Şimdi Ara

Karşılıksız Burs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavikann

dostum daha cok ihtiyacı olanlar varsa onlara verirler öğretmen maaşı az bir maaş değil babası asgari ucretle calısıp annesı calısmayan 3 cocuk lu aileler var il dışında okumaya calısan

+1905
  • zor kardeşim.
  • Anne ve babası vefat edenlerde arkadaşlar ikisidemi vefat etmiş gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikann

dostum daha cok ihtiyacı olanlar varsa onlara verirler öğretmen maaşı az bir maaş değil babası asgari ucretle calısıp annesı calısmayan 3 cocuk lu aileler var il dışında okumaya calısan

öyle tabiki.bizdede annem evhnımı babam emeklı 3 kardeşiz ablam ünide kardeşim lise 3 benimse yuzde doksan sehır dısı gelecek.bende kara kara düşünüyorum.bakan bey 800 tl ye az paramı dıyomus.hiç geçinmeye çalıstılarmı acaba? allah cezalarını versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece.puskevit

quote:

Orijinalden alıntı: Hendese_

TEV e başvur.

9 ay boyunca 400 TL

o da geri ödemeli hocam vicdani yükümlülük filan diyor çok şey istiyorlar bakalım olmazsa ona başvuracağız

Belki vicdansızım. :D

Karşılıksız Burs

İleri de paran varsa cimrilik yapmayalım yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hendese_ -- 24 Temmuz 2013; 21:53:37 >

• quote:

quote:

quote:

TEV e başvur.

9 ay boyunca 400 TL

o da geri ödemeli hocam vicdani yükümlülük filan diyor çok şey istiyorlar bakalım olmazsa ona başvuracağız

Karşılıksız Burs

bir sürü şey istiyor banka numarası bile istiyorlar nikahına alacaklar

• Babası öğretmen olana öncelik, hayatımda böyle saçma bi öncelik tanıma hakkı görmedim. Adam 5 tane zayıfıyla burs alıyor, biz alamıyorduk. Canım ülkemin canım yöneticileri.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TEV e başvur.

9 ay boyunca 400 TL

Karşılıksız Burs

Niye bile.. Parayı nasıl alacaksın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TEV e başvur.

9 ay boyunca 400 TL

Karşılıksız Burs

Niye bile.. Parayı nasıl alacaksın?

onunla ilgili değil banka hesaplarının numaraları anlatamadım herhalde ben öyle okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: StyLee61

Babası öğretmen olana öncelik, hayatımda böyle saçma bi öncelik tanıma hakkı görmedim. Adam 5 tane zayıfıyla burs alıyor, biz alamıyorduk. Canım ülkemin canım yöneticileri.

5 zayıfla nasıl burs alıyor kardeşim bir anlatsana
  • benim arkadaşım alıyordu. nesini anlatacam sana, babası öğretmendi. az kalsın sınıfta kalıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyLee61

benim arkadaşım alıyordu. nesini anlatacam sana, babası öğretmendi. az kalsın sınıfta kalıyordu.

bursluluk diyorsan o farketmez zaten ben üniversitedeki burs sandım bursluluk için not sınırı yok ki sınıfta kalma yeter tembel öğrenci bile sınavda yaptığında alabilir
  • ona kalırsa babası özel şirkette çalıştığı maaşı asgari ücret gözüküyor ama aslında o paranın kaç kat fazlası alıyor adam ama çocuğuna karşılıksız burs çıkıyor asgari ücret gözüktüğünden dolayı. öğretmenin aldığı belli verdiği vergiler belli. adamın her şeyi ortada ve çok rahat da yaşamıyor yani. ama çocuğuna çıkmıyor karşılıksız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HolyMucus

öğretmen var ev var sanmıyorum dostum arkadasa çıkmamıştı

neden çıkmıyor onu anlamıyorum bu ülkede bir öğretmen tek maaş ailesiyle zor geçiniyor kardeşim de lisede onun da dershanesi başladı hangisine para yetiştirecek babam

Bilmiyorum dostum. Sanırım senden daha kötü durumda olanlar var belki onlara öncelik tanıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubbles

quote:

quote:

neden çıkmıyor onu anlamıyorum bu ülkede bir öğretmen tek maaş ailesiyle zor geçiniyor kardeşim de lisede onun da dershanesi başladı hangisine para yetiştirecek babam

Bilmiyorum dostum. Sanırım senden daha kötü durumda olanlar var belki onlara öncelik tanıyorlardır.

doğru dostum benden kötü durumda olanlarda var orta halli memur çocuğuyuz geçiniriz her türlü de zengin çocuklarına da vermeseler daha iyi olacak da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hubbles

quote:

quote:

doğru dostum benden kötü durumda olanlarda var orta halli memur çocuğuyuz geçiniriz her türlü de zengin çocuklarına da vermeseler daha iyi olacak da

Vermesinler tabii. Kesinlikle haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fhmnrlok

ona kalırsa babası özel şirkette çalıştığı maaşı asgari ücret gözüküyor ama aslında o paranın kaç kat fazlası alıyor adam ama çocuğuna karşılıksız burs çıkıyor asgari ücret gözüktüğünden dolayı. öğretmenin aldığı belli verdiği vergiler belli. adamın her şeyi ortada ve çok rahat da yaşamıyor yani. ama çocuğuna çıkmıyor karşılıksız.

doğru hocam bir memur çocuğunun halinden ancak memur çocuğu anlar
  • 3 kardeşiz babam emekli oldu bana çıkarmı acaba babamın üstüne bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece.puskevit kullanıcısına yanıt
    memurlara ne var en az 2 bin liraya yakın para alıyolar burda 1000 lirayla geçinmeye çalışan insanlar var memurların hepsinin altında araba hepsi halinden memnun değil 2 bin lira az para mı
  • Beyler benim babam devlet memuru ne ev var ne araba ne miras ne arsa ne ek gelir kardeşim yok bana kredi çıktı geri odeyecegım mecbur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.