Şimdi Ara

KarsilastirmaVeSatinAlmaRehberi(ASUS F3JP\PB MV86\MSI M675\DATRON WXS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar..Konu basligindanda anliyabiliceginiz uzere yazdigim bu mesaj, bu 4 Canavar notebook dan olusmakta.Sanirim su anda bircok kisinin kafasini kurcalayan modeller bunlar..Inanilmaz bir notebook furyasidir almis basini gidiyor,cogu kiside(benim gibi)notebook icin zaten az buz bi para harcamiycam madem ole 3-5 de daha koyiyim oyun da oynayabilicegim bi makine aliyim diye dusunuyor..bu modellerde sanirim fiyat performans acisindan degerlendirildiklerinde goze batan ilk makineler bu hususta..bunlarin disindaa aslinda Fujitsu Siemens AMILO Pİ1556 ve Toshiba A100-847&912 de var ama..Fujitsu forumtarafindann tutulmayann bi urunn Toshiba ise bunun aksine herkesin onerdigi bi urun yanniz F\P soz konusu oldugundaa sanirimm bu ilk 4 model Toshibaya nazaran daha avantajli..
    Arkadaslar elbette benimde bu modeller hakkinda kafamda bircok soru isareti var...Bu Mesaji yazmamdaki amacim ben ve benim gibi kararsizliktan bunalan arkadaslarinn,bu noteebooklardan herhangi birini kullanann arkadaslarin yorumlariylaa,karsilastirmali olarak mantikli bi secim yapabilmek ve bu kafamizdaki soru isaretlerinden kurtulmak,(bunlarin disinda bazi teknik bilgilerde noksan kaldigimiz yerlerde konu hakkinda bilgili olan arkadaslarin yorumlari elbette cok ama cok onemli) burdaa sizlerin soyliyecegi bizlerle paylasacagi bilgilerr bize yol gosterici olucaktir..
    Arkadaslar nerden basliyim bilmiyorum.. En iyisi ben bazi bilgilerinin yanina soru isaretlerini sikistirmakla basliyorumm..
    Islemci olarak Asus F3JP,Packard Bell MV86,Datron WXS ayni islemciyi yani t7200 C2D 2GHz kullanirkenn Msi M675 de ise AMD X2 1.8 GHz islemci varr..burda MSI dier modellere nazaran dezavantajli oldugunu soyleyebiliriz amaa bu performans farki nekadar bilemiyorumm ??? (birde L2 ve L1 cache bellek farki ortaya cikiyor tabi???)
    Ram olarak hepsinde 1Gb ddr2 ram war yanniz Packard Bell de 533 Mhz lik ramler kullanilirken dier modellerin ram leri 667 Mhz yanniz bu cok onemli bi faktor degil uygulamada hissedilemiycek bi detay oldugundan dolayi sanirim ustunde fazla durmaya gerek yok..(Cogu kisi 533 Mhz lik ramlerin buyuk bi dezavantaj oldugunu soyleseede,konu ile bilgili olan arkadaslarim yorumlari aydinlati olucaktir,ama dedigim gibi kesinlikle seciminizi etkilicek bi faktor olmamali)
    Hard Disk olarak tum modellerde 5400 Rpm lik modeller mevcut yanniz hangi notebook un hangi hd yi kullandigini bilmiyoruz,kullanann ve bilgisi olan arkadaslar bu bilgiyi bizlerle paylasabilirsee sevinirimm..Hard disklerin hepsi sanirim Sata butun modellerde eger yaniliyorsam lutfen duzeltin,kapasitelere gelincee Asus da 160 gb lik bir hard disk warken dier markalarda bu kapasite 120 gb..pardon sanrim Datronda 100 gb olmasi lazim(birde ricam kullandiginiz Laptop in hard diski hakkinda,ne derece sesli calisip calismadigi,ne derece performansli oldugu vs gibi konularda bizleri aydinlatirsaniz sevinirim)
    Dvd-Rw a gelince tum modellerde standart olarak Dvd-Rw war ama hangi marka Dvd-Rw lar oldugunu bilmiyoruz,ve elbette performanslarinida Cd okuma Dvd okuma Dvd yazma vsvs gibi..birdetabi bazi modellerde lightscribe ve doublelayer ozellikleri mevcut bu ozellikler kullandiginiz modelde mevcutmu acaba?)
    Ses konusuna gelince hic konusulmayann ama son derece onemli bir konu bencee..ses kalitesi nasil baslar ve tizlerdeki netlik 5.1 yada 7.1 ses cikisina sahip olmasi,yada nekadar yuksek ses verdigii sanirim bu notebooklardan birini alicak olanlar icin onemli bi etken olucaktir..
    Ve sanirim herkesin kafasindaki en buyuk soru isareti ekran kartlariyla ilgili olan kisimdir!!! Ve basliyoruz.. arkadaslarr F3JP Asus da X1700 256 ddr2 hyper memory ile 512 mb lik bir ekran karti mevcut sanirimm yaniliyorsam duzeltin yanliz bu modeldeki ekran karti icin heryerde ayni bilgi yaziyo o yusden dogrulugundan suphe etmiyorumm.DATRON da ise 256 ddr2 go7600 mevcut..Msi da 256 DDR3 go7600 var sanirsamm..Paackard Bell dee ise ne oldugunuu gercekten anlayabilmis degilim heryerde farkli bir bilgi war.,tek emin oldugum x1700 ekran karti olmasi..yanniz arastirdigim ve gordugum kadariylaa heryerde farkli bi bilgi mevcut,soyleki bazi sitelerde X1700 256 ddr2 hypermemory ile 512 yazarken bazi sitelerdee sadece 512 ddr2 hyper memory yaziyor yani ekran kartinin kendi uzerinde nekadar ram bulundurdugu yazmiyor!.. bazi sitelerde ise ekran kartinin 128 mb ddr2 ve hyper memory ile 512 ye ciktigini yaziyor ???
    bu konular hakkinda net bilgisi olan arkadaslar warsaa lutfen paylassinlarr..
    Gordugumuz kadariylaa tum modellerin hepsindee notebooklar icin oldukca iyi sayilabilicek ekran kartlari war yanniz bu modellerdeki ekran kartlarinin kiyaslamasini bizler yapamiyoruz ve bilmiyoruzz!!
    bildigim kadariyla go7600 x1600 dan iyi bi kart ..x1700 ile go7600 un kiyaslamasinaa gelirsek ikisidee hemen hemen ayni diye biliyorumm..3 assagi 5 yukarii.. yanniz Msi daki go7600 ddr3 ram e sahip bununda performansdaa yatsinamaz bi etki edicegi gercekk belki cok cok abarti degil amaa..sonuctaa bi fark dogurucaktir..yannizz bazi arkadaslarinn ve sitelerden gordugumuz kadariylaa msi datrondan 3dmark2006 da 300 puan fazla almis, asus ise msi dan 300 puan fazla almis!! ama asus un aldigi bu 3dmark puani bu bilgisayari satan bi sitenin kendi yaptigi test sonucuu,yani bizler icin cokda belirleyici bi etken olmayabilirr..benim dusuncemm msi in asusdan daha performansli olucagi yonundee oyun vs olarak amaa iki makine arasindaki islemci farkini dusunursek belkide asus un bu puani almasi normal ama gordugunuz gibi isin icinden bir turlu cikilmiyor.. o yusdenn rica ediyorum arkadaslar,bu forumda bu notebooklardan kullanann epey arkadas war,lutfen 3dmark Pcmark gibi sonuclarini bizlerle paylassinlar bizde neyin ne oldugunu daha iyi anlayalim...sanirim bu oldukcaa yararli olucaktirr,hem bu makinelerden birini almayi dusunler icin hemde bu makinelerden birine sahip olanlar icin karsilastirma firsati olarakk..(ayriyetten bu konu hakkindaa bilgisi olan arkadaslarr bu ekran kartlarini karsilastirabilirse,hatta islemcininde etkisiylee cikabilicek sonuca yorumda bulunabilirsee,sevindirici olurr)Arkadaslar ekran karti konusundaa inaninn yaz yaz bitmicekk o yusdenn sizlerdenn ricam 3dmark pcmark sonuclarini paylasmanizz...(bu arada Packard Bell hakkinda hicbirsey yazmadim cunku kullandigi ekran kartinin teknik ozelliklerini bile bilemiyorum,bilgisi olan arkaslardann bekliyoruz tabii cevabii ve elbette 3dmark ve pcmark gibi sonuclarini)(Screenshot olarak verebilirsek insanlarin kafasinda olusabilicek soru isaretlerinide en asgariye indirmis oluruz elbette..
    Arkadaslar ben cok yoruldum bi sigara yakip kaldigim yerden dewam edicemm
    Evet kaldigimiz yerden dewam edelimm..bunlarin disindaa...
    Ekran Kalitesi var,sanirim buda herkes icinn onemli bi faktor..amaa bu konudadaa yorum yapamiycagim bu modellerin hicbirisini canli olarak gormedigim icin yanliz arkadasimda Packard Bell MX65 war ve ekrani 16:9 ve gercekten cok ama cok hos duruyor.. Arkadaslar kullandiginiz modellerdeki ekran memnuniyetinizi memnuniyetsizliginizi..ekranin + - ozelliklerini yazmaniziibekliyoruz..parlak ekran olmasi tepki suresi vsvs bircok sey bilginiz varsaa lutfen paylasinn...
    Ergonomi konusundaa yinee yazabilicegim hicbirsey yok sizlerin yorumlarinizi bekliyorumm
    Pil konusuda sanirimm tum modeller 9 cell lik pil kullaniyor buda ortalama olarak 3-4 saat arasi bi kullanim suresi deme amaa elbette bu kagit uzerinde bi yorum,kullanicilarin yorumlari bizler icin cok daha onemli bi kriter olucaktir..bu arada datron un 6 cell mi 9 cell mi kullandigini bilmiyorum
    Dahili bilesen olarak bluetooth sanirm Asus da ve msi da war,packard bell de ve datron da yok..
    DVI cikis mesela benim icin onemli,cunku evde laptop imi Monitorle kullanmak istiyorum..Dvi cikisida Datron disindaki modellerde mevcut..
    Dahili WebCam Packard Bell disindaki tum modellerde mevcut 1.3 yerlesik webcam amaa kalite olarakk bilemiyoruzz elbettee...:(
    Bu arada Msi da birde parmak izi okuyucusu var sanirim islemci eksigini kapatmak icin bi guzellik yapmislarr :)) tabi ne derece kullanisli bilemiyorumm...

Packard Bell de ise uzaktan kumanda war ama ne icin bilemiyorum? :))
    Bunlarin disindaa tabi yine en onemli seylerden biride malzeme kalitesi ve iscilik..Sanirim bu modelleri kullanan arkadaslarr bu konudadaa yardimci olucaklardirr.. yanniz benn bu 4 makinenin de kasalarininn cok kaliteli olucaklarini dusunmuyorumm cunku ozelliklerine gore bu modeller fiyat bakimindan oldukcaa iyi...ama tabi net bisey diyememm!
    Dizayn sanirimm ilk gorusdee bizi baglayann ben bunuu almaliyim dedirten sey amaa istee goruyoruzkii dizayn disindaa okadar cokk sey warki, amaa ne olursa olsunn okadar para verilcek ve insann guzel gorunuslu bisey almak ister.. bu tabii birdee gorsel bisey... sanirimm burdaa kimsedenn yardim istemicess artik goz zevkimize goree :)) amaa elbette biz burda sitelerden gordugumuz resimlerlee karar vermeye calisiyoruz oysaki kullanici resimleri cok daha aydinlatici olucaktirr..okadar cok sey yazdimkii acabaa buraya kadar sabredip okuyan warmidir diyee kendi kendime soruyorumm... bukadar okuyup sabredip birde foto koyan arkadaslar cikarsaa gercekten eli opulucek adammis derimm :):)
    saka bir yanaa sabah 6 olmak uzere ben hala yaziyorum halaa kafamda bircok sey var belkidee bircok sey unuttum bilmiyorumm..bu arada hatirladimm 1 tanesi bu modelleri almayi dusunenler icin fiyatlar ortalama olarak 3 assagi 5 yukari ayni ve tabi siteden siteye magzadan magzaya degisiyo.. soyle bi deyinirsek MSi 1300$ Packard Bell 1350-1450$ Datron 1350-1450$ ASUS 1550-1650$ fiyatlar daa boylee..
    Arkadaslarr paylasimlarinizi yorumlarinizi bekliyorumm..
    Birde arkadaslar bunlarin disinda kendi makinenizde yasadiginiz sorunlari hosunuza giden gitmeyen yanlarini yazarsaniz nerdeyse bir satin alma rehberi cikartmis olucagiz lutfen bizleri bilgilendirin,belki cozumunu sizinle ayni makineyi kullanan bi arkadasimizdan edinebiliriz..
    Ve sona yaklasiyoruz artik :) ben yaklasik olarak 2-3 aydir araliksiz notebook ariyorum..Su anda kievdeyim burda okuyorum,yanniz 1 hafta sonra Somestr tatili icin turkiyeye gelicegim.. bu 2 haftalik tatilde Bi aksilik olmazsaa en dogru tercihi yapip(tabi sizlerin yardimlarinizla,yorumlarinizla!!!) tekrar geri donucegimm..Umarim hayirlisi olur.(bu notebooklari almayi dusunenn arkadaslar icinde elbette) :))
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 1 Mart 2007; 13:30:43 >

• Öncelikle eline sağlık uzun uzun yazmışsın. Ama ortada şöyle bir durum var. Vistanın çıkışı ile bazı şeyler değişecek sanırım. 10-15 güne kadar Vistalı notebooklar duyurulmaya başlar ve tabi ardından fiyat değişiklikleri gelir. Eminim her üretici farklı fiyat politikaları uygulayacaktır.
    Kişisel tercihim sanırım Packard Bell yönünde olacak, ekren kalitesi çok güzel gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Öncelikle eline sağlık uzun uzun yazmışsın. Ama ortada şöyle bir durum var. Vistanın çıkışı ile bazı şeyler değişecek sanırım. 10-15 güne kadar Vistalı notebooklar duyurulmaya başlar ve tabi ardından fiyat değişiklikleri gelir. Eminim her üretici farklı fiyat politikaları uygulayacaktır.
    Kişisel tercihim sanırım Packard Bell yönünde olacak, ekren kalitesi çok güzel gözüküyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Öncelikle eline sağlık uzun uzun yazmışsın. Ama ortada şöyle bir durum var. Vistanın çıkışı ile bazı şeyler değişecek sanırım. 10-15 güne kadar Vistalı notebooklar duyurulmaya başlar ve tabi ardından fiyat değişiklikleri gelir. Eminim her üretici farklı fiyat politikaları uygulayacaktır.

Kafamizda okadar cok soru isareti warken,daha bircok sey netlige kavusmamisken birde bu cikti evet.Sanirim su siralar bu modellerden birini almayi dusunen herkes biraz daha beklemeye gecicek,umarim bu surec cok fazla uzamaz.Dier bir yandanda satici firmalarin ayni sekilde urunu XP cd leriyle vermeye dewam etmeleride olasi gozukuyor.aslinda en guzeli, sistemi oem isletim sistemli almak,ama burda kendi elimizde olan birsey degil,datron disinda ki tum modellerde XP cd li olarak geliyor,datron da ise Xp cd si farki 100 dolar gibi bi meblag..bekleyip gorucegiz..Bu arada bir umutda yeni modellerin vistayla beraber gunyuzune cikmasi bu sanirim hepimizin dilegi..tabi boyle bisey olursa bu liste uzayip gidicek..Dilegimiz yeni modellerin agresif bi fiyat politikasiyla piyasaya girmesi.Su siralar X1600 go 7600 x1700 tarzi kartlara sahip olan notebooklar iyice yayginlasmaya basladi..umarim dewami gelir!..Ornegin yasadigim yerde yani Kievde DELL in 17 ich lik go7900 lu bi Core2Duo su 1750$ dan satiliyor..(bu bahsettigmiz 4 modelle kiyasladigimizda ve bu modellere + Kdv yi ekledigimizde fiyat zaten assagi yukari bu oluyor)ama taksit olayi olmadigi icin burdan alma sansim yok.Burda hemen hemen her magazada go7600,x1600,x1700,x1800,go7900,go7950 tarzi ekran kartina sahip notebook lari gormek mumkun,ama islemci olarak C2D 7200 tarzi islemciler cok yaygin degil,olanlar ise turkiyeye nazaran daha pahali..Bunlarida belki merak edenler vardir diye yaziyim dedim..

Arkadaslar konuyla alakali yorumlarinizi,karsilastirmalarinizi,paylasimlarinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 30 Ocak 2007; 17:04:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ImmoRtaLity

quote:

Kafamizda okadar cok soru isareti warken,daha bircok sey netlige kavusmamisken birde bu cikti evet.Sanirim su siralar bu modellerden birini almayi dusunen herkes biraz daha beklemeye gecicek,umarim bu surec cok fazla uzamaz.Dier bir yandanda satici firmalarin ayni sekilde urunu XP cd leriyle vermeye dewam etmeleride olasi gozukuyor.aslinda en guzeli, sistemi oem isletim sistemli almak,ama burda kendi elimizde olan birsey degil,datron disinda ki tum modellerde XP cd li olarak geliyor,datron da ise Xp cd si farki 100 dolar gibi bi meblag..bekleyip gorucegiz..Bu arada bir umutda yeni modellerin vistayla beraber gunyuzune cikmasi bu sanirim hepimizin dilegi..tabi boyle bisey olursa bu liste uzayip gidicek..Dilegimiz yeni modellerin agresif bi fiyat politikasiyla piyasaya girmesi.Su siralar X1600 go 7600 x1700 tarzi kartlara sahip olan notebooklar iyice yayginlasmaya basladi..umarim dewami gelir!..Ornegin yasadigim yerde yani Kievde DELL in 17 ich lik go7900 lu bi Core2Duo su 1750$ dan satiliyor..(bu bahsettigmiz 4 modelle kiyasladigimizda ve bu modellere + Kdv yi ekledigimizde fiyat zaten assagi yukari bu oluyor)ama taksit olayi olmadigi icin burdan alma sansim yok.Burda hemen hemen her magazada go7600,x1600,x1700,x1800,go7900,go7950 tarzi ekran kartina sahip notebook lari gormek mumkun,ama islemci olarak C2D 7200 tarzi islemciler cok yaygin degil,olanlar ise turkiyeye nazaran daha pahali..Bunlarida belki merak edenler vardir diye yaziyim dedim..

Arkadaslar konuyla alakali yorumlarinizi,karsilastirmalarinizi,paylasimlarinizi bekliyorum...

Alıntıları Göster
    Cok ilginc herkesin kafasindaki soru isaretleri bunlar,ve kimse cikip da birsey yazmiyor..Bnun disinda bu makinelere sahip olan bu forumda onlarca kisi war sanirim okuyup geciyorlar ne guzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 31 Ocak 2007; 6:52:46 >

• quote:

Cok ilginc herkesin kafasindaki soru isaretleri bunlar,ve kimse cikip da birsey yazmiyor..Bnun disinda bu makinelere sahip olan bu forumda onlarca kisi war sanirim okuyup geciyorlar ne guzel..

Alıntıları Göster
    asus güzel ama biri sorunlu demiş forumda ekrani ve kamerasi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

asus güzel ama biri sorunlu demiş forumda ekrani ve kamerasi..

Alıntıları Göster
    Bu arada arkadaslar Nova ya attigim mailden sonra MV86 nin uzerinde bulunan ekran kartinin paylasimsiz olarak 128 ddr2 oldugu anlasildi bilgilerinizee.. (sitelerindede gerekli duzenlemeleri yaptilar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 31 Ocak 2007; 19:42:26 >
  • quote:

Bu arada arkadaslar Nova ya attigim mailden sonra MV86 nin uzerinde bulunan ekran kartinin paylasimsiz olarak 128 ddr2 oldugu anlasildi bilgilerinizee.. (sitelerindede gerekli duzenlemeleri yaptilar)

Alıntıları Göster
    asus f3jp 15.4 ekranlı notebooklar arasında alınabilecek en ideal modellerden biri gibi duruyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_ege

asus f3jp 15.4 ekranlı notebooklar arasında alınabilecek en ideal modellerden biri gibi duruyor..

Alıntıları Göster
    Toshiba 912'nin DVI çıkışı olsaydı kesin tercih edilebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Alıntıları Göster
    quote:

Toshiba 912 gercekten hos bi makine yanliz fiyat dier modellere nazaran epey yuksek tabi teknoport daki kampanyayi saymassak,
    bu arada dedigin gibi dvi cikisinin olmamasida gercekten buyuk dezavantaj,tabi herkes icin onemli olmayabilir dvi cikisi.
    Bu arada Packard Bell MV86 tida gozden dustu,kullandigi ekran karti x1700 paylasimsiz 128 ddr2.. test sonuclarina gorede geri kalan 3 makineye gore hatta toshibayida ekleyebiliriz aralarina, ortalama %40 daha dusuk!..
    ben Msi M675 in fiyatinin dusmesi durumunda m675 den yanayim..mavi umarim bu kampanyayi tekrarlar,ama urun ellerinde su anda yok bile..bakip gorecegiz.. F3JP ise bence pahali!!

• quote:

quote:

Toshiba 912 gercekten hos bi makine yanliz fiyat dier modellere nazaran epey yuksek tabi teknoport daki kampanyayi saymassak,
    bu arada dedigin gibi dvi cikisinin olmamasida gercekten buyuk dezavantaj,tabi herkes icin onemli olmayabilir dvi cikisi.
    Bu arada Packard Bell MV86 tida gozden dustu,kullandigi ekran karti x1700 paylasimsiz 128 ddr2.. test sonuclarina gorede geri kalan 3 makineye gore hatta toshibayida ekleyebiliriz aralarina, ortalama %40 daha dusuk!..
    ben Msi M675 in fiyatinin dusmesi durumunda m675 den yanayim..mavi umarim bu kampanyayi tekrarlar,ama urun ellerinde su anda yok bile..bakip gorecegiz.. F3JP ise bence pahali!!

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar su pb hakkında yorumu olan yokmu hiç ayın 15 ine kadar bi makına alcam ve bu mkına cok hosuma gitti nolru yorum yorum.... özellilke servis konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: unbreakabl

ya arkadaslar su pb hakkında yorumu olan yokmu hiç ayın 15 ine kadar bi makına alcam ve bu mkına cok hosuma gitti nolru yorum yorum.... özellilke servis konusunda

Alıntıları Göster
    Bende seninle ayni ruh halindeyim unbreakabl ,
    Bu PB i cok begeniyorum ama teknik olarak forumda okudugum kadariyla ohh be dedirten bir urun degil galiba... Alamaz isem icimdede ukte kalacak ama kotu bir tecrubede yasamak istemiyorum.
    Defelarca PB kullanicilarina yorumlari icin cagri yaptim ama malesef 2-3 kisiden baska yorum alamadim. Onlarda tutarsiz cevaplar icerdiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus9

Bu PB i cok begeniyorum ama teknik olarak forumda okudugum kadariyla ohh be dedirten bir urun degil galiba... Alamaz isem icimdede ukte kalacak ama kotu bir tecrubede yasamak istemiyorum.
    Defelarca PB kullanicilarina yorumlari icin cagri yaptim ama malesef 2-3 kisiden baska yorum alamadim. Onlarda tutarsiz cevaplar icerdiler...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yunus9

arkadaslar PB ıcın ,ozellıklede MV86 modeli icin bıldıgım seylerı sızlerle paylasıyım..oncelıkle Pb ler gercekten kalıtelı notebooklar bunu genel olarak soyluyorum.. kasası vasatın ustunde ve pıyasadakı cogu notebookdan daha ıyı,ekranları bır harıka gercekten muthıs. pb lerın ekranları sony le kıyaslanıcak derece ınanın..teknık servısıne gelınce bu konuda bı yorum yapamıcagım ama kotu olucagını dusunmuyorum.. Mv86 ıcın ıse bence su andakı fıyatını dusunursek ıdeal bı makıne dıyebılırız.. eger cok fazla oyunlarla hasır nesır olmuyorsanız gonul rahatlıgıyla bu noteebook alabılırsınız.. bunu neden soyluyorumm.. belkı ılk basta x1700 ekran kartına sahıp olması aklınızı celebılır yannız MV86 nın ustundekı bu kart paylasımsız 128 ddr2 bu topıcte verdıgım dıer laptoplardakı modellerse 256 ddr2 war.. buda yaklasık olarak %40-50 lık bır performans farkı demek. onun dısında pb ler son derece stabıl calısıo gozlemledıgım kadarıyla ve herhangı bır ısınma problemıde yok.yannız kullandıgı dvd-wrıter bıraz seslı okadarcıkta olur.. bu arada bu model Mx65 yada Mx66 kadar sık degıl ama..tabı kendı gozunuzle gorup karar vermenız daha onemlı..arkadaslar vaktım kısıtlı daha uzun ve ayrıntılı yazmak ısterdım ama kusra bakmayın vaktım oldugunda yıne sorularınıza yardımcı olmaya calısırım. saygılarr

• quote:

quote:

arkadaslar PB ıcın ,ozellıklede MV86 modeli icin bıldıgım seylerı sızlerle paylasıyım..oncelıkle Pb ler gercekten kalıtelı notebooklar bunu genel olarak soyluyorum.. kasası vasatın ustunde ve pıyasadakı cogu notebookdan daha ıyı,ekranları bır harıka gercekten muthıs. pb lerın ekranları sony le kıyaslanıcak derece ınanın..teknık servısıne gelınce bu konuda bı yorum yapamıcagım ama kotu olucagını dusunmuyorum.. Mv86 ıcın ıse bence su andakı fıyatını dusunursek ıdeal bı makıne dıyebılırız.. eger cok fazla oyunlarla hasır nesır olmuyorsanız gonul rahatlıgıyla bu noteebook alabılırsınız.. bunu neden soyluyorumm.. belkı ılk basta x1700 ekran kartına sahıp olması aklınızı celebılır yannız MV86 nın ustundekı bu kart paylasımsız 128 ddr2 bu topıcte verdıgım dıer laptoplardakı modellerse 256 ddr2 war.. buda yaklasık olarak %40-50 lık bır performans farkı demek. onun dısında pb ler son derece stabıl calısıo gozlemledıgım kadarıyla ve herhangı bır ısınma problemıde yok.yannız kullandıgı dvd-wrıter bıraz seslı okadarcıkta olur.. bu arada bu model Mx65 yada Mx66 kadar sık degıl ama..tabı kendı gozunuzle gorup karar vermenız daha onemlı..arkadaslar vaktım kısıtlı daha uzun ve ayrıntılı yazmak ısterdım ama kusra bakmayın vaktım oldugunda yıne sorularınıza yardımcı olmaya calısırım. saygılarr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ImmoRtaLity

quote:

arkadasım sen pb kullandınmı yoksa bu fikirler senin özelliklerinden cıkardıgın tahminlermi benim fikrim mx66-03 yonunde değişmeye başladı ama hala kararsıazzım

• arkadaslar benim sormak istediğim bişey daha var bu nova bilgisayar nasıl sızce güvenilir bir firmamı alısveriş yaptınızmı hiç yani sitesinde sanal pos yok fax yoluyla alısveris yapılıyo sizce güvenlimi???
  • quote:

quote:

quote:

arkadasım sen pb kullandınmı yoksa bu fikirler senin özelliklerinden cıkardıgın tahminlermi benim fikrim mx66-03 yonunde değişmeye başladı ama hala kararsıazzım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unbreakabl

quote:

quote:

evet arkadasım MX65 kullandım.. MV86 yı da test etme sansı buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 6 Şubat 2007; 21:02:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet arkadasım MX65 kullandım.. MV86 yı da test etme sansı buldum

Alıntıları Göster
    SLM ARKADASLAR SONUNDA KARARIMI VERDİM PACKERD BELL MX66 YI SİPARİŞ VERİDM ELİME GECER GECMEZ YORUUMLARIMI EKLİYCEM ha bu arada unutmadan eğer internet üzerinden alışveriş yapacaksanız TEKNOSADAN uzak durun ben siparişimi teknosaya verdim 3 gün oldu halabi haber yok müsteri hizmetleride 2 gündür cvp vermiyo

• quote:

SLM ARKADASLAR SONUNDA KARARIMI VERDİM PACKERD BELL MX66 YI SİPARİŞ VERİDM ELİME GECER GECMEZ YORUUMLARIMI EKLİYCEM ha bu arada unutmadan eğer internet üzerinden alışveriş yapacaksanız TEKNOSADAN uzak durun ben siparişimi teknosaya verdim 3 gün oldu halabi haber yok müsteri hizmetleride 2 gündür cvp vermiyo

Alıntıları Göster
    hadi hayırlı olsun...yorumları bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K084K

hadi hayırlı olsun...yorumları bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bende kararimi verdim sonunda ve F3JP siparisi verdim.. Bugun bi aksilik olmazsa elimde olucak...Elimden geldigince sizlerle,yaptigim test sonuclarini ve deneyimlerimi paylasicam...
    saygilar kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 1 Mart 2007; 5:36:03 >
  • quote:

Arkadaslar bende kararimi verdim sonunda ve F3JP siparisi verdim.. Bugun bi aksilik olmazsa elimde olucak...Elimden geldigince sizlerle,yaptigim test sonuclarini ve deneyimlerimi paylasicam...
    saygilar kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    DOSTUM SANKİ SENİN NOTEBOOK BENİMKİNDEN ÖNCE GELECK GİBİ ups kargoyla görüstüm ayın 7sinde elinizde olur dediler düşünün artık ben ayın 23 ünde sipariş vermiştim ve sonraki ayın 7sinde geliyo

• quote:

DOSTUM SANKİ SENİN NOTEBOOK BENİMKİNDEN ÖNCE GELECK GİBİ ups kargoyla görüstüm ayın 7sinde elinizde olur dediler düşünün artık ben ayın 23 ünde sipariş vermiştim ve sonraki ayın 7sinde geliyo

Alıntıları Göster
    quote:

wallaa kardes ben senin yerinde olsam iptal ederdim satisi,one oyle yaaa 2 haftada ben kassam kendim notebook yaparim... Birde teknosadan internet uzerinden aldim demisim,ara konus vs git magazalarindan al bencee... amaa en iyisi iptal et bence,gider baska yerde 2 gunde alirsin... ben mesela netsiparis den aldim sali gunu bugun kargoyla gorustum bugun teslim olucakmi$ mesela ki $u 2 gun bile banaa ne uzun geldi sormaa!! .. hattaa bugun kargoyu ariyip firca bile attim!!! kardess nerde bizim kargo butun gun ben evde beklemek zorundamiyim vsvsvs

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.