Şimdi Ara

Karşılıksız Burs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hakoes26

memurlara ne var en az 2 bin liraya yakın para alıyolar burda 1000 lirayla geçinmeye çalışan insanlar var memurların hepsinin altında araba hepsi halinden memnun değil 2 bin lira az para mı

Bizde araba yok en az 2 bin lira maaş olayı da diye de bir şey yok ne kadar ders verirsen o kadar her öğretmen aynı maaaşı almıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

Beyler benim babam devlet memuru ne ev var ne araba ne miras ne arsa ne ek gelir kardeşim yok bana kredi çıktı geri odeyecegım mecbur

+1

• sadece.puskevit kullanıcısına yanıt
    daha fazlasını alıyolar normal bir çalışma saatiyle biliyorum
    sanmıyorum o zaman dostum burs çıkmaz gibi
  • quote:

daha fazlasını alıyolar normal bir çalışma saatiyle biliyorum

Hepsini vergi olarak alıyorlar hocam zaten öğretmenin emeğine göre az bir ücret alıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yaprak sarma

sanmıyorum o zaman dostum burs çıkmaz gibi

Bakacaz hocam şanşımıza çıkabilir

esnafların çoğu zar zor geçiniyolar borca batmış çaresiz durumdalar ve gittikçe daha da çok batıyolar ama burs başvurusunda baban esnafsa burs murs yok sanki holding işletiyosun bu devletten sana da bana da kimseye burs falan çıkmaz
  • quote:

esnafların çoğu zar zor geçiniyolar borca batmış çaresiz durumdalar ve gittikçe daha da çok batıyolar ama burs başvurusunda baban esnafsa burs murs yok sanki holding işletiyosun bu devletten sana da bana da kimseye burs falan çıkmaz

aynen öyle abi.benim ablamda basvurdu zamanında çıkmadı burs kredi çıktı. bende zayıf bi umutla bekliyorum kesin kredi çıkarda.. esnafları holding işleten sanıyorlar dediğin gibi.ağlanıcak bi durum artık gülüp geçiyoruz ya parası olan düdüğü çalar olayı bitsin artık şu ülkede
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.