Şimdi Ara

ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI >

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
27.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ASUS M51Vr 15.4" Intel Core 2 Duo Processor 2.4 GHz-P8600 3GB 250G 8xDVD Vista Premium KAMERA BLUETOOTH

1069 $ + kdv güncelleme : 22.01.2009

İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.4 GHz P8600
    Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN
    RAM 3 GB
    HDD 250 GB
    Ekran Kartı ATI HD 3470 256 MB EKRAN KARTI
    Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N)
    Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA - PARMAK İZİ
    Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
    İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium
    Ebatlar 354mm x 284mm x 35.2 mm
    Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
    Klavye Q Turkçe 83 Tuş
    Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse
    Ağırlık 2.95 Kg.

http://www.bogazici.com.tr/Details.aspx?sm=AN-308-6

EDİT: FİYAT GÜNCELLEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 22 Ocak 2009; 17:37:08 >

• güzelmişte o ekran kartı ne öle yav
  • Bu makina İntel'in yeni platformu montevina ya sahip değil mi ?
  • evet montivena ama ekran kartı yakışmamış.

ne diyim ASUS G50V diyim
  • Bu beğenmeyenler VA ya gitsin. Bu model M51Se nin yerine geçecek. Artık M51SN, M51SE modelleri piyasaya girmeyecek. Bogaziçinin sitesinde geçen gün SN ve bir model daha listeden kaldırıldı. SE de muhtmelen stokların bitince kalkacak. VR aslında oldukça iyi, oyun vs istemeyenler için güzel bir tercih. Bir ara VA yerine bunu mu alsam diyordum.
  • Bugün hepsiburadada yeni VR serisini gördüm ve siparişi verdim.
    Özellikleri:
    # İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.53 GHz T9400
    # Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN
    # RAM 4 GB
    # HDD 320 GB
    # Ekran Kartı ATI HD 3650 512 MB EKRAN KARTI
    # Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N)
    # Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA - PARMAK İZİ
    # Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
    # İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium
    # Ebatlar 354mm x 284mm x 35.2 mm
    # Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
    # Klavye Q Turkçe 83 Tuş
    # Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse
    # Ağırlık 2.95 Kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comma -- 14 Ağustos 2008; 15:12:38 >
  • @comma, sen ya VA modelini sipariş verdin yada aldığın makinenin özelliklerine yanlış baktın. VR de P8600 2.4 işlemci, 3 GB Ram, 250 GB HDD ve Ati3400 serisi var. İstersen tekrar sen kontrol et, yanlış ürünü alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Asus Tuf laptop
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem

@comma, sen ya VA modelini sipariş verdin yada aldığın makinenin özelliklerine yanlış baktın. VR de P8600 2.4 işlemci, 3 GB Ram, 250 GB HDD ve Ati3400 serisi var. İstersen tekrar sen kontrol et, yanlış ürünü alma.

cidden uyarı için teşekkür ederim şu an sipariş listesindeki ürün

ASUS M51VR INTEL CORE 2 DUO T9400 2.53GHz 4096MB 320GB EKRAN MSVISTA KAMERALI TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

Şu an taşınabilir bilgisayarlar listesinde

ASUS M51VA253DVINTEL CORE 2 DUO T9400 2.53GHz 4096MB 320GB EKRAN MSVISTA KAMERALI TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR
    Olarak geçiyor isim.

Telefonla görüşüp sorunu düzelmeye yada sorunun başlamaması için uğraşıcam tekrar teşekkürler cem :)
  • ben çok oyun oynamayan biri olarak bu ürünü düşünebilirim ancak sanırım henüz kimsede yok!
    ürünün fanı benim f3jp de olduğu gibi sürekli çalışan ve sesi rahatsız eden bir fan mı? ısınma olayı mevcut mu normal kullanım ve oyun oynama sırasında ortalama kaç derecelere ulaşıyor? gibi sorulara yanıt verebilecek sanırım yoktur!?
  • @comma, hayırlı olsun. Evet aramalısın mutlaka yoksa internetten aldıgından bir dolu prosedürle uğraşırsın.

@escala
    M51 serisinde VAyı kullanıyorum. Gerçi daha dün aldım ama genel olarak sessiz makina. Fan sesi duymadım ama HDD'de kafa parketme olayı varmış. Bundan dolayı açılışta ve bazı zamanlar dırt dırt diye ses geliyor. Bazen biraz rahatsız edebiliyor. VA ile VR aynı kasaya sahip. Hatta üzerindeki Ekran kartı daha az performanslı oldugundan sessizlik konusunda VR daha iyi olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem
    Hatta üzerindeki Ekran kartı daha az performanslı oldugundan sessizlik konusunda VR daha iyi olabilir.

sorunsuz ve teknik servis yüzü görmeden kullanırsın umarım arkadaşım
    evet dediğin gibi seninkinin hem işlemcisi az da olsa hızlı hem de ekran kartın daha iyi, aynı kasa olduğuna göre vr nin daha az ısınması mantıklı geliyor ama kullanan birinden duysam için daha rahat ederdi
    acaba sen coretemp ya da everest ile normal kullanımda kaç derece oyun oynarken max kaç derece bi ölçebilir misin?

• Çok teşekkür ederim, cümlemiz sorunsuz ve teknik servise düşmeden kullanması dilegiyle.
    Dediğim gibi çok kullanma şansım yok, bugun yola çıkıyorum. Eğer birkaç gün sabredersen everest ile sıcaklıklara bakarım yanlız oyunlardaki performan için söz vermiyeyim çünkü buna fırsatım olmayabilir. Genel değerlerle iligili bilgilendirme yapabilirim bir kaç güne kadar.
  • anladım artık elinden ne gelirse paylaşırsın tşkler..
  • VR değil o VA

quote:

Orjinalden alıntı: comma

Bugün hepsiburadada yeni VR serisini gördüm ve siparişi verdim.
    Özellikleri:
    # İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.53 GHz T9400
    # Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN
    # RAM 4 GB
    # HDD 320 GB
    # Ekran Kartı ATI HD 3650 512 MB EKRAN KARTI
    # Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N)
    # Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA - PARMAK İZİ
    # Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
    # İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium
    # Ebatlar 354mm x 284mm x 35.2 mm
    # Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
    # Klavye Q Turkçe 83 Tuş
    # Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse
    # Ağırlık 2.95 Kg.

• Bunun en büyük alternatifi Toshiba A300-15B olabilir sanırım. Çünkü özellikler yaklaşık aynı ama toshibanın ekran kartı daha iyi ve harman kardon ses sistemi tabiki..;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3505

İŞLEMCİ: Intel Core Duo T8300 2.4 GHz - 3 MB - 800 Mhz

HDD: 250 GB 5.400 rpm Seri ATA HDD

RAM: 3 GB DDR2 RAM

EKRAN: 15.4" WXGA (1280x800), Toshiba TruBrite

EKRAN KARTI: ATI MOBILITY RADEON HD3650 HyperMemory tek., 512 MB yerleşik , 1,279 MB kullanılabilir grafik belleği
    CD-R / DVD / CD-RW: 8x DVD±RW Dual DL

Modem : V92 Modem

Ethernet: 10/100 + Intel (802.11a/b/g/Draft-N network desteği) WLAN

USB Port çıkışları: 4 x USB 2.0, i.LINK (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card Slot

İşletim sistemi: Vista Home Prem.

Ağırlık: 2.7 kg

Pil Ömrü: Lithium-ion , 2 saat

Bluetooth: Var

Kart Okuyucu: 5'i Bir Arada Bridge Media Yuvası

Web Cam: Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu)

Garanti: 2 Yıl

Hediye: Taşıma çantası

• quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

Bunun en büyük alternatifi Toshiba A300-15B olabilir sanırım. Çünkü özellikler yaklaşık aynı ama toshibanın ekran kartı daha iyi ve harman kardon ses sistemi tabiki..;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3505

İŞLEMCİ: Intel Core Duo T8300 2.4 GHz - 3 MB - 800 Mhz

HDD: 250 GB 5.400 rpm Seri ATA HDD

RAM: 3 GB DDR2 RAM

EKRAN: 15.4" WXGA (1280x800), Toshiba TruBrite

EKRAN KARTI: ATI MOBILITY RADEON HD3650 HyperMemory tek., 512 MB yerleşik , 1,279 MB kullanılabilir grafik belleği
    CD-R / DVD / CD-RW: 8x DVD±RW Dual DL

Modem : V92 Modem

Ethernet: 10/100 + Intel (802.11a/b/g/Draft-N network desteği) WLAN

USB Port çıkışları: 4 x USB 2.0, i.LINK (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card Slot

İşletim sistemi: Vista Home Prem.

Ağırlık: 2.7 kg

Pil Ömrü: Lithium-ion , 2 saat

Bluetooth: Var

Kart Okuyucu: 5'i Bir Arada Bridge Media Yuvası

Web Cam: Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu)

Garanti: 2 Yıl

Hediye: Taşıma çantası

Genede Asus M51 Sersi ürünleri gayet güzel bence Toshiba piyasada artık Asus yol açsın

• Merhaba arkadaşlar, bende birkaç gün önce M51VR-240DV aldım. Şimdilik bir proplem yoktur. Bir taraftan cihaza alışmaya, bir taraftan da gerekli programları yüklemeye çalışıyorum. Cihaz gerçekten sessiz çalışıyor, ayrıca rahatsız edecek bir fan sesi ve dikkat çekecek bir ısınma hissetmedim. Arkadaşlar hernekadar M51 serisi kullanıcıları diye bir forum sayfası var ama, burada da M51VR-240DV kullanıcıları olarak imkanların elverdiği oranda edindiğimiz bilgileri paylaşırsak faydalı olacağını düşünüyorum. Saygılar,
  • Arkadaşlar masa üstü PC'de yaptığım gibi PDA'mı M51'de outlook'la senkronize edemiyorum. ActiveSync XP'de çalıştığı gibi vista'da çalışmıyor. Senkronizasyonu neyle yapabilirim. Teşekkürler...
  • güle güle kullanın arkadaşlar.
    bende sipariş verdim bakalım. inş. iyi çıkar ürün. hayırlısı
  • İşlemcisi montevina mı görünüyo?

32bit vista da 4gb ram desteği var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: komutan16

Merhaba arkadaşlar, bende birkaç gün önce M51VR-240DV aldım. Şimdilik bir proplem yoktur. Bir taraftan cihaza alışmaya, bir taraftan da gerekli programları yüklemeye çalışıyorum. Cihaz gerçekten sessiz çalışıyor, ayrıca rahatsız edecek bir fan sesi ve dikkat çekecek bir ısınma hissetmedim. Arkadaşlar hernekadar M51 serisi kullanıcıları diye bir forum sayfası var ama, burada da M51VR-240DV kullanıcıları olarak imkanların elverdiği oranda edindiğimiz bilgileri paylaşırsak faydalı olacağını düşünüyorum. Saygılar,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.