben aylarca yeni civic bekledim ama bosuna beklemisim

Yanlış anlamayın tabiki tercihinize saygı duyarım ama ben beğenmedim Elantrayi da Hyundai markası diye bı kadar küçük görmeyin Gercekten Hyundai kabuk değiştiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecotecxxx

quote:

Kimse elantraya ikon veya efsane demiyor

Ama yeni elantra yeni civicten bircok yonden daha guzel ve daha basarili.. Allahaskina göz var nizam var yahu...

Gözlerin bozuk galiba.Civic her konuda elantradan daha üstün.

Sen öyle diyorsan öyledir!!!!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Elantra parasını haketmiyor.Tasarımı itici gibi.Sokaklarda hiç yeni hyundai görmedim desem yalan olmaz.Corolla eskidi.Civic şu sıralar ucuz ve en çok tercih edilen araba bunların arasında.Bir de elantranın kalitesini en iyi bulmuşlar kesinlikle yanlış civic daha iyi kalitede.

Arkadasım yeni civic çokmu hakediyor o parayı. Yolda city mı civicmi ayırt edilemiyor. Elantra nin nesi itici geldi anlamadım. Yeni civicten çok daha güzel tasarımı var bırakın marka fanatikligini objektif olun. Yıllarca civic kullandım ama bu rezalet yeni kasa yüzünden elantra aldım iyiki almisim çünkü her yönüyle civicten çok iyi

Kusura bakma da elantra nedir yahu?Son iki yılda çıkış yapmış bir KORELİ markanın ortalama bir otomobili.Diğeri ise yilların hondası.Yeni kasa kim ne derse desin hepsinden daha iyi.Tasarımı beğenmeyebilirsin zaten ille beğen diyen yok.City ile civic arasındaki farkı anlamamak için kör olmak lazım.Asıl elantra accent blue çakması gibi duruyor.

Sadece önyargıyla yorum yapıyorsunuz,koreli marka japondan iyi araç yapamaZmi ? Siz beğeniyorsanız civici diyecek bişey yok ama fd6 san sonra bu yeni civic birçok kisi için fiyasko !!! Birçok forumda birçok insan hayal kırıklığına uğradı yeni civicle. Ben aylarca yeni civic bekledim ama bosuna beklemisim

Yanlış anlamayın tabiki tercihinize saygı duyarım ama ben beğenmedim Elantrayi da Hyundai markası diye bı kadar küçük görmeyin Gercekten Hyundai kabuk değiştiriyor

Haklısınız bir yana da,inceledim arabayı yani test sürüsunu ix35le yapmıstim ama kalitesine tasarımına falan baktım.Açıkçası civicten üstün bir yanını göremedim.
    Fd6 ile fb7 kasayı yan yana koymuşlardı eski kasa cok cılız duruyordu onun yanında.Yani belki beklentilerin daha yükseklere taşınmasından olabilir sizin gibi düşünen bazı kişilerin beğenmemesi fakat kalitede kesinlikle ileri gidilmiş.Zaten öyle olmasa satışlarda 2. olmazdı.
    Hyundai de ilerledi artık fakat bence geçmişini birden unutturamaz.Önceden fp araçları üretirdi kimse yüzüne bakmazdı.Simdi daha iyi arabalar üretiyor fakat kimse yine yüzüne bakmıyor.Daha doğrusu bakamıyor.Çünkü fiyatlar uçuk!Fiyatlar düşerse civic gibi başarılı bir satış grafiği elde edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 21 Mart 2012; 22:36:06 >

• Eski fd6 sahibi olarak aracıma hayrandim ve eski civic çıtayı öyle yukselttiki yeni kasa ondan belkide bazılarınızda hayal kırıklığı yarattı. Olabilir herkesin Zevki farklıdır. Ben elantrayi tercih ettim. Ama hondanin nasıl marka olduğunu çok iyi bilirim. Kazasız belasız sürüşler dostum.
  • Sana da kazasız belasız sürüşler dilerim elantra almayı ben de ciddi ciddi düşünmüştüm de istediğim donanımla pahalıya geliyordu.Aslında tartışmak anlamsız ikisi de başarılı c sınıfı oturaklı arabalar.

• quote:

Sana da kazasız belasız sürüşler dilerim elantra almayı ben de ciddi ciddi düşünmüştüm de istediğim donanımla pahalıya geliyordu.Aslında tartışmak anlamsız ikisi de başarılı c sınıfı oturaklı arabalar.

Hayırlısı olsun,kendi tercihinizde mutluysaniz baskalarının ne düşündüğü önemsiz bence.. Mesela ben civicten sonra bircok kisinin tavsiyesiyle focus almıştım ama öyle sert ve tabiri caizse kütük geldiki bana araç kısa Zamanda eldn çıkarttım. Önemli olan insanın icine sinmesi bence gerisi boş dostum.

Civicte elantrada güzel araçlar. Bu sayfalarda öyle yorumlar okuyoruzki hayrete düşüyorum millet araba beğenmiyor.

Bu arada yeni civic yakıt tüketimi nasıl hocam ben fd6 dan çok sikayetciydim.

• quote:

Kimse elantraya ikon veya efsane demiyor

Ama yeni elantra yeni civicten bircok yonden daha guzel ve daha basarili.. Allahaskina göz var nizam var yahu...

Değerli kardeşim şunu anlatamıyoruz biz.
    Adam alıyor full donanımlı yani "kaliteli" elantrayı,ortalama donanımlı corollayla civicin karşısına çıkarıyor.Üstüne bir de 50 bin lira fiyat yazıyor elantraya.O arabanın fiyatı 56 bin liradır.
    56 bin lira paraya da kimse sana teneke vermez.
    Fakaaaaat
    10 bin liralık fiyat aralığında da hiçkimse baz modele teneke,üst modele alüminyum yumuşak plastik KOYMAZ.
    Corollanın en baz modeline bin,aynı işçilikle aynı kaliteyle karşılaşırsın.
    Civic ona keza.
    Hyundainin yaptığı resmen tüketiciyle dalga geçmektir sizin algılayamadığınız bu.
    Vermişler otomobil dergisine 2 kilo arpayı almış elantranın full modelini yapmış sana baz model.Bir de civicle corollanın karşısına dikip amanda şöyle süper böyle cici diye yorumlar yapmışlar.
    Sen bu rezilliği hazmedebiliyor musun arkadaşım?
    Elantranın paylaştığım resmine bak,bir de autocarın test ettiği arabanın resmine.
    Harbiden göz var nizam var bu kalitesizliği sana gösterelim diye vites topuzu kapı kolu tek tutuşta elimizde mi kalsın videosunu mu çekelim?

• quote:

quote:

Sana da kazasız belasız sürüşler dilerim elantra almayı ben de ciddi ciddi düşünmüştüm de istediğim donanımla pahalıya geliyordu.Aslında tartışmak anlamsız ikisi de başarılı c sınıfı oturaklı arabalar.

Hayırlısı olsun,kendi tercihinizde mutluysaniz baskalarının ne düşündüğü önemsiz bence.. Mesela ben civicten sonra bircok kisinin tavsiyesiyle focus almıştım ama öyle sert ve tabiri caizse kütük geldiki bana araç kısa Zamanda eldn çıkarttım. Önemli olan insanın icine sinmesi bence gerisi boş dostum.

Civicte elantrada güzel araçlar. Bu sayfalarda öyle yorumlar okuyoruzki hayrete düşüyorum millet araba beğenmiyor.

Bu arada yeni civic yakıt tüketimi nasıl hocam ben fd6 dan çok sikayetciydim.

Şuan ortalama 7.1 fakat şehiricine girildiğinde 7.7lere kadar yükseliyor.Bana dizel arabadan sonra biraz çok geldi ama idare ediyoruz artık.Bu değerler tabi econ açıkken.Hayırlı oldun arabanız.

• eski civic daha şık yenisi daha kaliteli bence. yenisinin fiyatının düşük tutulması ise insanların satın almada görünüşe verdiği önem olabilir...
    elantra'nın dolusu kaliteli ise bence o fiyata o kadar şık ve kaliteli bi araç gayet alınası..
    şahsen son civic'ten sonra, gelecek corolla'dan ümidi kestim. civic bile sportiflikten mantığa döndüyse onun, daha da mantıklı olacağını, daha ruhsuz olacağını düşünüyorum..
  • Arkadaşlar göz var nizam var. Elantra Rakiplerine Göre Çok Yüksek corolla batmıs bikere corallayı es gec civic desen mınnacık bagajı var .onuda gectim tipini beğenmedim.ama Elantra Satma Rekorları Kırıyor.DERGİYİ İYİ İNCELEYİN . JETTA BİLE ELANTRAYLA KAPISAMAZ ELANTRA 132 BG JETTA 122 BG KAPISAMAZ ZATEN FORD FOCUS BATMIS BATACAĞI KADAR .DERGİYE İYİ OKUYUN ARADAKİ FİYAT FARKINA RAĞMEN ELANTRA DİYOLAR.
    EZİK BİR SECEİM YAPCAKSAN CORALLA İDARE EDER DERSEN CİVİC SÜPER Bİ ARABA İSTİYOSAN O ZAMAN FİYAT FARKINA RAĞMEN ELANTRA DİYORUM . ELANTRA DÜNYADA SATMA REKORU KIRIYOR SİZ HALA UYUYUN.

METALİK GRİ ELANTRA SAHİBİYİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SICAN153

Arkadaşlar göz var nizam var. Elantra Rakiplerine Göre Çok Yüksek corolla batmıs bikere corallayı es gec civic desen mınnacık bagajı var .onuda gectim tipini beğenmedim.ama Elantra Satma Rekorları Kırıyor.DERGİYİ İYİ İNCELEYİN . JETTA BİLE ELANTRAYLA KAPISAMAZ ELANTRA 132 BG JETTA 122 BG KAPISAMAZ ZATEN FORD FOCUS BATMIS BATACAĞI KADAR .DERGİYE İYİ OKUYUN ARADAKİ FİYAT FARKINA RAĞMEN ELANTRA DİYOLAR.
    EZİK BİR SECEİM YAPCAKSAN CORALLA İDARE EDER DERSEN CİVİC SÜPER Bİ ARABA İSTİYOSAN O ZAMAN FİYAT FARKINA RAĞMEN ELANTRA DİYORUM . ELANTRA DÜNYADA SATMA REKORU KIRIYOR SİZ HALA UYUYUN.

METALİK GRİ ELANTRA SAHİBİYİM.

Belli oluyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.