Şimdi Ara

Karşınızda Android One'ın yeni temsilcisi: General Mobile GM 5 Plus (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
8.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • General mobile'i bir turlu sevememistim ancak adamlar yapmis.S6 alali cok olmadi bunun gelecegini bilsem bunu alirdim 900 liram da cebimde kalirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=FN2ebDm6 bu videodaki telefona biraz benzeyecek diye umuyorum tabi teknik özellikler değişebilir ama bildirim ışığı ve kasa yapısı andırıyor bizim içinde alıştırma olur :)
  • deep55 D kullanıcısına yanıt
    Videoda Sıkıntı Var Sanırım Açılmıyor...
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt
    elephone p8000 di hocam videodaki cihaz
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    S7 konusu S6 konusu Note 5 konusu bi gez istersen yada LG konuları

Senin mantık sıkıntılı olmuş böyle olayları da devlete siyasete bağlar olmuşsun.

Şunu da söyleyeyim her insan gelirine göre harcama yaptığı takdirde böyle sizin düşünceleriniz gibi saçma düşünceler ortaya çıkmaz.

Telefoncu arkadaşım adamın cebinde beş kuruş yok cebinde kartlar 35000 TL limiti olmuş destan gibi kart ay sonu borç gelince cihaz alıp zararına satan da devletin suçudur.

İnsanların lükslüğe sonsuz merakı var ulaşmak için çalışmak yerine boş konuşmayı tercih ettiği için durumu kritik seviyede götürüyor ama iş siyasete gelince kendine toz kondurmadan ver coşkuyu devlete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 1000 lira var gm 5 plus mi alsam yoksa lg g3 mu alsam karar veremedim general mobile 5 plus alan varsa ya da iyi bi incelemesini yapan yardimci olabilir mi lutfen

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.