|
Bildirim
Sd845 li cihaz Plus ta öyle ayrıca ekrana gömülü parmak izi sensörü var Mi8se nin rakibi X8 adlı model
Meizu aynı işlemciyi koyduktan sonra Xiaominin hiçbir artısı kalmaz. Her şeyi daha kaliteli ikisini de kullanan varsa gelsin konuşsun. Övdüğünüz mi6 kronik sorunlar silsilesi birtek işlemcisi iyiydi. Ayrıca bu markanın kameraları Xiaomiden üstün olmasına rağmen dxomark ta kasti düşük puan veriliyor. Tıpkı pro6plus ın s7edge den daha yüksek puan alıp antutu listesinde gözükmemesi gibi insanlarda dxomarka güvendiği için her şeyden bir haber, dxomark Iphone X tanıtımında Ve Mix 2S lansmanında dönekliğini belli etmiştir. Benim tahminim her modelin Xiaomi den 30-50dolar arası daha yüksek olması. Mi note 3 Emmc 5.1 ve kalitesiz kasasıyla, mi6 ekran yanma sarı leke ghost screen ışık sızması, kasa soyulması, hoparlör, kendi kendine orta tuşun çalışıp geri basması, ölü pixel vb sayısız sorunuyla sd835 olduğu için övülüyor. Şu sorunların birtanesi bile Pro7 Plus ta yok. Ekran 2k Super Amoled vsvs. Aynı fiyat aralığında Sony XZ1 var 960fps kameralı ve birçok yönden üstün aynı fiyata Nokia 8 var her yönden üstün ancak millet Xiaomi yi marka sanıyor. Xiaomi Güzel işlemci koyması ucuz fiyatı ve düşük kasa kalitesiyle ve başka firmaların tasarımını alarak milyonlara ulaştırmasıyla takdiri hakeden bir firma Nokia'da su dayanıklılığı var Xiaomi'de yok Nokia da Gorilla Glass 5 var Xiaomi de yok Nokia'da güncelleme desteği kesilmez P alır. Ve en hızlı güncelleme veren iki firma pixeli saymazsak sony ve nokia Nokia'da OZO Audio ses çipi var Mi6'da yaklaşacak bir şey dahi yok Nokia 8 kamerası daha iyi Nokia 8 malzeme kalitesi daha iyi Mi6'nın ekranı yaniktan ghosttan geçilmiyor Nokia 8'in ekranı 1440p 500 küsür ppi daha iyi Nokia 8 Gorilla Glass 5 Mi6 GG4 Nokia 8 hafıza kartı destekliyor Mi6 desteklemiyor Nokia 8'in ön kamerası daha iyi 4K video çekebiliyor Mi6 çekemiyor Nokia 8'de 3.5mm jack girişi var Mi6'da yok Nokia 8'in kulaklık ve ahize sesleri daha yüksek Mi6'nın daha düşük Kamera, malzeme kalitesi, daha hızlı Android sürüm güncellemesi, Ekran boyutu ekran çözünürlüğü, harici microsd desteği, usb 3.1 olması, 3.5mm jack girişine sahip olması... Usb 3.1 le type c yi karıştırmayalım mi6 usb 2.0 type c tip C olması tipini değiştirir. Yoksa Galaxy Note 3 micro B olmasına rağmen usb 3.0 desteğine sahip USB sürüm numarası ise hızını değiştirir. Aynı şekilde nokia 8 ufs 2.1 nand a sahip mi6 ufs 2.0 Aynıları Sony Xperia XZ1 ile de geçerli ancak Bizim arkadaşlar "Yav gardaşım xiaomi yav ucuz yav f/p yav iphone dan iyi yav" demekten başka bir şey bilmiyor. Xiaomi gibi bir marka olduğu için çok mutluyum firmalar ister istemez fiyat politikasını ve tasarım anlayışını değiştirmek zorunda kaldı. Sony ise kullanıcıyı görmezden gelip endüstriyel standart anlayışından vazgeçmiyor açıkcası ben tasarım ve mühendis kadrosunda ciddi bir troll olduğu kanısındayım. Şirketin Ceosu olsam Xperia grubuna yapılması gerekeni yapardım. XZ3 tek kamerayla ve bu kasayla gelecekse gelmesin. 3.5mm yoksa gelmesin. Nokia ise fiyat politikası ve desteğiyle çok iyi gidiyor. Ve distribütör garantili Meizunun da aynı şekilde Resmi Türkiye distribütör garantili bu cihazlar çıktıktan sonra 3 ay içerisinde ülkede görürüz. Xiaomi de Distribütör fiyatlarıyla gelince aradaki farkı anlarsınız. |
Bende meizu metal almıştım bir ara sırf denemek için
Arayüz akıcılık olarak ilk defa android bir telefondan etkilenmiştim... Oneplus, Xiaomi huawei kullanmış biri olarak bu yorumu yapıyorum... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 25 Temmuz 2018; 21:19:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 26 Temmuz 2018; 0:1:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|