Şimdi Ara

KARŞINIZDA 2014 YENİ PASSAT... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
39.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pritt31

KARŞINIZDA 2014 YENİ PASSAT...

İçin gidiyor dimi

• çok kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

İçin gidiyor dimi

Çokmu çirkin hocam benim B7.

• quote:

Orijinalden alıntı: kick down

coupe ve cabrioda yapıyolar galiba

aynen sitede resimlerde var.

bence başarılı olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

İçin gidiyor dimi

Highline görünümlü comfortline aracamı sahipsin

• Fake
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İçin gidiyor dimi

Highline görünümlü comfortline aracamı sahipsin

Para buna yetti.

• 2012 golf ve poloyu acıklıyorum. aynı ön farı 2cm küçültün bugünkü golf ve poloya yapıştırın işte karşınıda 2014 passat golf ve polo
  • Passat Cabrio skandal olur diye düşünüyorum.

Artık VW çizgisini belli etti, B7'den bir kasa türetirler.

Bir B6 değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

B7 yeni ciktidaha 2014'e kasami degiscek makyajmi yiyecek? D sinifinin en sıkıcı tasarimina sahip arac fazla bisey beklemiyorum yenisinde.

Hocam ben Ankara'da yeni Passat ya hiç göremiyorum ya da tek tük.

Sanırım tutulmadı bu kasa Passat. O yüzden yakın zamanda kasa değişimi biraz süpriz olur ama makyaj bekliyorum.

zaten kasa değişimleride makyajdan daha öte olamıyor :DDD tamamen dümdüz detaysız olabildiği kadar sade herhangi bir tasarom detayı içermeyen araçlar üretiyor bana göre. örneğin bir acoord mazda6 veya volvo s60 daki tasarım pasatta kesinlikle yok. ama kimin umrunda vay be bizim komşu passat almış. volvo mu almış komşu. satamaz elinde kalır passat alsaymış ya o parayı. sadece bunun için alınan araba alınıp satıldığı için bence buysa yeni hali çıkacak passatın SÜPER OLMUŞŞŞŞŞŞŞ ALKIŞLIYORUM.

• Gittikçe japon araçlarına benziyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

quote:

quote:

B7 yeni ciktidaha 2014'e kasami degiscek makyajmi yiyecek? D sinifinin en sıkıcı tasarimina sahip arac fazla bisey beklemiyorum yenisinde.

Sanırım tutulmadı bu kasa Passat. O yüzden yakın zamanda kasa değişimi biraz süpriz olur ama makyaj bekliyorum.

zaten kasa değişimleride makyajdan daha öte olamıyor :DDD tamamen dümdüz detaysız olabildiği kadar sade herhangi bir tasarom detayı içermeyen araçlar üretiyor bana göre. örneğin bir acoord mazda6 veya volvo s60 daki tasarım pasatta kesinlikle yok. ama kimin umrunda vay be bizim komşu passat almış. volvo mu almış komşu. satamaz elinde kalır passat alsaymış ya o parayı. sadece bunun için alınan araba alınıp satıldığı için bence buysa yeni hali çıkacak passatın SÜPER OLMUŞŞŞŞŞŞŞ ALKIŞLIYORUM.

Katılıyorum özellikle güncel kasa Accord'u ne zaman görsem dönüp bir daha bakıyorum.

Ama 2.0 motor olması ve dizeli olmamasından dolayı Türkiye için pek uygun bir otomobil değil. Gerçi benzin olmuş 4.67, dizel olmuş 4.10, en iyisi LPG taktırmak

• Passat Cabrio çıksa çok satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Gittikçe japon araçlarına benziyor...

Bir Subaru Impreza değil.
  • B7 B6nın makyajlısı zaten.Şu an çoğu vw aracı makyajlı.Şimdi yeni kasa araçlar üretecek vw.Hep öyle olmadımı zaten ? Ayrıca İstanbulda çok passat var aşırı var hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa KC -- 28 Mart 2012; 22:04:55 >
  • quote:

quote:

Arkadaşım arabasını kapalı garaja parkediyor ondandırBeyaz 1.4 tsi highline tütütütü diyin,maşallah diyin kınalı passatımıza

Not: yahu hep unutuyorum.tasarım harika millet biraz bakın mevcut kasadan güzel olduğunu farkedeceksiniz,e mevcut olanda güzel tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 28 Mart 2012; 22:16:13 >

• İlk fotodaki gibi olmaz vw in üretim maliyeti prensibine aykırı bir tasarım.Önceki karoserle büyük oranda farklılık gösteriyor.İkincisi olabilir,yan taraf genel itibariyle a4-b5.5 passat,exeo..
  • amakor gibi olmuş bu
  • Peynir ekmek gibi satıyor ne gerek var tasarıma!Bence de çirkin olmuş.VW yüzünü doğuya dönmüş Avrupaya göre çirkin ama Çindekine göre güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.