Şimdi Ara

KarsilastirmaVeSatinAlmaRehberi(ASUS F3JP\PB MV86\MSI M675\DATRON WXS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewt sonunda dayanamadım 3 sat yol gittim 3 saaatte geldim ve 50 milyon yol parası verdim ve bilgisayarımı aldımmmmmm ama değil 50 milyon 150 milyonda versm buna gercekten değdi ya muhtesem bi makına ozellikle teknosanın gönderdiği canta (notebook sırt cantası ) cok hosuma gitti ama teknosayı tavsiye etmem arkadaslar

eweeet geldi makınaya : makına tam anlamıyla mukemmlel performansı gayet güzel cd sürücüsü ses yapıyo falaln demişlerdi tık yok abi alır almaz denedim hic ses yok
    ayrıca tustakımındakı numlock cok güzel olmus
    kamerası cok net
    hız mukemmel

birazdan formatlıycam makınayı cunku xp home kurulu xp prof kurcam bikactanede oyun kurup ekran kartına bakcam yorumlarıma ozaman devam etcem ayrıca burda yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederim cok kararsızdım ama şimdi anlıyorumki gercekten beklediğime değdi :d:D:D
  • Arkadasim hayirli olsun!
    Bu arada bende dun aldim F3JP mi ama problemli oldugu icin geri gonderdim,bizdekide sans iste bekliyoruz bakalim yenisini ne zaman gondericekler diye Bak,sen benden once notebook landin

quote:

Orjinalden alıntı: unbreakabl

ewt sonunda dayanamadım 3 sat yol gittim 3 saaatte geldim ve 50 milyon yol parası verdim ve bilgisayarımı aldımmmmmm ama değil 50 milyon 150 milyonda versm buna gercekten değdi ya muhtesem bi makına ozellikle teknosanın gönderdiği canta (notebook sırt cantası ) cok hosuma gitti ama teknosayı tavsiye etmem arkadaslar

eweeet geldi makınaya : makına tam anlamıyla mukemmlel performansı gayet güzel cd sürücüsü ses yapıyo falaln demişlerdi tık yok abi alır almaz denedim hic ses yok
    ayrıca tustakımındakı numlock cok güzel olmus
    kamerası cok net
    hız mukemmel

birazdan formatlıycam makınayı cunku xp home kurulu xp prof kurcam bikactanede oyun kurup ekran kartına bakcam yorumlarıma ozaman devam etcem ayrıca burda yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederim cok kararsızdım ama şimdi anlıyorumki gercekten beklediğime değdi :d:D:D

• allah sabır versin kardes beklemek gercektende cok can sıkıntısı ben bekleyemedim gittim kargodan teslim aldım

ewt makına yorumlarına devam
    format attım dsiki ikiye boldum ve profu kurdum gercektende farkedilir bi hızlanma saglıyo
    yanlız driverler cok ugrastırdı salak heriflerm mx65 in driverlerini göndermişler zar zor hallettim
    ikitanede oyun kurdum medalof honer (pasific assault) ve rainbown six(lock down) mütiş ekran kalıtesi tekleme yok
    aldıgıma memnunum
    yanlız takıldıgım bir iki konu var bunların basındaservis geliyo allah düşürmesin demekten baska yolum yok cunku servisine iyi diyeni duymadım ikincisi makının sesinden aslında tatmın edici ama ben masaüstüne alıstıgmdan mıdır nedir ses az gibi geliyo (önce 4+1 kullanıyodum :d)

alacak olan arkadaslara tavsiye ederim hem estetik hem performansı güzel inş. olmaz ama makınanın bi eksisi olursa onuda yazarım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImmoRtaLity

quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Toshiba 912'nin DVI çıkışı olsaydı kesin tercih edilebilirdi.

Toshiba 912 gercekten hos bi makine yanliz fiyat dier modellere nazaran epey yuksek tabi teknoport daki kampanyayi saymassak,
    bu arada dedigin gibi dvi cikisinin olmamasida gercekten buyuk dezavantaj,tabi herkes icin onemli olmayabilir dvi cikisi.
    Bu arada Packard Bell MV86 tida gozden dustu,kullandigi ekran karti x1700 paylasimsiz 128 ddr2.. test sonuclarina gorede geri kalan 3 makineye gore hatta toshibayida ekleyebiliriz aralarina, ortalama %40 daha dusuk!..
    ben Msi M675 in fiyatinin dusmesi durumunda m675 den yanayim..mavi umarim bu kampanyayi tekrarlar,ama urun ellerinde su anda yok bile..bakip gorecegiz.. F3JP ise bence pahali!!

Bu bilgileri nereden temin ettiğinizi tam olarak bilemiyorum ancak tahminimce, novabilgisayarın sitesinden alınmış gibi duruyor. Bütün bunlar da zaten onların başının altından çıkıyor. Ati ürettiği tek bir X1700 serisi GPU var ve o da 256MB.

Değerlere bu linklerden de ulaşabilirsiniz..

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_Graphics_Processing_Units#Mobility_Radeon_Series

http://www.gpureview.com/Mobility-Radeon-X1700-card-468.html?PHPSESSID=981f36e62981c44449d4697759fe8414

Framebuffer:256 MB
    Memory Type:GDDR3
    Memory Bus Type:32x4 (128 bit)
    DirectX Compliance:9.0

Bu değerleri heryerde aynı şekilde görebiliriz.

Neden mi bunları yazıyorum ve Packard Bell'i savunur konumuna sokuyorum kendimi? Çünkü PB'i almak istiyorum ve caymamak için de sebeplerin var olduğuna inanıyorum...

• slm arkadaslar 2mart2007 tarihinde packerd bell mx66 yıalmıstım yorumlarımıda yazmıstım
    şimdi sır aolumsuzluklarında

şimdiye kadar makınada bi sorun yoktu tabiri caizse it gibi calısyodu ama makınaya linuxun birkac sürümünü kurdum ve formatladım nolduysa ondan sonra oldu (tabi bu formatlama işlemi 4-5 kere yapıldı lınuxun değişik sürümlerinden dolayı) artın nfs carbon oynarken anıden oyunu kapatıyo ama diğer uygulamalarda bi sorun yok 3dmark ı kurdum hicbi problem vermedi oyun baska bi makınada düzgün calısıyo yani oyundan kaynaklanmıyo hitmen 4 tede aynı hatayı verdi şimdi ram taraması yaptırıyom bakalım hata nerde

en son care olmazsa servise gondercem makınayı bu hata ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.