Şimdi Ara

Karşınızda dünyanın en akıllı buzdolabı: Windows 10 ile çalışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşınızda dünyanın en akıllı buzdolabı: Windows 10 ile çalışıyor
  • Sonra bi güncelleme gelecek buzdolabı yanacak.

• Sahip olmak isteyeceğim bir ürün. Mutfakta yemekle uğraşırken tv, video izlemek müzik dinlemek için notebook'umu taşıyorum böyle bir cihaz olsa taşımak zorunda kalmam o yüzden hoşuma gitti ama o kadar daha fazlası değil çünkü malum fiyatı uçuk olacağı belli.

• cs go akar

• bir de gelip microsof işletim sistemine mi para vereceğim

bir de iki de bir çökecek
  • Adamlar işlemciyi soğutmak için direk buzdolabına gömmüşler :D :D

• Windows genel amaçlı bir işletim sistemi. Bir buzdolabı yazılımından çok pc yazılımı olarak duruyor. Sadece buzdolabı için yapılan bir işletim sistemi olsaydı çok daha güzel olurdu. Windows içinde var olan köşeli butonları görmek yerine sadece buzdolabının özelliklerini kontrol edebileceğimiz butonları görmek isterdim. Birde isteğimiz fotograf albümlerini veya videoları slayt şeklinde olsaydı. butonlar yerine çok daha güzel olurdu.

• gtx 1080 destekler mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisler yaşadı her ay bi 100 tl koparırlar kullanıcıdan

• Rom atamadıktan sonra hey gidi hey

• Su bozdolabini alsam ilk is defeeze yada antivirus programi yuklerim. Buna virus girse format atmaya korkar insan. Ayrica akilli buzdolabi olayinda daha farkli seyler bekliyorum ornegin bu buzdolabina keske neler eksik dedigimizde azalan urunleri sesli bize soyleyebilse daha farkli seneryolarda olabilir bu en basitinden.

• Bir de beyaz eşyalar akıllanmasın... Bu kadar akıllı cihaz insanı bozar... :D

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hocam mükemmel tespit. Bunda hız aşırtma sorunu olmaz Esas merak ettiğim güncelleme alır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV'de kullandığı işletim sistemini kullansa daha mantıklı olurmuş. Windows gibi gelişmiş bir işletim sistemini buzdolabında ne yapayım.

• mavi ekran vermesine hazır olun ve yedek buzdolabı alın içindekiler bozulmasınlar.

• Pc de gördüğüm en büyük souğucutu güzel OC olur

• Yiyecekler bozulunca yeniden format mı atıyoruz yoksa açıp kapanınca tazeleniyorlar mı?

• gece acıktığımda, yani en ihtiyacım olduğunda buzdolabını açınca 15dk güncelleme yapmadan kapağı açmazsa bozuşuruz.

• Gelsin 7 ghz oc

• Erdi, ilk defa ekranlı buzdolabı görmüş biri gibi kullanıyorsun komik geldi ama haklısın ilk defa canlı bir şekilde böyle bir buzdolabını kullanma deneyimi buldun biz de canlısını görmeden dokunamadan seyir etmekle yetindik.. Teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.