Şimdi Ara

ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI > (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
27.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah memnun kalırsın. Hele ki kamera kalitesi insanı şaşırtıyor..Ben çok memnun kaldım ama ekranda hafif bir beyazlık var bende
    Aradım siteyi, gönderin dediler, servis rapor tutacak. ben değişim isteyceğim. SAnırım nazar değdirdim. tam da XPye geçmiştim kaymak gibi.
    Bütün ayarlarımı yapmıştım. Herşeyden memnundum.. Belki de yazılımsal bir hatadır. Servis baksın bi. Size yine yorumlarımı bildiririm.
  • sağol tripolis kardeşim teşekkür ederim, teknik servisle görüştüm 5 saat şarj olsun dediler şuan şarjda, inşallah memnun kalırım, vista home basic yüklü, ben de xp ye geçeceğim, geçtiğimiz zaman garantisi gitmiyo değilmi, diyelim ki geçtim xpye, servise gönderirken vista olarak mı göndermemiz gerekiyo, bu konularda bilgin varmı tripolis kardeşim, xpye geçerken önemli olan şeyler yani nelere dikkat etmeliyim, bu konuda yardımcı olurmusun
  • Xpye geçmeni tavsiye ederim. Ama benim gibi nazar değdirme bilgisayarına..yani herkese övme
    Ben servise Xp ile göndericem. sorun çıkmıyor. sordum bizzat. Xp ye geçerken. notebook. gen. tr deki denilenleri uygula yeter.
    Bunun dışında yazdığın CD yi yedekle ileride kullanmak için. Bir de makinenin kutusundaki en ufak kağıtlar dahil hiçbirini kaybetme güzelce. bir yere kaldır.
    Xp ye geç ve uçmaya başla. Microsoft bile Vistadan bıkmışken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 27 Nisan 2009; 23:23:20 >
  • tamam geçeceğim inşallah xpye kardeşim :) bilgilendirdiğin için sağol kardeşim dediklerinin hepsini aynen yapacağım ;)
  • Hayırlı uğurlu olsun SEn de izlenimlerini paylaş ki bilelim.
    Ben tekrar söylüyorum Toshiba'dan ASUS'a geçen biriyim. Şu an için 100 kere memnunum..İleride de böyle kalırım inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: tripolis

Xpye geçmeni tavsiye ederim. Ama benim gibi nazar değdirme bilgisayarına..yani herkese övme
    Ben servise Xp ile göndericem. sorun çıkmıyor. sordum bizzat. Xp ye geçerken. notebook. gen. tr deki denilenleri uygula yeter.
    Bunun dışında yazdığın CD yi yedekle ileride kullanmak için. Bir de makinenin kutusundaki en ufak kağıtlar dahil hiçbirini kaybetme güzelce. bir yere kaldır.
    Xp ye geç ve uçmaya başla. Microsoft bile Vistadan bıkmışken

Hayırlı olsun arkadaşım. Ancak ben xp'ye geçmeni önermiyorum. Çünki ileriye yönelik düşünecek olursan vista kullanmanın mantıklı olacağını anlıyacaksın. Ayrıca biraz geriye dönüp forum'u inceliyecek olursan xp'ye geçenlerin bazı sorunlarla karşılaşmış olduklarını görürsün, tabiki tercih senin;
    Kalay gelsin...

• Bu sefer Vista'ya biraz şans tanıdım. Ama opera açıkken birkaç kere donunca ve benim sürekli kullandığım programlarımda hantal kalınca dayanamadım fazla ki MS Vista'yı sadece satış stratejisi olarak kullandı. Bir kaç görsellik(!) dışında şu an için kendi adıma Vista'ya ihtiyacım da yok. Donanım üreticleri zengin olsun diye yapılan teknikler her ne kadar yeni birşeyler gelse de. Belki ben fazla duygusalım ama XP bana çok sevimli geliyor hala.
    O bir EMEKTÂR. Bilgisayarı tam anlamıyla onunla çözdüm. 2-3 sene daha yaşarsak tabi beraber kalırız gibime geliyo.
  • sağolun arkadaşlar teşekkür ederim ama işlerin yoğunluğundan xpye henüz geçemedim, şimdi deniyodum ama, dosya iastor.sys bozuk diyor sürücüleri biçimlendir kısmına geçmeden bu hatayı alıyorum, yardımcı olabilirmisiniz :( servis paketi 2 ekli xp var ama ekli olmayan xp mi bulmak lazım tripolis kardeşim sen xpye geçmiştin sen nasıl yaptın anlatırmısın, AHCI mode kapatanlar olmuş biostan, sen de kapattın mı biostan herhangi bi ayarı tripolis kardeşim

bu arada komutan kardeşim, xpye geçenler ne gibi sorunlarla karşılaşmışlar bilgi verebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cszero -- 29 Nisan 2009; 20:58:17 >
  • Cszero sende benimli aynı modeli kullanıyorsun sanırım.Ben xp pro sp2 tr kurdum.Benim kurduğmda sata driver yoktu mecbur biosdan değiştirip kurma zorunda kaldım.Sitesindeki driverları düzgün kurarsan hiç bir problem çıkarmıyor.x61gx216dv de hd audio driverinda sıkıntı vardı mesala.Bunda öyle bir dert yok.Kimse kusura bakmasın ama antivistacıyım.Makinaları boşuna hantallaştırmanın bir anlamı yok bence.Ben kullanan olarak söylüyorum xp de hiç bir sıkıntı yok için rahat olsun.
  • dj747 kardeşim xpyi biostan satayı ide ye çevirerek kurunca yavaşlıyor pc diyo bilgisayarcı, sonunda başardım xp pro kurdum bilgisayarıma, sata uyumlu xp pro oluşturup öyle kurdum, ses driverini kurarken ses yaması vardı uaa onu önce kurmadım dalgınlıktan, şuan aygt yönetcisine baktığımda high definition audio veri yolundaki modem aygıtı sarı soru işaretli, diğerlerini kurdum hep. bunu nasıl düzeltebilirim sizce kardeşlerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cszero -- 1 Mayıs 2009; 0:40:20 >
  • cszero neyseki kurmuşssun. ben 2-3 gündür sality adlı virüsle uğraşmaktan fırsat bulup da nete giremedim. Evvet en iyi çözüm SATA destekli XP cdsi oluşturmak elbette
    Şu an bilgisayarında ses çalşıyor değil mi?
    çalşıyorsa bilinmeyen aygıt desin herhangi bir sorun yaratmaz. bende de var 1-2 tane
  • evet kadeşim seste problem yok ama bilimeyen aygıt olarak duruyo aygıt yöneticisinde işte resim kardeşim
     ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI >

bu arada o virüs nasıl bulaştı bilgisayarına
  • cszero yalnız sanki modem driveri ile ilgili birşey gibi o.Ben kurarken öyle hatırlıyorm.Modemin driverinin kaldırıp tekrar bi kur istersen.
  • Msn ile ilgili bir sıkıntı var bendede.Bazen tıklıyorm açmıyor ama arkada çalışıyor.Görev yöneticisnden kapatamıyorum.Stabilite yok gibi sanki.m51vr216dv alıcakların dikkatine.x61gx216 dv de kullandım.ofis için falan kullanıcaksanız iyi makinalar yoksa bir sıkıntı var çözemedim daha.Bakıyorm kimse eksilerini yazmıyor cihazların bir sıkıntı bende mi var
  • evet modem sürücüsü ile alakalı imiş :) Modem_XP_090304 klasöründeki setuptan kurdum ve düzeldi ;)
    dj747 kardeşim sana tavsiyem sata disk sürücüsü entegreli xp kurman, biostan satayı kapatınca bilgisayarın yavaşlar, ben şuan pcnin performansından memnunum, bende asus f3jc vardı sanki onda ses biraz daha fazlaydı başka eksiklik olarak gördüğüm şuan bişey yok olursa yazarım :)
  • Bazen MSN sorunu bende de oluyor. ama ben bunu sürücüleri sıra ile kurmamaya bağlıyorum.
    Asusun siteesinde forumlarda özellile bu konuya değinmişlerdi. Aslına bakarsak ilk başta bilg. zmanında kapanmıyordu. Yani bekelyip duruyordu.
    Sonra bir sistem bakım programı ile durumu düzelttim. AMa bilgisayarı program çöplüğü yapmayın yoksa yolunu şaşıyor
    Ben düzenli olarak Ccleaner+ Cleanup +registry düzenleme programını çalşıtırıp gerekli başarım( performansı) alıyorum.
    (Stabil) kararlılık konusuna gelince ben Makinem servisten gelsin Asusun M51VR240 forumundaki sıraya göre XP sürücüleri yükleyip sorunlardan bir de
    SAlity adlı bela virüsten kurtulacağım. Flash bellekten bulaşmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 2 Mayıs 2009; 12:44:18 >

• Bence bendeki msn'in problemi driver kurma sırası ile ilgili değil.Belki bir driver çakışıyor ama sıradan değil.Genelde dikkat ettim wirelessla nete girince takılıyor msn.Bakalım asus buna ne diycek :) Cszero halletmene sevindim.
  • bişey diycem, pil süresi % 100 de kaç saat gösteriyo tripolis kardeşim, benim pcde mi problem var, 2 saat 20 dakika gidiyo tam şarj olduktan sonra. dj747 kardeşim ikimizde aynı modeller var sendeki pil durumu nasıl? tripolisin modelde 3 gbram , işlemci 2.4 . bizimki 2.16 işlemci 2 gb ram. yani işlemci ve ram farkından pili daha mı uzun gidiyo aklıma takıldı
  • Bende normalde 2.20 dakika civarı gidiyor. Battery Moduna otomatik geçiş yapıyor.Prizden çıkarınca.

Ama FN+A tuşu ile ekran parlaklığını sıfıra indiriip güç tüketen bir program çalıştırmazsam 3.20 dakikayı çok rahat buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 5 Mayıs 2009; 22:16:25 >

• anladım kardeşim demekki normalmiş benim pc :)
    sağolasın seni de yoruyorum kusura bakma, bu arada kurtuldun mu virüsten, bir de bilgisayarını göndermiştin durum ne şuanda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.