Şimdi Ara

karşımdakinin cam görüntüsünü resim olarak nasıl kaydedebilirim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya eskiden msn discovey x in ilk sürümnden msn 7.5 da kaydedebiliyodum ama sonraki versiyonlarında o özellik yok galiba onun yerine nasıl bi program kullanmalıyım. . . araştırıyorum bulamıyorum video olarak kaydeden bi program varmış ama oda resim alma gibi olmuyo. . . yardımlarınızı bekliyorum. . . saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToRNaDo_HsN -- 7 Aralık 2007; 14:21:50 >

•  karşımdakinin cam görüntüsünü resim olarak nasıl kaydedebilirim !

MSN Webcam Recorder, mesajlaşma programları için webcam ve ses kaydedicisidir. İsterseniz sadece webcam'i, isterseniz bütün ekranı kaydedebiliyor. Ses kaydetme özelliği de var. Çalıştığı Mesajlaşma Programları MSN, Yahoo Messenger, AIM, ICQ.

2.1 sürümünü kullanan arkadaşlar hız ve grafik olarak 9.1 sanırım daha iyi.

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/24162630/MRW9.5_www.colombianwarez.cjb.net_.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy726 -- 7 Aralık 2007; 16:12:27 >

• saolasın kardeşte bu da video olarak kaydediyo resim olarak kaydetme imkanımız yokmu
  • Cam açıkken Print Screen SysRq tuşuna basıyorsun ardından paint açıp CTRL+V tuş kombinasyonunu uygulayıp çekilmiş olan ekran görüntüsünü paint'e yapıştırıyorsun. Ve daha sonra alınmak istenen yeri alıyorsun ve kaydet deyip çıkıyorsun !
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToRNaDo_HsN

saolasın kardeşte bu da video olarak kaydediyo resim olarak kaydetme imkanımız yokmu

tek foto yeter diyorsan print screen.

Gif istiyorsan video çekersin gif e convet edersin, imagesready türü programle fragmanları editlersin.
  • print screen olayı sağlam bende çok yapıyorum sonradan formatını değiştirebilirsin
  • ama print screen yaparken uğraşmak gerekiyo kullananlar varsa discovey x in ilk versiyonunda bi tuşla webcam grüntüsünü çekiyodu çokda kullanışlıydı ama sadece msn 7.5 u destekliyo ve msn 7.5 uğda artık kullanamıyorum offfff yeni versiyonunda nie koymamışlarki bu özelliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellboy726

karşımdakinin cam görüntüsünü resim olarak nasıl kaydedebilirim !

MSN Webcam Recorder, mesajlaşma programları için webcam ve ses kaydedicisidir. İsterseniz sadece webcam'i, isterseniz bütün ekranı kaydedebiliyor. Ses kaydetme özelliği de var. Çalıştığı Mesajlaşma Programları MSN, Yahoo Messenger, AIM, ICQ.

2.1 sürümünü kullanan arkadaşlar hız ve grafik olarak 9.1 sanırım daha iyi.

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/24162630/MRW9.5_www.colombianwarez.cjb.net_.zip

Neyse pek işime yaramaz ama arşivde bulunsun teşkürr

• ama ben hala istediğim yardımı alamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.