Şimdi Ara

ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI > (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
27.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben www.sadecenotebook.com dan Asus M51VR240DV modelini dün sipariş verdim. Yarın elimde inşallah. Adamlar 2 saat içinde kargoya verdiler. İlk alışverişim olsa da buradan hem daha ucuz hem de çok ilgililer.
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1745&u=Asus%20M51VR216DV benbu siteden almanızı tavsiye ederim.
    Aralarında 100 Tl fark var. Hem adamların işi sadece notebook. Canlı Destekten kafama takılan herşeyi sordum cevapladılar. Tavisye ederim

• tripolis hayırlı olsun kardeş, inceledim siteyi benim almak istediğim model Asus M51VR216DV 2 Gb ram, senin yazdığın modelde 3gb ram var, hepsiburada da bütün kredi kartlarına 1400 tlye, sadecenotebook.com da axess kredi kartına 5 ay taksit 1313 tlye veriyo, 80 tl karın oluyo yani hepsiburada.com a göre, ürün eline geçince yorumlarını almak isterim, paket sağlam bir şekilde eline ulaştımı, bilgisayarda herhangi bir sorun varmı, paylaşırsan çok sevinirim. tekrar hayırlı olsun, bu arada daha ucuz bir yer buldum 1241 tlye axess kredi kartına peşin fiyatına 5 taksit yapıyohttp://www.myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=M51VR216DV myshoptan alışveriş yapan oldumu hiç arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cszero -- 18 Nisan 2009; 14:11:38 >

• Şu an yeni bilgisayarımdan yazıyorum. Paket sağlam bir şekilde geldi. sorun yok. Bilgisayar oldukça hoşgörünüyor. Tek korkum ekran menteşesi ama zaten adamlar kullanma kılvauzunda belitmişler dikkat edin diye Bakalım Şu an çok hoş duruyor. AMa ben bu vistanın
    Sattığım toshiba 1.6 idi ve Vistada hantal kalıyordu bu ise 2.4 ve 3 gb ram var ama ben yine de XPye geçicem. Basit bir örnek: Opera'dayken kaç kere dondu Neyse ben XPme geçiş işlemlerine başlayacağım. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Ekran parlaklığı olsun :ASus gerçekten gerekli yazılımları da sağlamış. Xp ye geçince gerekli bilgilendrimeyi yaparım. Fotoğraf da eklerim. Sevgiler.

• tekrar hayırlı olsun kardeşim, 1 günde nasıl geldi istanbulda yaşıyosun heralde :) myshop sitesini biliyomusun, sence nasıl fiyat 1241 tl, 2 gb ram olan modeli m51vr nin. tavsiyen nedir?
  • Şu an format devam ediyo. diğer bilgden yazıyorum.
    Ben Giresundayım. Surat kargo ile gönderdiler. Tavisye ederim. harika bir ürün hele ki Toshibanın ürün destek(sizliğ)inden sonra
    Akşam üzeri fotoğraf vs eklerim. Ben arkadaşın tavsiyesi üzerine buradan aldım. Tavsiye ederim.
    ARkadaşlar ben XP yükledim ve ardından Vista'da hazır gelen yüz tanıma ve parmak izi tanımayı yükledim. Harika birşey. Kendimi ajan gibi hissettim. Hatta bir ara yeniden başlatırken çay içiyordum o arada şifre ekranı gelmiş ve yüzümü tanıyıp açılmış
     ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 18 Nisan 2009; 22:53:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tripolis

Ben www.sadecenotebook.com dan Asus M51VR240DV modelini dün sipariş verdim. Yarın elimde inşallah. Adamlar 2 saat içinde kargoya verdiler. İlk alışverişim olsa da buradan hem daha ucuz hem de çok ilgililer.
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1745&u=Asus%20M51VR216DV benbu siteden almanızı tavsiye ederim.
    Aralarında 100 Tl fark var. Hem adamların işi sadece notebook. Canlı Destekten kafama takılan herşeyi sordum cevapladılar. Tavisye ederim

kardeşim resimleri eklemişsin eline sağlık, yalnız aklım bişeye takıldı, "M51VR240DV modelini dün sipariş verdim" demişsin ama baktım o model "Temin edilememektedir" diyo, yoksa sen "M51VR216DV" modelini almış olmayasın, 1300 tl diyo fiyatı.zaten M51VR216DV modelinin linkini vermişsin >> http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1745&u=Asus%20M51VR216DV .zira iki model arasındaki fark sadece ram farkı, M51VR240DV modelinde ram 3 gb, M51VR216DV modelinde ise ram 2 gb.

• Hayır ben 240DV aldım. Aralarında işlemci farkı da var. Ama şu an düşünüyorum da 300 lira fazla vermeye değer mi bilmiyorum
    Gerçi 2.4 kendini oldukça hissetiriyor. İlk defa 12 dakikada XP kurdum.
    Zaten ben aldığım akşam stoklarda kalmadı. Galiba son kalanlardan birini de ben aldım. Ama kesinlikle memnumum. 2 yıl boyunca Toshiba vardı elimde ve çevremde de HP, MSI kullananlar vardı. Ve onları görünce hep ASUS almak istemiştim. Hele ki TOshibanın XPye destek vermemesi beni deli etmişti. ŞArjı 40 dk filan gidiyordu Almadan 2 gün önce DELL alacak gibi oldum sırf bataryası 4 saat gidiyor diye bir de 320 Gbtı. LAkin başka bir artısını göremedim. Ve iyi ki diyorum ASUSta karar kılmışım. 216DV modeli de bundan aşağı kalmaz. Bence fiyatı da çok uygun. KAçırma derim. Ama acelen yoksa 2-3 haftaya yeni modeller gelecek fiyatlar inecek aklında bulunsun.

NOT:
    1-XP de gerekli ayarları yaptım ve batarya %95 de iken 2:52 dakika diyordu. İnş hep böyle kalır.
    2- Sayısal klavyeye alışmak zor olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 19 Nisan 2009; 2:39:10 >

• Arkadaşlar sizlere aldığım bilgisayararın birkaç özeliğinden bahsetmek istiyorum:
    1- parmak izi okuyucu muhteşem bir özellik. Hem açılışta kullanıyorum hem de parola gerektiren MSN gibi uygulamarda şifre girmiyorum.
    2- Yüz tanıma özelliği de kullanılabilir. Açılış ekranında o da açılıyor. Böylece sen ister parmak okut, ister yüzünü tanıt, ister şifre gir.
    3- Bilgisayar oldukça hızlı, kasası sağlam, hani sabir diskten gelen ses var ya, sorun değil Toshibada da vardı. Zamanla azalıyor. Yani kafaya takacak birşey değil kesinlikle.
    4- Tuşlar gayet yeterli ölçülerde, klavye çok kullanışlı.
    5- ASUSun medya tuşları muhteşem iş görüyor. Monitör bile kapanıyor FN tuşlarıyla. gerisini düşünün artık.
    6- Sesi en başta az gibi geldi ama yeterli seviyede (belki bu konuda biraz eksik) Ama kulaklığımı taktığımda gayet başarılı.
    7- Vistada da hızlı olmasına rağmen XPde makine uçuyor resmen. Ben XP kullanıcısyım. Vista bana hala hantal ve itici geliyor(şahsi fikrim)
    8- Splendid prgramı sayesinde monitörde renk seçenekleri mevcut. Böylece gözünüz hiç yorulmuyor ve istedğiniz doyumu alıyorsunuz. Filmlerde de çok kullanışlı oluyor.
    9- Monitör menteşe sorun çıkaracak gibi durmuyor. Ama şu bir gerçek dizüstü kullanmak incelik ister. Biraz dikkat sayesinde sorun çıkmaz gibime geliyor.
    İnşallah sakınan göze çöp batmaz:)
    10- Verilen parayı sonuna kadar hak ediyor.
    Giriş ekranı resmi eklenecektir. SEvgiler sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 19 Nisan 2009; 16:10:16 >

• Tripolis yazdıklarını okudum bende aynı modelden sipariş vericem.Yorumların doğrultusunda güzel bir makineye benziyor.Ne kadara aldın ve peşin mi ?
  • Ben 1660 liraya Axess karta 10 taksitle aldım. Ama fiyatları biraz arttı dolar kuruna bağlı olarak.ARkadaşlar bir kez daha belirtiyorum ben Toshiba'dan bu makineye geçiş yaptım ve 100 kere memnumum. Unutğum bir kaç özellik daha vardı:
    1- Bir arkadaş söylemişti BIOSta ses seviyesi fabrika çıkışı 4 geliyor. Bunu 8e çıkarın farkı görün.
    2- Makine hiç ısınmıyor. Oyun oynarken bile 43 Cyi geçmedi. Önceki makinem de 65 leri görüyordum!
    3- PES 2009 tam kalite oynadım (full ayarda) hiçbir takılma olmadı. Mükemmel görüntü.
    4- Batarya, gerekli ayarlar yapılırsa 3 saatten çok daha fazla gidiyor.
    5- İşlemci gerçekten çok iyi. Yalnız bilgisayarı ıvır zıvır şeylerle doldurmayın!
    6- Parmak okuma özelliği öylesine eklenmemiş, tamamen işlevsel (fonksiyonel) yani iş görüyor.
    7- Kamerası çok net.

İşin Özü tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 21 Nisan 2009; 2:49:56 >

• Ben x61gx216dv aldım normalde fakat xp de ses konusunda sıkıntım vardı.Ürün birkere değişti 2.üründede aynısı olunca iade ettim.Üstüne fark ekleyip bunu almayı düşünüyorum.Müzik çalarken sanki pc 1 sn takılıp devam ediyordu.Bunda öyle birşey dikkatini çekti mi? Ayrıca bana altından kodunu okur musun? Çünkü bir sürü siteye girip baktım kiminde parmak izi okuyucusu olmayan fotolar var.Ayrıca ramlar 667 galiba ben alırsam 800le denemeyi planlıyorum.(Cevap verdiğin için teşekkür ederim)
  • Parmak izi okuyucu var. Müziklerde kesinlikle takılma yok.
    Hatta Cep telefonundan yönetiyorum bazen. yine olmuyor. Bu winamptan olabilir ben AIMP kullanıyorum artık.
    MODEL: M51VR-AP015C
    Bir de ürün artık gelmeyecek.yeni seri gelecekmiş. bilginiz olsun.
  • tripolis verdiğin güzel bilgiler için teşekkürler kardeşim, ben Asus M51VR 216DV almayı düşünüyodum dolar arttı :( biraz yükseldi, şuan beklemedeyim
  • 216dv modeliyle arasında çok büyük bir hız farkı var mıdır acaba ?
  • 2.16 ve 2.4 arasında biraz fark olcaktır elbette ama derin bir etki yaratacağını sanmıyorum. Arkadaşlar birazcık sabredin yeni modeller gelecek. Hem dolar da arttı. Şu an ellerinde stokları eritip yeni modelleri piyasaya sürmek için bekliyorlar.
  • 216dv modelini almış bulunmaktayım bende :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tripolis

2.16 ve 2.4 arasında biraz fark olcaktır elbette ama derin bir etki yaratacağını sanmıyorum. Arkadaşlar birazcık sabredin yeni modeller gelecek. Hem dolar da arttı. Şu an ellerinde stokları eritip yeni modelleri piyasaya sürmek için bekliyorlar.

tripolis sence ne zaman sürerler piyasaya yeni modelleri, benim biraz acelem var da :(

bu arada dj747 hayırlı olsun kardeş, nerden aldın, eline ulaşınca yorumlarını duymak isterim ;)
  • Ben birkaç siteye sordum 2-3 haft sürer dediler. Ama dikkat ederseniz zaten Asus başta olmak üzere diğer markalarda ürün kalmamış neredeyse
    Ama gelecek olan modeller İntel P serisi ağırlıklı olcakmış diyorlar ben de onların yalancısıyım
  • cszero bence acele etme.Sen niye acele ettin diycen bana ben elimdeki x61x216dv yi iade ettim xp sıkıntısı yüzünden.Bu makinanın özellik olarak x61den tek farkı ekran kartı ve esata çıkışı.Dün gece xp kurdum iyi çalışıyor.800 mhz ram desteklemiyor içinden samsung 800 mhz ram çıktı ama biosda 677 olarak gözüküyor.En son sürüm bios yüklü.Ama birşey farkettim asus x61i yeni piyasaya sürmüşken aynı özelliklerde m51vr216 sürdü piyasaya.Bence bunun nedeni ellerindeki t serisi işlemcileri tüketmek.Biraz daha sık dişini bundan sonrakiler kesin p serisi olcak.Allahın emri bu.Bide bütün sıkıntılı makinalar bende bununda kart okuycu çalışmıyor
  • tripolis ve dj747 kardeşlerim acelem vardı ve almak zorundaydım, az önce siparişi verdimwww.sadecenotebook.com dan gerçekten de tripolisin dediği gibi ilgililer, destekleri güven veriyo insana, internette biraz araştırdım siteyle ilgili olumsuz yorumlar var mı diye ama bulamadım, aynı gün kargo diyip de aynı gün kargoya vermeyen firmalar olduğunu okudum, ama bu site öyle değil bugün kargoya verecekler, pazartesi elimde olacak inşallah, fiyatı kargo + 12 tl de kredi kartı komisyonu olmak üzere = 1300 tlye aldım, ürün gelince yazarım yine görüşlerimi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.