Şimdi Ara

ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI > (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
27.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ara yazılılarım var çocuklara. hatta şu an hazılramaktayım
    Perşembe göndericem inşallah.
    Virüsten de AVira sayesinde kurtuldum.elveda Kespersky
  • Arkadaşlar M51Vr var bende de ,çoğu kullanıcıda olduğu gibi sağ menteşe sorunu bende de var,neyse o halledilir.Bide son zamanlarda laptop kendi kendine donuyor ve ancak resetle kurtarabiliyorum.Ve bu kitlenme esnasında ekran karışıyor ve çizik çizik bir görüntü oluşuyor,bu problemi yaşayan varmı benden başka? Acaba bu sorun donanımsal mı yazılımsalmı ? Laptop Vista Home Premiumla geldi 7-8 ay oldu alalı daha hiç format atmadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR.YILMAZ -- 8 Mayıs 2009; 16:27:08 >
  • Bende XP kurulu ama XPde tam kararlı çalıştığı söylenmez. Ben de bu nedenle Windows 7'ye geçiş yapmaya karar verdim. Şu an %60ını indirdim. Vistayı çok zorda kalmadıkça kullanmam. Neyseki windows 7 XPye daha çok benziyor. Size tavsiyem temiz bir format atmanız. 7-8 ay çok uzun bir süre.
    Ama isterseniz önce Cleanup, Ccleaner başta olmak üzere bir sistem bakım yapmanız. Kayıt defteri yöneticisini temzilemeniz belki çakışan programlar vardır.

quote:

Orjinalden alıntı: _DesertEagLe_

Arkadaşlar M51Vr var bende de ,çoğu kullanıcıda olduğu gibi sağ menteşe sorunu bende de var,neyse o halledilir.Bide son zamanlarda laptop kendi kendine donuyor ve ancak resetle kurtarabiliyorum.Ve bu kitlenme esnasında ekran karışıyor ve çizik çizik bir görüntü oluşuyor,bu problemi yaşayan varmı benden başka? Acaba bu sorun donanımsal mı yazılımsalmı ? Laptop Vista Home Premiumla geldi 7-8 ay oldu alalı daha hiç format atmadım..

• Ben dediğiniz programla birlikte ayrı 2 registry ve temizleme programı daha kullanıyorum ve her gün düzenli şekilde bunları en az 1 kere çalıştırırım.Bende Windows 7 yi indirdim ve formatlayıp kuracağım inşallah sorun düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DesertEagLe_

Ben dediğiniz programla birlikte ayrı 2 registry ve temizleme programı daha kullanıyorum ve her gün düzenli şekilde bunları en az 1 kere çalıştırırım.Bende Windows 7 yi indirdim ve formatlayıp kuracağım inşallah sorun düzelir.

Windows 7 harika bir şey. Ben de yaşıyordum bazen kapanmama ve msn sorunlarını ama şu an uçuyor bilgisayar
    Mutlaka windows 7 kurun. FArk inanılmaz. XP'den bile hızlı. Wİndows.old diye klasörde C'ye ait herşeyi bırakıyor XP'den. silmiyor yani.
    Ve neredeyse bütün sürücüler kendiliğinden kurulmuş!!!!
    İLk defa bir İS(işletim sistemi)yi bu kadar sevdim.
    Windows 7'ye geçenleri bekliyorum.

• Windows 7 derken son sürüm yayınlandı mı?yoksa beta sürüm mü kullanıyorsun ?
  • quote:

Microsoft, halka açık nihai sürüm adayı (RC) testi ile kullanıcıları ikna etmek istiyor: Windows 7'nin tüm zamanların en iyi Windows'u olduğunu iddia ediyor

Kararlı sürüm adayı.Beta değil yani. daha dün gece kurdum.
    Mükemmel birşey.

http://forum.donanimhaber.com/m_31570452/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 10 Mayıs 2009; 1:02:24 >
  • Hayırlı Geceler

Elimde m51vr240dv var. HDD yi disk yöneticisinden bölümlendirdim. eger recovery cekersem tamamen eski standartlarına mı dönüyor?
    d klasörü olusturdum burdaki dosyaları silmeden c ye nasıl bi ayar gecebilirim?

Simdiden Tesekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3l3ctr0

Hayırlı Geceler

Elimde m51vr240dv var. HDD yi disk yöneticisinden bölümlendirdim. eger recovery cekersem tamamen eski standartlarına mı dönüyor?
    d klasörü olusturdum burdaki dosyaları silmeden c ye nasıl bi ayar gecebilirim?

Simdiden Tesekkürler....

Bildiğim kadarı ile eski haline dönüyor.
    Neden recovery yapacaksın ki?
  • Klavyenin üstünde bulunan internet exploer tuşu ve media player tuşlarına program atayabiliyor muyuz ?Ben aradım ama bulamadım.Mesala internet exp yerine firefox yada media player yeni winamp gibi ?
  • makina cok zorlanmaya basladı virus felan var kaspersky in son surumunu kurdum o bulamadı eset var o da basaramadı birde cok gereksiz programlarla doldurdum c yi onlari bi duzene sokmak için
    cevabın için sagol....
  • benden tavsiye avira kurmanız. benim bilgisayara da virüs girdi kaspersky ve nod32 çaresiz kaldı...
    Ama avira haletti.
    Windows 7 deneyebilirsiniz. bazı sürücüler kurulmasa da tavsiye ederim. Vistadan kat kat hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj747

Klavyenin üstünde bulunan internet exploer tuşu ve media player tuşlarına program atayabiliyor muyuz ?Ben aradım ama bulamadım.Mesala internet exp yerine firefox yada media player yeni winamp gibi ?

Bunu deneyen yada bulan oldu mu acaba ?
  • Varsayılan Program ne ise onu çalıştırır
    Mesela bende tarayıcı Opera
    1-web düğmesine basınca Opera
    2-Medya düğmesine basınca Aimp çalışıyor

quote:

quote:

Klavyenin üstünde bulunan internet exploer tuşu ve media player tuşlarına program atayabiliyor muyuz ?Ben aradım ama bulamadım.Mesala internet exp yerine firefox yada media player yeni winamp gibi ?

Bunu deneyen yada bulan oldu mu acaba ?
  • bu sorun 1 kac ay önce bende de olmuştu.1 hafta içinde 3-4 kez oldu sorunun ne oldugunu ben de cözemedim.yazılım sorunu oldugunu zannetmiyorum tepkiden anlaşılıyor cünkü.önceleri cok uzun süre acık bırakıyordum laptopı ve süreki hdd ye bişiler yazıp siliniyordu.sende laptopını yogun şekilde kullanıyorsan ne biliyim cok fazla download yapıyosan benim gibi o süreleri biraz kısalt.ben havaların ısınması ile beraber o haftalık kapanışları iki güne felan indirdim.bi daha olmadı öyle bi sorun
  • arkadaşlr m51vr 200dv kullanıcısıyım, windows 7 ye geçtim ama HDMI kablosundan LCD ye görüntü aktaramadm

denemediğim driver kalmad diyebilirim

sorun yaşamış veya bilgili arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim
  • arkadaşlar şu HDMI dan bi türlü çıkış alamadım :(
  • selam arkadaşlar
    2008 aralıkta aldım m51 vr mi

sıkıntım şu bilgisayar a defalarca format atmama rağmen aşağıdaki sorunları yaşıyorum. yardımcı olur bilgilendirirseniz sevinirim.

1. messenger hiç bir şekilde yanıt vermiyor. hafıza kartı taktığım zaman oluyor genelde. takmadığım zaman da oluyor ama. sadece bilgisayarın power düğmesine 10 saniye basılı tutarak bilgisayarı kapatıyorum, tekrar açıyorum. sorun böyle düzeliyor. görev yöneticisi messenger a kesinlikle tepki vermiyor ne sonlandırma ne de başka bir şey

2. bilgisayarım bazen olduğu gibi kalıyor kilitleniyor. defalarca format attım yine aynı.

bir arkadaşımız driverları sırasıyla kurmamayla alakalı olduğunu söylemiş. driverları şimdiye kadar hiç sırasıyla kurmadım belki ama zannetmiyorum sorunun bununla alakalı olacağını

bir arkadaşımız ısıyla alakalı olabileceğini söylemiş onunla da alakalı olduğunu sanmıyorum.

bir arkadaşımız bi beş altı ay önce benimle aynı sorunu olduğunu yazmış. cevap alamamış kimseden.

sizce ne yapmalıyım.

elimde windows 7 var ama driverlar yok bir de lisans yok güzel e benziyor bir ara denemek için kurmuştum ama driverlar olmadığı için geri silmiştim.

sorun:3 klayve tuşları çok gevşemeye başladı. takır tukur ses yapıyor. F1F2F3F4 çok yüklenirsen tak tak vuruyor. bunu sık kullanıma bağlıyorum önemli bir sorun değil.

bilgisayarımdan çok memnunum gayet hızlı. tek sıkıntım kilitlenmesi. beni deli ediyor bu sorun lüften yardım edin.

sorun değil :) 4: ram değiştirmeyi düşünüyorum 1600 mhz ya da 1332 mhz ddr3 4 gb ram kullanmayı düşünüyorum.hem ekran kartı da ddr3 destekli daha performanslı çalışacağını düşünüyorum.................. ama bu lap topta kullanılan ramlar nasıl ismi cismi nedir bilmiyorum. sodim ram mi oluyor tam olarak nette link varsa bildiğiniz gönderirseniz teşekkür ederim

sağolun varolun yardımlarınızı bekliyorum.

umarım cevaplarsınız teşekkürler.

ama bu aralar bilgisayarımda kilitlenmeler çok sık olmaya başladı.

• arkadaşlar benimde asusm51vr-240 laptopum var. Şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım, tabiki menteşeler dışında, onuda buara servise götürüp düzletmek istiyorum yaklaşık 5 aydır kullanıyorum toplam 2 veya 3 defa donmuştur. Benim sormak istediğim şey, bu fingerprints olayı, bi arkadaş msne filanda bu fingerprints'le girebildiğini söylemiş acaba bunu nasıl yapıyoruz? bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • bende de m51vr war iyiki bunu almışım , sağ altta aşırı program çalıştırmazsanız canavar , nette gezinirken yeni pencere açarken bekleme süresi sıfır. menteşede sorun war o da oyuncağım oldu arasıra yerine takıorum plastiği o tabi yeniden çıkıyor. klavye kısayollarından winamp da müzik değiştirmeyi de becersem super olucak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.