Şimdi Ara

Karşınızda HTC'nin yeni amiral gemi telefonu U11+ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fbyram

Doğrudur hocam bende mate10 u beğendim. Note8, v30, xzp ve i8+ gibi rakiplerini düşünerek yazmıştım. Cinli ureticileri kastetmemistim. Eksik belirttiğim için üzgünüm. Iyi forumlar...

Estağfurullah hocam onemli olan ortak payda da bulusabilmemiz Mi6 ilk tanitildiginda fiyati ve sunduğu ozellikler ile beni oldukça cezbetti, Mi6 aldım Türkiyeye ilk geldiğinde. Simdi de Mate 10 çok cezbetti ama hakkini kacirdi artik Bakalim bir dahaki cihazimiz yeni Mate serileri olabilir, kısmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Doğrudur hocam bende mate10 u beğendim. Note8, v30, xzp ve i8+ gibi rakiplerini düşünerek yazmıştım. Cinli ureticileri kastetmemistim. Eksik belirttiğim için üzgünüm. Iyi forumlar...

Estağfurullah hocam onemli olan ortak payda da bulusabilmemiz Mi6 ilk tanitildiginda fiyati ve sunduğu ozellikler ile beni oldukça cezbetti, Mi6 aldım Türkiyeye ilk geldiğinde. Simdi de Mate 10 çok cezbetti ama hakkini kacirdi artik Bakalim bir dahaki cihazimiz yeni Mate serileri olabilir, kısmet

Mate 10 turkiyeye gelmeyecekmis hocam. Pro modeli gelecek sanırım. Mi6 da iyi zaten. Iyi forumlar...

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk etapta gelmeyecek. Sonrası icin net birsey yok,ben sonraki dönemde getireceklerine inaniyorum resmi garantili de olarak. İthalatçı Garantili olarak ise kesin gelebileceği gözüyle bakiyorum ben.

• Güzel olmuş,eski çerçevelerden kurtulmuş ama çerçevesi yine de iddialı değil.

• çerçeveler bence yeterince ince çünkü ince çerçeve ile tam stereo hoparlör becermiş başka marka yok

ama onun dışında note8,V30 veya mate10'dan ne fazlası var bunun?

hatta 1 kamera eksiği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 3 Kasım 2017; 11:28:38 >
  • U11'i çerçeve yüzünden almamıştım.
    Bu seferki tasarım tatminkâr. Fiyat aşırı yüksek olmazsa ise alacağım.
  • Adamlar ne yapsa bizimkiler yine beğenmiyor :D tabi ki herkesin eleştirme hakkı var ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Sonunda HTC tam istenen tasarımı yakaladı.Ekran kasa oranı gayet iyi.Donanım günümüz standartlarına çok uygun.Pil de beklenen seviyede.Şimdi tek istenen iyi bir pazarlama.HTC Türkiye yatıyor resmen hiçbir mağazada göremiyoruz bunun üzerine gitmeliler daha çok reklam yapmalılar.İnsanlar HTC'nin piyasadan çekildiğini zannediyor sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

quote:

Orijinalden alıntı: Greylights

%78? Hiç yapmasalarmış. Hiç olmazsa %80 geç de bizde diyelim köşeden köşeye ekran tasarımı diye. Yanlar ve üst yine kalın görünüyor.

Daha iyisini siz yapın bizde görelim adamlar ne yapsa bir şey buluyorsunuz gayet iyi olmuş tasarım. Fakat 6 inç ekran bana fazla 5.5 veya 5.7 olmalıydı en fazla onun haricinde gayet ideal.

Yapamıyorlarsa 'köşeden köşeye tarasım' demesinler bari ayıp. Koskoca HTC çinlilerin yaptığını yapamıyorsa sıkıntı. Çerçeveden çerçeveye tasarım olur bu ancak . Belkide u11 kasasına yapamıyorlardır istenilen tasarımı ama HTC bu, işi belli olmuyor. Birşey tutturdumu aynen devam eder (Bakın M serisi).

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

quote:

%78? Hiç yapmasalarmış. Hiç olmazsa %80 geç de bizde diyelim köşeden köşeye ekran tasarımı diye. Yanlar ve üst yine kalın görünüyor.

Daha iyisini siz yapın bizde görelim adamlar ne yapsa bir şey buluyorsunuz gayet iyi olmuş tasarım. Fakat 6 inç ekran bana fazla 5.5 veya 5.7 olmalıydı en fazla onun haricinde gayet ideal.

Yapamıyorlarsa 'köşeden köşeye tarasım' demesinler bari ayıp. Koskoca HTC çinlilerin yaptığını yapamıyorsa sıkıntı. Çerçeveden çerçeveye tasarım olur bu ancak . Belkide u11 kasasına yapamıyorlardır istenilen tasarımı ama HTC bu, işi belli olmuyor. Birşey tutturdumu aynen devam eder (Bakın M serisi).

Bunlar Çinli değil Tayvanlı

• Mate 10 değil mate 9 bile bunun içinden geçip etrafında samba yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Mate 10 değil mate 9 bile bunun içinden geçip etrafında samba yapar.

Hahahah böyle trollerde kendi çapında eğleniyor işte. Ben mate 10 yerine u11+ alırdım. Snapdragon 835'i kirine tercih ederim ve batarya performansıda daha iyi olacaktır. 2. kamera olmayıversin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Kasım 2017; 3:11:35 >
  • arkadaşlarar bu telefon çıktı mı vatan a filan baktım htc yi komple kaldırmış satmıyor heralde artık hepsiburada da aynı şekilde nerden alınıcak bu telefonlar lg v30 da aynı şekilde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 16 Aralık 2017; 22:19:21 >
  • Alınabilitesi var. G2 den sonra 7 Plus kullanıyorum ama androidi özlüyorum deli gibi. Piyasadaki telefonların hiç biri tam anlamıyla istediğimi sağlayamıyor. Mesela bu telefonda ips yerine oled ekran olaymış iyi olurmuş ancak pek sorun değil. Gelsin bakalım belki alırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbklqn

arkadailar bu telefon çıktı mı vatan a filan baktım komple htc satmıyor heralde artık hepsiburada da yok nerden alınıcak bu telefonlar lg v30 da aynı şekilde ?

Bende bu soruyu merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba fiyat ne olcak .s u11 den fazla pahalı olmazsa u11+ alınabilir
  • Htc ye sallamayın sallayıp durmayın diğer amiral gemi telefonlarından daha kaliteli bir telefon daha saglam telefonlar yapıyolar. Htc 10 metal çerçeve ve çok sağlam bir telefon betona düsürdüm sadece ufak bir hasar aldı baska bir amiral gemisi olsaydı paramparça sarkısını sölerdiniz.Hem sağlamlık hemde ses ahize ve hoporlör kulaklık kalitesi olarak 10 numara telefondur wifi çekimide çok güçlüdür Htc markasını eline almamıs kullanmayan kişiler yorum yapıp markayı kötülemesin

• hepsiburada ithalat garantili 4 bine satışa koymuş biraz uçmuşlar. 3300'e note 8 , iphone 8 plus (tr garanti) varken alan olursa ya parası çoktur ya farklı olmaya çalışıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.