m51vr aslında çok güzel bir pc.ısınma sorunu yok çok sessiz çalışıyor.ancak pc yi aldığımdan beri monitörün kasaya sağ bağlantı aparatı yerinden çıkıyor.pilin takıldığı bölüm yerinden oynuyor ve kasa tam oturtulmamış gibi gıcırdama yapıyor.teknik servise msj attım umarım biran önce cvp gelir ve garantiye yollarım.geçenlerde pc klitlendi kapatıp tekrar açtığımda missing operating system hatası verdi.sanırım haddisk yandı ama nedenini anlamış değilim düşmedi darbe almadı neden böyle oldu? sizce garanti kapsamında yeni ürün alabilirmiyim?
Bu ürünün kasası problemlimi anlamadım? Herkes birşeylerin oynadığından ve çıktığından bahsetmiş? Sorununu çözen varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: morggg
m51vr aslında çok güzel bir pc.ısınma sorunu yok çok sessiz çalışıyor.ancak pc yi aldığımdan beri monitörün kasaya sağ bağlantı aparatı yerinden çıkıyor.pilin takıldığı bölüm yerinden oynuyor ve kasa tam oturtulmamış gibi gıcırdama yapıyor.teknik servise msj attım umarım biran önce cvp gelir ve garantiye yollarım.geçenlerde pc klitlendi kapatıp tekrar açtığımda missing operating system hatası verdi.sanırım haddisk yandı ama nedenini anlamış değilim düşmedi darbe almadı neden böyle oldu? sizce garanti kapsamında yeni ürün alabilirmiyim?
Arkadaşım hiç vakit geçirmeden cihazı alıp servise götür. Ayrıca, Asus M51'lerin en büyük sorunlarından biri dementeşe olayıdır. Çok dikkatli ve yavaşça destekli bir şekilde açmak gerekiyor. Çıkan menteşeleri bildiğim kadarıyla servis garantiden ücretsiz yapıyor. Pilin takıldığı bölümün oynadığını ise daha önce hiç duymamıştım. Dediğim gibi zaman geçirmeden bir servise gitmenizden yarar var...
quote:
Orjinalden alıntı: sokak_papagani
Bu ürünün kasası problemlimi anlamadım? Herkes birşeylerin oynadığından ve çıktığından bahsetmiş? Sorununu çözen varmı ?
Her ürünün değil ama arada tek tük benim pcde çıktığı gibi çıkıyor.pilin takıldığı yer sağlam değil pil yerinden oynuyor.kasada boşluk var sanırım gıcırdıyor.ve monitörü kasaya bağlantı kısımlarından sol menteşe yerinden çıkıyordu.bu foruma ilk maili attığım gün ankaraya gönderdim.2 hafta sorun belirlenir garanti kapsamındaysa yapılır adresinize gönderilir dediler.umarım garanti kapsamına girer.eğer bu pc yi almak istiyorsanız sipariş vermeyin kendiniz gidip alın menteşelerini kasayı heryerini kontrol edin ve öyle alın.başınız ağrımasın sonra.
sadece asus değil, tüm notebooklarda çok ilginç fiyatları var. bi vatan-bimeks-gold bu fiyatlara veremiyorsa. bu firma veriyorsa bu işte bi bityeniği var demek.
arkadaşlar merhaba ben bu aleti bugün aldım hiç bir sorunu yok vista ile fakat xp yüklemek istiyorum kurulum ekranına geldiğinde direk başbelamız mavi ekran geliyor ve pc kapanıyor bu neden olabilri böle bir şey yaşayan var mı ? ben buna xp kuramıcakmıyım ?
merhaba arkadaşlar bende yeni m 50 vc240 dv aldım şuan memnunum ama siz ne diyorsınuz bi bakarsanız sevinirim
sen,n sorun biçimlerdirme sistemlerinin farklılığın dan olabilir yani vista ile xp farklı sistem ler kullanıyorlar bu nun için bıos tan bir değişiklik yapman lazım yanıl mıyorsam
quote:
Orjinalden alıntı: ColD_X
arkadaşlar merhaba ben bu aleti bugün aldım hiç bir sorunu yok vista ile fakat xp yüklemek istiyorum kurulum ekranına geldiğinde direk başbelamız mavi ekran geliyor ve pc kapanıyor bu neden olabilri böle bir şey yaşayan var mı ? ben buna xp kuramıcakmıyım ?
Arkadaşlar malesef alışkanlıklarımızdan kolay vazgeçemiyoruz. Bence vista'dan hemen vazgeçmeyin, xp yükleyenler genelde bu tür sorunlarla karşılaşıyorlar. Gelecekte vista'nın ağırlıklı olarak hayatımızda yer alacağını ve programlar açısından da gerekli desteğin web sitelerinde yoğun olarak yer aldığını düşünerek vista'ya devam etmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum...
ben ce de vistadan vazgecmeyin alışmaya başlarasak i olur ben ce çünkü hatırlarsanız xp ilk çıktığı da da nerdeyse herkes memnundeğildi 98 i tercih ediyorlardı zamanl aeksiklerini kappattı bu aynı olacaktır
bios tan hdd i ide ye çevirmen gerekiyor. yada bi başlangıç cd si oluşturup sata diski tnaıtıp ondan sonra xp kurman lazım.
ayrıntılı bilgi için forumdan arama yapabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ColD_X
bende bu makinadan aldım bir tane.. benim niyetim oyun olmadıgı icin (nerdeyse hic oyun oynamam) bu makinanın geri kalan özellikleri oldukca güzel.. oyun dısında hersey cok güzel, hızı, sessizligi, hic ısınmaması, tus takımı, ekranı vs gercekten cok iyi..
fakat oyun icin pek düsünülecek bir model degil.. zira benim vista premium puanım grafiklerde 3.6 cıkıyor digerleri 5 üzeri.. sizlerde vista puanları kac? 4.5 alan baska makinalardan cok daha hızlı olmasına ragmen puanı neden 3.6 oluyor onu anlamıs degilim..
diger kullanıcılarda durum nedir?
arkadaşlar ben m 51 ile değilde m 50 ile bir sorunum var ben de asususn m 50 vc 240 dv modeli var ve win dowsun puanlamasın da herş ey yüksek olmasına rağmen ekrana 3.5 puan vermiş ekran kartım ise nvedia 9300m 512 ama oyun da falan da surun yapmadı ama mesela undercover oynuyom kasmıyor siz ce neden olabiir yardım cı olursanaı sevinirim teşekkürler
merhaba arkadaşlar bende bu ASUS M51VR yi yeni aldım.1600 ytl ye 12 taksit.bimeksten.dolar kurunu 1.36 dan verdiler.sadece ekran kartı iyi değil.diğer taraftan sessizliği performansı çok güzel.ekran kartı hypermemory ile 1,5gb a kadar çıkabiliyor.oyunlardan Cyrsis orta ayarda oynatıyor.NFS prostreet normal ayarlarda takılmadan oyunuyor.internetten araştırdığıma göre nvidia 9300gs ayarındaymış.Bu laptop hakkında bildiklerinzi ve bildiklerimi paylaşmak isterim.herhese selamlar.
Arkadaşkar bu laptopun ses kalitesi nasıl ? Bilgi verebilirmisiniz..
Arkadaşlar ben de M51vr yi geçen gün aldım. güzel bi makina yalnız tuş takımında enter tuşunun olduğu bölümün altında sankibir boşluk varmış gibi içine batıyor ve enter tuşu ve üzerindekive kısmen de yakın çevresindeki tuşlar boşluktaymış gibi sallanıp çok fazla tıkırdama sesi çıkartıyor. sizde de böyle bi sorun varmı acaba? ve ayrıca benim 7 yıllık bilgisayarımda büyüttüğmde hiçbir bozulma yaşamadığım resmi bu bilgisayarda hafif büyütünce bozulma oduğunu farkettim. Acab ekran kartıiçin bi ayar mı yapmam gerekiyor (pek bilgisayar işinden anlamam da).
Herkese selamlar ben de bu cihazı yaklaşık bir ay önce aldım ve xp yüklemek istiyorum.Kur dosyalarını yükledikten sonra mavi ekran hatası veriyor kurulum cd sinde bir sorun yok sizce neden kaynaklanabilir? Acaba donanım sorunumu bu veya biosytan falan ayarlayabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevineceğim...Teşekkürler