Şimdi Ara

Karşınızda Android One'ın yeni temsilcisi: General Mobile GM 5 Plus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden heyecanlandım ekranın 5.5 inç olması batarya ömrü ekran ve şık olması çıkar çıkmaz hemen aldıracak bana...

• Ya geçen sene fuarla ilgili baya video geliyodu bu sene niye böyle az video var.

• tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Çüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi çöp diyeceğim üstüme gelecekler alın size kanıt http://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Adreno-405.146752.0.html
    1920 1080 buna çok fazla yada bu işlemci buna çok az rakibi çok aga bnce android one değil bu cihaz hiçbir cebe hitap etmiyor 720p olsun 750 tl olsun aga 1000 tl nedir ya
    2016 da cihaz üretiyorsun vulkanı desteklemeyecekse ne anlamı var ya yokmuydu daha iyi bi gpu lu işlemci

• spor araba yapıp içine 1.5 motor koymak gbi bişi :)

• telefon tanıtıldı eskidi bile DH daha yeni yazıyor :) İnternet explorer gibi

• İlk defa Gm'nin bir cihazını almak istiyorum. Puan vs 850-900tl'ye alınabilir, bundan iyisi Şam'da kayısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben beÄŸendim,adamlar en azından kendini geliÅŸtiriyor sürekli helal olsun,gururlandırdılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 999 tl olursa yine en çok tanalar arasına girer. Parmak izi yok denmiş bence çok da kullanılan bir özellik değil. Ben note 4 kullanıyorum 1 veya 2 defa kullanmışımdır bronz gold rengini bende arkadaşıma alacağım :) Tebrikler GM

• %79 ekran-kasa oranını iyi sallamışlar. Aquos Crystal bile %78. Onun dışında iyi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 22 Şubat 2016; 20:46:54 >
  • Cihaz benimde ilgimi çekmeyi başardı bence fiyat/performans açısından güzel bir ürün olmuş. Firmaya tebrikler.

• Çıkış tarihi ne zaman olacak ?
  • G3 ile bunu nasıl kıyaslarsınız :) 2 yıl G2 muhabbeti Şimdide G3 muhabbeti :)

• güzel cihaz ama 617 işlemcisinin modem hariç 615 den bir farkı yok adreno 405 çok yetersiz.keşke sd 650 ile gelseymiş.birde gm niye amiral gemisi yok hala en iyi telefonu 2 yıl önceki gm discovery elite yazılımı iyi olmasa çöp derdim android one sağ olsun kurtarıyor bu cihazı.

• Fiyat maksimum 899 TL olmalı, Türk firması diyoruz 199 € oluyor 1000 TL, evet vergiler ..vs var ama illa olacaksa yurtdışında 250 € olup yurtiçinde daha makul fiyatlı olabilirdi, konuşulan 999 TL de şimdilik resmi bir fiyat değil, bekliyoruz.

• yav iphone 5s alacaktım ben beklesem bunu mu alsam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz olmuş. Çok beğendim. Fiyatına göre donanım ve güncelleme desteği tatminkar. Keşke fiyatı bi 100₺ daha altına olsaydı.
  • Adreno 405 ve full hd ekran dengesizlik demektir daha uygun bir fiyattan sunulmalıydı bende düşünüyordum ama bu fiyata bu telefonu almak mantıklı gözükmüyor.

999'a çıktığı an almak isteyenler hiç beklemeden g3 alsınlar, full hd-adreno 405 ikilisi yerine 2k-adreno 330 kullansınlar.
  • Ben oyun oynamıyorum. klasik intenet, müzik, app lerde takılmadan işlerimi halledecek saf android.Dolar olmuş 3 lira 150-200 lira vergi derken bu telefonun fiyatı iyi arkadaşlar. iyi cihaz tutar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.