Şimdi Ara

Karşınızda Android One'ın yeni temsilcisi: General Mobile GM 5 Plus (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
8.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telpa satış müdürü bir tanıdıktan aldığım bilgi. İlk gelen parti hızla tükenir diye kendisine bana bir tane ayırmasını söylemiştim. O da bu tarihi verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

Fiyasko G5 in yanında canavar olmuş bu

Oha!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite maliteden bahsediliyorda samsung s5 almıstı bizim birader 3 ay snra br gün elinden düştü ekran kırıldı ama teleon calısıyordu servisin ekran değiştirme tutarı 500tl idi telefonu hala kırık ekran ile kullanıyor...
    Diğer yandan telpa servisi bence kendini aşmış durumda. pazartesi yolladıgımtelefon en geç cumaya tamir edilmiş şekilde dönüyor 2 defa anakart değiştirdiler gık demeden. Samsungda saolsun ekran sararması diye yollanılan telefonu Kullanıcı hatası sıvı teması olmus diye garantisi varken tamir etmemişti...

Diyeceğim o ki ben 2000- 3000 gibi paraların bir telefona verilmesi taraftarı değilim. Sonucta bir elinden düşmeye bakıyor okadar para...
  • General Mobile kamera konusundâ berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Şarj soketi faciası yaşamayız inş. bunda.

Hep şarj soketi diyorsunuz da, bende de ilk seri Discovery var hem de iki tane, yılardır kullanıyorum hiçbirinin şarj soketine bir şey olmadı. Bu olayın hor kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum.

GM 5 Plus da bir çıkamadı, almak için bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Tabi elektronik eşya şans işi ama hor kullanım derken de şarj soketini çekiçle takacak halimiz yok. Kaç tane telefon eskittim hiçbirinde sıkıntı olmadı. Telefonu alırken 2 kişi aldık. Gayet düzgün şekilde taktım hep hatta şarj aletinin uç kısmındaki tırnakları eyeledim soketi bozmayalım diye. Ama nafile 2 discovery de şarj soketi sıkıntısı çıkardı ki çevremde birçok kişide gördüm bu sorunu. Soket kısmı çok dandik bariz. 2 ince lehim bacağı tutuyor. Umarım bu sorun hakkında tecrübe edinmişlerdir de 5plus'ta karşılaşmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Şarj soketi faciası yaşamayız inş. bunda.

Hep şarj soketi diyorsunuz da, bende de ilk seri Discovery var hem de iki tane, yılardır kullanıyorum hiçbirinin şarj soketine bir şey olmadı. Bu olayın hor kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum.

GM 5 Plus da bir çıkamadı, almak için bekliyorum.

Fiyat 999 Tl kesinleşti
  • incelemeye gelen arkadaşlara 1000 lira altı fiyatı olacak diyip 999 satış fiyatı yapmaları komedi.

• O Resmi Satış 15 Nisan Diyen Arkadaş Biraz Daha Zorlasak Cumhur Başkanıda Tanıdığın Çıkacak. Şimdi General Mobile Yetkililerin Üstü Kapalı verdiği Bilgilerde Nisan Aynın 3. Haftası 20 ile 24 Nisan Arası Bir Tarih Olacak. Telefon Android One Kapsamında Olduğundan Alanabilirliği Artıyor. 2 Sene Kesintisiz Güncelleme Alacak. Turkcell Fiyatını Şimdiden 999TL Olarak Koydu. Yani 1000 Lira Etiketine Sahip Şimdi Baktığımız Zaman 1000TL Gibi Bir Bütçeyle Üst Segment Telefonlar Alınabiliniyor...

Asus Zenfone Selfie 899 TL

Asus Zenfone Max 899 TL

Microsoft Lumia 830 - 899TL

Sony Xperia c4 -899 TL

LG G3 949 TL

İphone 5c 949 TL

İphone 5 999 TL

Huawei GR5 999 TL

Samsung Galaxy Alpha 949 TL

Bu Gm5 Plusun Üstüne Bi 250 Tl Kadar Koyacak Olursam Eğer Fiyatlar 1100tl İle 1250 Tl Arası Oynamalar Söz konusudur.

LG G4 1249 TL

LG G Flex 2 1149 TL

Asus Sen Fone 2 4gb ram 1149 TL

Huawei G8 1099 TL

Lenovo P1 1099 TL

Samnsung Galaxy Note3 1099 TL

Samsung Galaxy a7 1199 TL

Samsung Galaxy s5 ve Sony Xperi c5 Ultra 1249 TL

Türk Telekom Honor İse 1299 Tl Hatta n11de İse 1249 Tl Fiyat Bandına Sahipken GM 5 Plus Sadece Anroid One Projesi İçin Alınabilir Bir Cihaz mı Bilemem. Özellikle G4 İse Lg Yetkilileri tarafından Yaklaşık 1 Sene Kesintisiz ve Sorunsuz Güncelleme Alacak Bir Cihaz Akabinde İse 2 Seneye Çıkarabileceklerini Açıkladılar.

Artı Olarak GM5 Plusa O Siyah Geniş Çerçeve Hiç Yakışmamış Kaçıncı Yüzyılda Yaşıyoruz.

Gelelim Yerli üretiim Dediğiniz Olaya. General Mobilenin Yerli Üretim İle Uzaktan Yakından Bir Alakası Yok. ZTE Gibi Global Bir Markanın Ürettiği Telefonun İsimlerinin Değiştirilmesi İle Yada İsteğine Göre Özel Bir Cihaz Üretilmesiyle Oluyor.

Şimdi Bazı Sivri Zekalı Profesör Arkadaşlarımız Yerli Üretim konusunda bastıracaklar. Ama o kişiler Sadece Kendilerini kandırıyorlar.

Mesela Reno ve Fiat Patentleri Fransa ve İtalyada Olmasına Rağmen Hisselerin yarısından Fazlasına Türkler Sahipler. ve Bu otomobillerin Çoğu Modelleri Türkiyede Üretiliyor İşte Bu yerli Üretimdir Sivri Zekalı Arkadaşlar.

Kısacası Andorid One Projesi Aslında Ucuz Android Deneyimi Sunmak İçin çıkan Bir Projedir. 999 TL Fiyat ETiketiyle Bu iş Yürümez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY PARS -- 9 Nisan 2016; 21:34:59 >

• Bana gore yanlış bir bakış açısı.

• ALBAY PARS kullanıcısına yanıt
    Kimse yerli üretim demiyor general mobile a. Yerli marka diyoruz sadece sivri zekalı arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Bana gore yanlış bir bakış açısı.

Size Yanlış Bakış Açısıymış Ben Hiç Üşenmeden Yazdım. Siz İki Eleştirinizi Parmaklarınız Yorulacak Diye mi Yazmıyorsunuz. Yanlışları Söyleyin ki! Bilelim Öğrenelim bizden Yaptığımız Hataları
  • motorsuz adam kullanıcısına yanıt
    Şimdi Başkasının Yaptığı Ürünü Alacaksın. O Üretimi Yapan Firmanın İsmini Sildireceksin ve Kendi Markanın İsminin Yazacakasın Çok Merak Ediyorum Nasıl Bir Hayal Dünyanız Var. Aaaa Zte Silinmiş General Mobile Yazılmış Eeee Yerli Marka. Tabi Kimin Sivri Zekalı Olduğu Belli. Artı Olarak Yorumları Okursan Yerli üretim Diyen Arkadaşları Bulursun.
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt
    Sahipleri Türk ki bu markayı yerli yapar. fabrika kuracak kadar bütçeye sahip değiller diye bu onları gavur yapmaz. Telefonları tasarlamıyor da üretmiyor da olsalar bu onları gavur yapmaz. Koşullar ne olursa olsun GM markasına bir samsung bir lg bir Apple a kıyasla yerli denilmesini de gayet normal buluyorum. En fazla Vestel e kıyasla yerli denilmeyebilir.

Sivri zekalı arkadaşım.

• kendi açımdan orneklemeniz yanlış, saydığınız modellerle kıyaslama doğru değil, telefonun neyi verip veremediği önemli, tabi burada ayrıca insanların ihtiyaçları zevkleri, ihtiyaçları karşılarken ne kadar bir bütçe kullanacaklarıda ayrica önemli, ben şu an s7 yide alabilecek durumdayken ve düşünürken bu telefonu gördüm incelediğimde bana hitap edebildiğini kanaat getirdim ama sizin saydıklarımın hiçbiri benim beklentilerine uygun degil siz daha çok fiyat kıyaslaması yapmışsınız, renkler zevkler ve beklentiler farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 9 Nisan 2016; 23:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorsuz adam

Sahipleri Türk ki bu markayı yerli yapar. fabrika kuracak kadar bütçeye sahip değiller diye bu onları gavur yapmaz. Telefonları tasarlamıyor da üretmiyor da olsalar bu onları gavur yapmaz. Koşullar ne olursa olsun GM markasına bir samsung bir lg bir Apple a kıyasla yerli denilmesini de gayet normal buluyorum. En fazla Vestel e kıyasla yerli denilmeyebilir.

Sivri zekalı arkadaşım.

Konuyu Nasıl Bu Raptiyelere Getirip Gâvurluğa Kadar Taşıdın Gerçekten Seni tebrik Ediyorum.. Helal Olsun Hayal Dünyandan Yaşamak isterdim... Fabrika Kuracak Kadar Bütçeye Sahip Olamayabilirler. Ama Zte'nin Çıkarmış Olduğu Modelin Orasıyla Burasıyla Oynayıp Millete Yerli Marka Yerli Üretim Algısını Oluşturmaya Hakları Yok. Eğer Yapacaksan İlla Tüm Parçaları Türkiyede Üretilecek Diye Bir Kaide Yok. En Azından Bir Vidasını Türkiyede Yap Gönder Arkadaş. Neyse Konu Yerli Üretim Olmamasıydı Sen Olayı Irkçılığa, Din Böünmezliğine, Gavurluğa Kadar Getirdin Ya Bundan Sonra Cevap Yazsan Dahi Tiye Almam Seni Arkadaş. Sana Hayal Dünyandan Başarılar Dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY PARS

Şimdi Başkasının Yaptığı Ürünü Alacaksın. O Üretimi Yapan Firmanın İsmini Sildireceksin ve Kendi Markanın İsminin Yazacakasın Çok Merak Ediyorum Nasıl Bir Hayal Dünyanız Var. Aaaa Zte Silinmiş General Mobile Yazılmış Eeee Yerli Marka. Tabi Kimin Sivri Zekalı Olduğu Belli. Artı Olarak Yorumları Okursan Yerli üretim Diyen Arkadaşları Bulursun.

Hangi markanın yaptığını söyler misin bana? Sen eğer bunu söylersen ben bu telefonu almaktan vazgeçeceğim

Turkcell'in Turk Telekom'un telefonlarıyla karıştırmayın. Bu telefonun operatörlerin ZTE telefonlarıyla falan uzaktan yakından alakası yok.
  • quote:

quote:

Sivri zekalı arkadaşım.

Konuyu Nasıl Bu Raptiyelere Getirip Gâvurluğa Kadar Taşıdın Gerçekten Seni tebrik Ediyorum.. Helal Olsun Hayal Dünyandan Yaşamak isterdim... Fabrika Kuracak Kadar Bütçeye Sahip Olamayabilirler. Ama Zte'nin Çıkarmış Olduğu Modelin Orasıyla Burasıyla Oynayıp Millete Yerli Marka Yerli Üretim Algısını Oluşturmaya Hakları Yok. Eğer Yapacaksan İlla Tüm Parçaları Türkiyede Üretilecek Diye Bir Kaide Yok. En Azından Bir Vidasını Türkiyede Yap Gönder Arkadaş. Neyse Konu Yerli Üretim Olmamasıydı Sen Olayı Irkçılığa, Din Böünmezliğine, Gavurluğa Kadar Getirdin Ya Bundan Sonra Cevap Yazsan Dahi Tiye Almam Seni Arkadaş. Sana Hayal Dünyandan Başarılar Dilerim...

Daha doğru anlama gelen deyimi bulup doğru yere koyamayan adamla ben neyi tartışıyorsam. Köşeye Sıkışınca biricik hayal dünyama laf etmen çok yanlış. Keşke beni "kâle alsan" da bu cevabıma yanıt versen.

• Kalradyalı kullanıcısına yanıt
    Mesaj kasma amacıyla yazıyor hocam bunları sanırım.

• quote:

quote:

Sivri zekalı arkadaşım.

Raptiye?

Bu tür konuları bu şekilde tartışarak baltalamak, konudan yararlanmak isteyen diğer arkadaşlara engel oluyor. Tartışmalarınızı özelden yapın arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.