Şimdi Ara

Karşınızda HTC'nin yeni amiral gemi telefonu U11+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: interwap

HTC'nin bi dünya serisi var. LG'nin de öyle. İnsanların kafası karışıyor.

HTC'nin bir dünya serisi falan yok.

Ocak 2017'de HTC U Ultra ve U Play tanıtıldı.

Nisan 2017'de HTC One X10 tanıtıldı.

Mayıs 2017'de HTC U11 tanıtıldı.

Kasım 2017'de HTC U11+ ve HTC U11 Life tanıtıldı.

Bir senede 6 cihaz ve bunlardan yalnızca 3'ü üst seviye. Bu üçünden biri olan U Ultra'nın devam edeceğini sanmıyorum. U11 ve U11+ ise hemen hemen aynı telefon olarak varsayarsak, bu konuda gayet sade olduklarını söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 2 Kasım 2017; 17:47:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc güzel telefonları var da bu kadar pahalı olmasını anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Bu batarya hangi amiral gemi diye tabir edilen cihazda var? Bu telefonun şarjı 2 günü rahat çıkarır. Dandik samsung 1000 $ a donan, çıt kırıldım, dandik bir telefon çıkardığında olmuş diyen tayfa; htc üst düzey bir telefon çıkardığında burun kıvırıyor...

Ilk aklima gelen Mate 10 ve Mate 10 Pro...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift kamera olmaması dezavantaj. Ben bokeh efekti kullanmam ama geniş açı veya zoom gibi özellikler olsa kullanırdım. Piyasada çift kamerasız telefon kalmadığı şu dönemde tek kamerayla gelmek büyük dezavantaj.

Snapdragon 835 gayet iyi ama şurada 3-4 ay sonra snapdragon 845 li telefonları göreceğiz.

Alt çerçeve incelmiş ama sanal butonlar ekrana alınmış. Telefonun rakiplerine göre öne çıkan özellikleri, ses kalitesi, arayüzü ve 3930 mah batarya ile gelmesi olabilir. Mate 10 da da 4000 batarya var fakat kirin işlemci yüzünden 3300 lük note 8 ile aynı batarya performansı veriyor. Yani 6 inçlik amiral gemi modeller arasında en iyi batarya süresini sunacaktır.

800 euro çok olmuş sadece ekran kasa oranını iyileştirdiler onun haricinde u11'e göre ciddi bir yenilik yok. Sony xz1 modeli gibi fiyatı 700 eurodan piyasaya sürebilirlerdi. Tr de sony xz1 3000 tl den satılıyor böylece u11 plus da satılabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Kasım 2017; 15:13:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brshr

Bulabilirsek alacağız ama Huawei bile Mate10 Pro pazarlamanın peşinde.

Ilerleyen dönemde bulunacaktir hocam, umarim Mate 10u da Resmi garantili olarak getirirler. Yoksa ithalatçı garantili olarak kesin gelecektir Mate 10.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Ben telefonu beğendim ama Türkiye'ye ne zaman gelir ve fiyatı kaç olur acaba?

Direkt olarak kurla çarpıldığında, 3500₺ civarı bir şey oluyor. Daha devlet babaya da bir tane daha HTC U11+ alacağız. 4999₺ bekliyorum ben.

HTC Türkiye bitik durumda. HTC U11'de yaptıkları gibi, yalnızca 4/64'lük modeli getirirler ve 4999₺'ye yalnızca e-ticaret sitelerinde satmaya çalışırlar.

İthalatçılar ise 6/128'lik modeli getirirler. HTC Türkiye garantisi çöp olduğu için, ithalatçı garantili olan ve çok daha iyi hardware'e sahip olan bu cihazlar gönül rahatlığı ile alınabilir.

Yıllarca HTC'nin tasarımına laf ettiler. Şimdi adamlar oldukça güzel bir ekran-kasa oranı yakalamışlar, vay efendim neden %80 değilmişmiş.

Kamera güzel, ses olayında rakipsiz, tasarım güzel, parmak izi okuyucunun yeri kabul edilebilir, microSD var, 6 GB RAM seçeneği var, IP68 var, yaklaşık 4000 mAh batarya var, 835 gibi düşük güç tüketen işlemcisi var, Android 8'i bekleme derdiniz yok, HDR ekran var...

Yurtdışı fiyatı Iphone 8 Plus'dan daha düşükmüş, bunu baz alırsak 4500TL falan da olabilir, keşke N11'in 11.11'ine yetişseydi

• kablosuz sarj destegi var sanirim videoda belli oluyor degilmi?

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Huawei G7 kullanıyorum, uzun zamandır yeni telefon arayışındayım ve aradığımı buldum. Umarı resmi olarak satışa sunulur.
  • Yılllarca çerçeve çerçeve denidiniz adamlar %78 kasa/ekran telefon yapmışlar hala laf atıyorsunuz. Telefonun dezavantajı her zamanki gibi fiyatı 800 euro ya çok zor satar. Türkiye'ye de hiç boşuna getirmeye zahmet etmesinler.

İlk aklına gelenden sonra var mı başka aklına gelen? Sanki 50 tane üst seviye telefonda varmış gibi mesaj yazıyorsun. Samsung, apple, sony ve lg gibi firmaları kastetmiştim... Mate10 serisi u11+ dan daha başarılı
  • Olmuş bence.

Ancak one m7 deki tat yok. Alüminyuma geri dönmeli bence htc.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

İlk aklına gelenden sonra var mı başka aklına gelen? Sanki 50 tane üst seviye telefonda varmış gibi mesaj yazıyorsun. Samsung, apple, sony ve lg gibi firmaları kastetmiştim... Mate10 serisi u11+ dan daha başarılı

Var mı yok mu? Hangi cihazda var diye sormuşsunuz, bende ona göre cevap verdim. Çinli firmalardan Oppo, ZTE gibi firmaların Amiral Gemi cihazlarında da olabilir, bilgim olmadığı için birşey söylemedim. Geçen Yılım Amiral Gemilerinden Mi Mix'de de vardı ayrıca, bunu da güncel Amiral Gemisi bir cihaz olmadığı için söylemedim.

Ünlü Telefon üreticilerinden diye bahsetseydiniz, yanlış anlaşılma olmazdı

Önceden de dediğim gibi Mate 10 her üreticiye ders verilecek bir cihaz olmuş. Bence bu yılki en başarılı cihaz Mate 10. Ekran-Kasa oranı, 16:9 ekranı, Parmak izi okuyucunun ön tarafa eklenmiş olması, 3.5mm Kulaklık Girişini bulundurması, 4000 Mah bataryası; sonunda Handikaplı Kirin 960'dan, 10 nm. yeni nesil Kirin 970'e geçilmiş olması gibi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

kablosuz sarj destegi var sanirim videoda belli oluyor degilmi?

Kablosuz şarj yok dostum. 3:55'te söylüyor.

Yine bu videoda Super LCD5 ekran olduğu söyleniyor ama gsmarena.com'da Super LCD6 deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 2 Kasım 2017; 20:21:10 >

• 3.5 olursa satar 4 olursa fiyat düşmeden satması zor, güzel telefon batarya kamera ekran tamamdır.

• Bu ekranlar niye bu kadar büyüdü yav 5 inçi fazlasiyla yeterli bulan bir tek ben miyim?

Bunun yanına aynısının küçüğünü yapsalar ne oluyor yani piyasada 5.5ten küçük ekranlı amiral gemisi android telefon bir tek sony de kaldı

• Tasarım ve özellikler on numara olmuş ancak çift kamera olmaması eleştirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 2 Kasım 2017; 19:31:6 >
  • Geç kalınmış bir telefon

Htc U11 işlemci haricinde bu özelliklerde olmalıydı...

Htc güzel özellikler ile çıkıyor ancak devam ettiremiyor, kasa oranı olarak çok geriden geliyor, malzeme kalitesi olaraksa önden gidiyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu telefona nasıl bahane bulabiliyorsunuz hayret ediyor insan yok geç kalınmışta yok yetersizmiş'de sanırsın dünyayı kurtarıyorlar telefonla

Bence donanım olarakda tasarım olarakda çok iyi bir telefon olmuş, Yalnız markanın fiyat konusunda biraz daha kullanıcı dostu olması lazım genel olarak.
    Doğrudur hocam bende mate10 u beğendim. Note8, v30, xzp ve i8+ gibi rakiplerini düşünerek yazmıştım. Cinli ureticileri kastetmemistim. Eksik belirttiğim için üzgünüm. Iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.