Şimdi Ara

ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI > (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
27.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim Asus M51VR'yi prsüdürü çerçevesinde kapatmaya çalıştığımda kapanması için 25-30 dakika beklediğim halde çoğunlukla kapanmıyor. Ve mecburen güç düğmesine bir süre basılı tutarak kapamak zorunda kalıyorum. Sizlerde bu sorunla karşılaşıyormusunuz yoksa benim Asus'ta mı bir proplem var. Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: komutan16

Arkadaşlar benim Asus M51VR'yi prsüdürü çerçevesinde kapatmaya çalıştığımda kapanması için 25-30 dakika beklediğim halde çoğunlukla kapanmıyor. Ve mecburen güç düğmesine bir süre basılı tutarak kapamak zorunda kalıyorum. Sizlerde bu sorunla karşılaşıyormusunuz yoksa benim Asus'ta mı bir proplem var. Teşekkürler...

Sorumun cevabını yine uğraşlar sonucu kendim buldum. Arkadaşlar Windows arasıra güncelleme yapıyor ve yaptığında da aşağıda ekranın sağ alt köşesinde ikon görünüyor. Burayı farketmeyip bilgisayarı kapamak istediğinde, yada gerek interneti açmak isteyip açamadığında, gerekse herhangi bir program açamayıp takıldığında ve bu sıra bilgisayarı kapamak istediğinde ya da sistemi yeniden başlatmak istediğinde uzunsüre beklediğimiz halde kapanmıyordu, ve mecburen güç düğmesine bir süre basılı tutarak kapamak zorunda kalıyorduk. Böyle durumlarda programdan çıkmaya yarayan sağ üst noktasında (x) işaretini her durumda mausla çift tıklayıp, çıkan ekranda "Programı Kapat" seçeneğini seçtiğinizde Asus M51 sorunsuz kapnıyor. Kolay gelsin...

• ASUS M51VR 240DV, INTEL P8600 Core 2 Duo 2.4 Ghz, 3 GB RAM 667, 250 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, ATI 3470 256MB, Vista
    İŞLEMCİ: Core 2 Duo P8600 2.4 Ghz 3 MB 1066 MHz FSB 45nm
    HDD: 250 GB SATA
    RAM: 3 GB DDR-2 667 Mhz Max. 4 GB
    EKRAN: 15.4 WXGA, 1280 x 800, Glare Ekran
    EKRAN KARTI: ATI 3470 , 256MB Paylaşımsız, Dx 10.1
    CD-R / DVD / CD-RW: DVD Double Layer DVD+RW
    Modem : V92 Modem
    Ethernet: Gigabit Ethernet LAN + Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) Wireless
    Port çıkışları:4 x USB 2.0 ports, 1x IEEE 1394 port, 1 x TV Out (S-Video), ExpressCard™/54 slot
    İşletim sistemi: Windows Vista Home Premium TR
    Ağırlık: 2.95 kg
    Pil Ömrü: Li-Ion 6 cells: 4800mAh, 3S2P, 53.28WHrs
    Bluetooth: Var
    Kart Okuyucu: MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo
    Web Cam: 1.3M pixel Swivel Camera with LED Lighting
    Tv Kartı: -
    Garanti: 2 Yıl
    Parmak İzi Okuyucusu: VAR
    Hediye: ASUS Taşıma Çantası, ASUS Optik Mouse

beyler ben de dahadün aldım bu canavarı..
    tek kelimeyle mükemmel bi makina... tasarımı çok hoş.. darty den kampanya ile bonusa 5 taksit ile 1700 ytl ye aldım..iyi ki almışım şu an fiyatı 1900 den yüksek.. ilgilenenlere duyurulur. darty nin internete özel siparişi olup, ürün 72 saatte tedarik edilip ,kargoya verilmektedir.. yani toplam 4 günde elinize ulaşırr...
    bu arada bi kaç teknoloji mağazalarının sitesinde hdmi çıkışı yok diye gözüküo, hatta sordum yok dediler,, ama benim elimdeki üründe hdmi çıkışıda var , tabi buda daha büyük bi kar benim için..
    tavsiyem bi araştırın ,,, cebinizden fazla para çıkmasın...

BU VATAN İÇİN ŞEHİT OLAN TÜM KAHRAMAN MEHMETÇİK VE POLİSLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUM...ALLAH ' TAN RAHMET AİLELERİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM...

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ....

• Hayırlı olsun. Gülegüle kullanın...
  • Arkadaşlar ben de dün aldım M51vr240dv optimum mediamarkt'dan. fiyatı çok uygun. 1600ytl 5 taksite peşin fiyatına ben gerçi 12 taksit aldım yüzde 10 vade farklı ama yinede fiyatı piyasaya göre çok uygun. alet tam bir canavar ve tasarımı da harika. üzerinde HDMI çıkışı da mevcut. şu an bu özelliklerde piyadaki en kaliteli laptoplardan biri kesinlikle.
  • M51VR240DV bende beğendim medaimarkt ta yalnız merak ettiğim bişey var ürün bluray desteklimi kendi sitesinde desteklediğini yazıyor ama bakıyom ürünün özelliklerinde görmedim de alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim yarın almayı düşünüyom
  • ASUS M51V240DV nin batarya tutacağı hiç sağlam değil arkadaşlar...
  • bluray desteği maalesef yok.

albertoemre, batarya tutacağı sağlam değil demişsin, bunu neye dayanarak söyledin, belirtebilirmisin.
  • eyvallah kardeşim saol..
    darısı başınıza
  • kardeşim maalesef blueray yok ..
    blueray okuyucu sadece m51vm de var...
    onun da fiyatı nova da 3.027,14 YTL peşin...
    bence blueray kesin olsun diyorsan asus alma..
    sony vgn fw11m var ...blueray, ayrıca ekralar x-black ...
    en azından blueray filmlerden tam performans alırsın...
  • beyler asusların fiyatları acayip artmış..
    m51 vr nin fiyatı 2.177,41 YTL olmuş...
    alırken iyice araştırmakta fayda var..
  • hayır hiçte asusun fiyatları falan artmadı , dolar arttı , şu günlerde elektronik bir alet almak hi çakıl karı değil
  • haklısın kardeşimm..
    bende dolaylı olarak bunu kastettim aslında..

'' HALK İÇİNDE MUTEBER Bİ NESNE YOK DEVLET GİBİ, OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ ''
    Kanuni Sultan Süleyman
  • DOLAR ARTTI , ondandır.

quote:

Orjinalden alıntı: moon_ghost

beyler asusların fiyatları acayip artmış..
    m51 vr nin fiyatı 2.177,41 YTL olmuş...
    alırken iyice araştırmakta fayda var..

• kendi kendine sağ menteşe yerinden çıkıyor. çözümünü bilen varmı ?
  • Arkadaşım, diğer Asus M51 kullanıcı forumlarında da ençok işlenen konulardan biride bu menteşe olayıdır. Ben bu sorunla karşılaşmadım ve karşılaşmakta istemiyorum. Ancak karşılaşan arkadaşlar garanti kapsamında servislerde bu sorunu çözdüklerini belirtiyorlar. Bu nedenle zaman geçirmeden servise başvurmanda yarar olduğunu düşünüyorum.
    Kolay gelsin...
  • ASUS M51V240DV almayı düşünüyorum sizce nasıl hangi oyunları açar saolun.
  • Asus M51VR marka model laptop pc me dijital tv kartı almak istiyorum ne takabilirim hangi marka-model önerebilirsiniz?
  • Ben cihazı Vatan'dan almıştım. Ozaman sorduğumda Aver Media DVB S 700 Hybrit TV kartı önermişlerdi...
  • dediğin tv kartının masa üstü internal versiyounnu kullanıyorum external olanı piyasada kalmamış sanırım vatan a da baktım mavi yede baktım media markt ada baktım gold a da baktım yok piyasada hem analog hem dijital olan bide karasal dijital diye bişe çıkmış daha altyapısı hazırlanmadan destekli tv kartları mevcut piyasada. Kablolu dijital yayınmış, ben çanak antene bağlayacağımı söylüyorum. vede analog yayınları da almasını isterim yani belediye anteninden bağlantısı olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.