Şimdi Ara

ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI > (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
27.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bizim notebook'da siz de kapanma sorunu yaşıyormusunuz. Ben bazen inatla bekliyorum, iki saatte geçse kapanmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan16 -- 22 Ağustos 2009; 19:06:41 >
  • ben memnunum m51vr 216 dv kullanıyorum, sata harddisk sürücüsü entegreli xp professional kurdum hızından memnunum, arada donma yapıyo kilitlenmiş gibi oluyo ama 3-4 saniye sürüyo bu durum, sizde de böyle oluyomu hiç ?

komutan16 kardeşim ben kapama sorunu yaşamadım bu zamana kadar, anında kapanıyor. yazılımsal olarak kapanmasını engelleyen programlar olabilir veya virüstür engelleyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DesertEagLe_

Arkadaşlar M51Vr var bende de ,çoğu kullanıcıda olduğu gibi sağ menteşe sorunu bende de var,neyse o halledilir.Bide son zamanlarda laptop kendi kendine donuyor ve ancak resetle kurtarabiliyorum.Ve bu kitlenme esnasında ekran karışıyor ve çizik çizik bir görüntü oluşuyor,bu problemi yaşayan varmı benden başka? Acaba bu sorun donanımsal mı yazılımsalmı ? Laptop Vista Home Premiumla geldi 7-8 ay oldu alalı daha hiç format atmadım..

Aynı sorun bende de var
    dün laptop açıkken sadece kapağını kapattım.(kapağı kapattığımda hiç birşey yapma olarak ayarlamıştım önceden)
    daha sonra kapağı açtığım da ekrana görüntü gelmedi.siyah ekran vardı.hangi tuşa bastıysam olmadı ama bilgisayar çalışıyor gözüküyor..
    ben de power tuşuna basılı tutup kapattım.
    tekrar açtım kullanıcı şifremi girdim hoşgeldiniz yazısı çıktı ve daha sonra ekran birbirine karıştı ve bilgisayar dondu.ne kadar beklesem de hiç bişey gelmiyor.
    daha önceden de oluyodu bu problem ama kapatıp açınca düzeliyordu..bi de ekranı arada bi pır pır yapıyordu (sanki görüntü gidip gidip geliyormuş gibi)
    şu an açılmıyor hep aynı yere gelince donuyor.hiç bişey yapamıyorum.sadece güvenli modda açılıyor..

sizce ne yapabilirim???
    sorun donanımsal mı yazılımdan mı?
    format atsam düzelir mi?(beraberinde gelen vista home premium var)

bu sorunu yaşayan benim gibi arkadaşlardan ve sizlerden yardım bekliyorum lütfen ne yapmam gerekir..

bu arada o menteşe zaten bozuk
    ekran görüntüsünü de aşağıya ekledim

ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI >

• Aynı ekran görüntüsü bir kere de ben olmuştu. Doğrusu pek de önemsemedim ve power tuşuna basılı tutup kapattım. Yaklaşık bir ay oldu hala herhangi bir sorunla karşılaşmadım...
  • Arkadaşlar donma ve msn sorunu bende de oluyordu XPde...Windows 7 ye geçmiştim fakat sonra sıkılıp XPye dönünce aynı hataların devam ettiğini gördüm.
    Hele ki msn yüzünden bilgisayar kapanmıyordu...Sanırım sürücüleri sıra ile kurmamaktan...
    Ama WİN 7 de sorun filan yok
    Ben yine de XPyi çok özlüyorum belki yine dönerim

parmak izi okuyucu ile MSN açmaya gelince önce parmak izi yazılının kurulu olması gerek...MSN şifre ekranında parmak izi alanına paramağızı dokunduruyoruz ve bizden onay isityor....Akabinde de MSN iin şifreyi kaydediyor...Adımlar sizi yönlendiriyor zaten.
    Çok şükür Wİn 7 de donma filan yok...Ama yine de gönül XPden yana

• Arkadaşlar bir arkadaşıma Win7 kurduk, gayet sorunsuzdu ancak windows updateleri falan yapmış sanırım, ondan sonra Wireless ve Bluetooth ışıklarının olduğu paneldeki ışıklar yanmaz hale geçmiş. Bu sorun Win7 ile ilgili olabilir mi, haliyle şu an nete falan bağlanamıyor ama LAN ile kablolu olarak nete girebiliyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tripolis

Arkadaşlar donma ve msn sorunu bende de oluyordu XPde...Windows 7 ye geçmiştim fakat sonra sıkılıp XPye dönünce aynı hataların devam ettiğini gördüm.
    Hele ki msn yüzünden bilgisayar kapanmıyordu...Sanırım sürücüleri sıra ile kurmamaktan...
    Ama WİN 7 de sorun filan yok
    Ben yine de XPyi çok özlüyorum belki yine dönerim

parmak izi okuyucu ile MSN açmaya gelince önce parmak izi yazılının kurulu olması gerek...MSN şifre ekranında parmak izi alanına paramağızı dokunduruyoruz ve bizden onay isityor....Akabinde de MSN iin şifreyi kaydediyor...Adımlar sizi yönlendiriyor zaten.
    Çok şükür Wİn 7 de donma filan yok...Ama yine de gönül XPden yana

Xp ye döndüm. 1 ay kadar oldu ve MSN sorunu can sıkmaya başladı.
    MSN çalışmıyor. Tıklayınca açılmıyor. Ama görev yöneticisinde aktif görünüyor.
    Bazen de bilgisayarı güç düğmesinden kapatmak gerekiyor.
    Bir fikri olan var mı

• Çözümü çok basit antivir Aynı msn sıkıntısı bende de vardı antivirü sistemden kaldır yerine nod32 kur mesala.Eğer düzelmesse birşey daha denemeni istiycem senden.Ayrıca driverları sırayla kurma gibi birşey yok.Ben harf sıralamasına göre kuruyorum.Hiç bir gayretim yok sıralama gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj747 -- 13 Kasım 2009; 2:57:44 >
  • arkadaşlar bende de m51vr var fakat üzerine su döküldüğü için çalışmıyor. garantiye yolladım 500tl masrafı var, tuş takımının altındaki devre değişecek dediler. şu anda buna ayıracak bütçem olmadığı için yaptırmadım. servisten söylediklerine göre değişecek olan devre dışında (anakart mı oluyor artık bilemiyorum) tüm aksamı sağlam. bunu bu haliyle elden çıkartmak istiyorum, aranızda bana bir yol gösterecek olan var mıdır? nereye kime kaça satabilirim acaba?
  • Ya nedir şu M51VR den çektiğim bu çinliler ne biçim bir kasa yapmışlar.

Başlayalım sorunlara:

Herkeste olduğu gibi kapaklar kırık yerindençıkıp duruyor.
    Bilgisayarın ses jakı bozuldu jaktan başka hoparlöre ses vermiyor versede azveriyor yani bozuldu.
    Bilgisayar okadar sesli çalışıyorki sesi diğer odalardan rahat duyuluryor.Fan sürekli ve acayip ötyor.
    Bataryanın takıldığı yer oynuyor ve bataryanın yakıldığı yer (yani erkek tarafı) acayip ısınıyor elimle dokunduğumda elim yanıyor.
    Bilgisayarın ekranı sonunda boşluk yaptı. Aynı arabanın direksiyon boşluğu gibi hafif boşluk var kapakta:)

En kısa zamanda garantiye göndereceğim.Asusun bu versiyonunu kimseye tavsiye etmiyorum.Ben çok pişmanım aldığıma...
  • o ekran yaklaşık 5-6 ay önce bende de çıkmıştı. İşletim sistemi olarak ne yüklüydü hatırlamıyorum. Linux sistemler dahil hepsini denediğim için daha önce de yazmıştım sanırım en iyi performans win7 de. Xpdeki sorun anlayabildiğim kadarıyla ethernet veya wireless kartının sürücüsünü yükledikten sonra başlıyor.
    ben de menteşe sorunu yok çok şükür sapasağlam..
    tavsiyem win7 kurun ve en son win7 için sürücüler çıkardılar onları yükleyin.

bu arada bir şey soracağım malum türkiye de 6 cell bataryalı olarak satılıyordu ürün acaba 9 cell bataryayı bulabilir miyiz?
  • arkadaşlar m51vr 240a var bende ve inanılmaz derecede bir fan sesi oluyo çıldırmak üzereyim. fan sesini bastırmak için müzik açıyorum.bütün yorumları okudum kimse fandan söz etmemiş. acaba sadece bende mi oldu bu iş ? yoksa herkes bi yolunu buldu da söylemiyo mu. güç seçenekleri olayını biliyorum işe yaramıyo
  • Bende de ses çıkmama sorunu var ,laptop abimin ve bir öğrencisi format atmış sanırım ondan sonra ses gitmiş ,Aygıt yöneticisinden bakınca hiç bir sorun yok sürücüler güncel bir şekilde yüklü ,işletim sistemi vista home premium 32 bit ,müzk açtığımda ses sekmesi yukarı aşağı oynuyor ama kesinlikle ses çıkmıyor acaba donanımsal bir sorunmu var ,birde ön kulaklık girişine kulaklık taktım yine ses yok sizce sorun nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Bende de ses çıkmama sorunu var ,laptop abimin ve bir öğrencisi format atmış sanırım ondan sonra ses gitmiş ,Aygıt yöneticisinden bakınca hiç bir sorun yok sürücüler güncel bir şekilde yüklü ,işletim sistemi vista home premium 32 bit ,müzk açtığımda ses sekmesi yukarı aşağı oynuyor ama kesinlikle ses çıkmıyor acaba donanımsal bir sorunmu var ,birde ön kulaklık girişine kulaklık taktım yine ses yok sizce sorun nedir

denetim masası sistem ve aygıtta ses hoparlör gözüküyor mu
  • hoparlörler görünüyor ve yeni bişey farkettim hani realtek hd audio kısmında sınama tuşları varya onlar ile denemeler yaparken sesin çıktığını ama duyulmayacak kadar az olduğunu gördüm kulağımı hoparlörlere dayayınca dahi zor duyuluyor ,biostaki ses seviyesinede baktım normal ne olaki herşey normal ama ses çok çok kısık
  • ARKADAŞLAR BENDEDE M51 VR VAR AMA NE YAPTIMSA HDMI DAN HDMI KABLO İLE LCD TV YE BAĞLANAMADIM. HD 3470 RADEON EKRAN KARTIM
  • arkadaşlar yok mu bu asus tan hdmı çıkışı bilen ?
  • asus m51vr laptop'uma windows7 64 bit kurabilir miyim?
  • Arkadaşlar konuyu hortlattım ama birsey sormak istiyorum. Benim asus m51vr laptopum var işlemci takmak istiyorum hangilerini destekliyor nasıl öğrenebilirim acaba? Benim işlemci t5850

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu tekrar hortlatayım:) alt kasa lazım yada komple makinayı satabilirim de aynı sorunları yaşayacan vs varsa elinde hurda kasası olan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.