Şimdi Ara

karsperky mi norton mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatandan karsperky 2013 alicaktim ama bana nortonun daha çok satıldığını ve daha iyi olduğunu soylediler daha once karsperkynin 30 günlük deneme sürümünü kullanmıştım ve gayet memnundum . Sizce hangisi ?

• blue1299 B kullanıcısına yanıt
    Kaspersky
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Kaspersky
    Norton tavsiye ederim.
  • Ikisinide alicam . Bi karar veremedim. Galiba fiyati uygun olani alicam dicem ama fiyatlari arasindada 2 lira mi ne oynuyodu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue1299

Ikisinide alicam . Bi karar veremedim. Galiba fiyati uygun olani alicam dicem ama fiyatlari arasindada 2 lira mi ne oynuyodu .
    norton ile ilgili bir anlaşma imzaladığı için vatan bilgisayarın aylık en az 10000 kutu ürün satması lazım böyle bir anlaşma söz konusuyken kalkıp kaspersky satacak hali de yok zaten adamların. kaspersky her yönü ile üstündür symantec' e bulaşmayan pişman merakından bulaşan bin pişman çünkü symantec sistem uçurma başarımında en iyi yazılımdır. kaspersky 2 yıldır kurulu lisanslama süresi bitiminde yenileme dışında 1 işlem yapmadım ve 2 senedir de format atmadım sisteme gerisini sen düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

norton ile ilgili bir anlaşma imzaladığı için vatan bilgisayarın aylık en az 10000 kutu ürün satması lazım böyle bir anlaşma söz konusuyken kalkıp kaspersky satacak hali de yok zaten adamların. kaspersky her yönü ile üstündür symantec' e bulaşmayan pişman merakından bulaşan bin pişman çünkü symantec sistem uçurma başarımında en iyi yazılımdır. kaspersky 2 yıldır kurulu lisanslama süresi bitiminde yenileme dışında 1 işlem yapmadım ve 2 senedir de format atmadım sisteme gerisini sen düşün.

Alıntıları Göster
    gittigidiyorda 9 tlye bitdefender var 13 tl ye norton var bak istersen.İlla kaspersky diyorsan 35 tl ye var link atabilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveAndDieOnThisDay -- 18 Haziran 2014; 19:09:41 >

• LiveAndDieOnThisDay kullanıcısına yanıt
    Netten almak uğraştirir şuan. Ayrıca akşama laptopu sıfırlicam hemen bi antivirüs Programı kurup kurtuliyim diyorum. Ek olarak nasil olduysa 2. Kez başıma geliyo youtube da dahil olmak üzere video izleyemiyorum ilkinde geri yükleme yaptım sıkıntı halloldu ama bu sefer yemedi .bit defender da baya başarılı bi programmis araştırdigima göre ama şuan sadece norton yada karsperky alabilirim. (Küçük şehirde olunca imkanda kısıtlı oluyo )
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Nortona için herkes bilgisayarı yavaşlatıyor diyor o yüzden bi soğudum zaten yavaş bilgisayar kanser sebebi benim içim. Seninde yorumuna dayanarak karsperky alicam büyük ihtimal ama ben tam koruma istiyorum sadece internet security falan değil yani. Vatanda karsperky lab karsperky internet securty var hangisi olucak acaba? Şuana kadar internetten indirdigim deneme sürümleri haricinde kullanmadigim için pek bi bilgim yok. Yanlış alıp ugrasmiyim sonra. Karsperk pure olayida var onuda tam bilmiyorum nedir ne degildir ama. Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue1299

Nortona için herkes bilgisayarı yavaşlatıyor diyor o yüzden bi soğudum zaten yavaş bilgisayar kanser sebebi benim içim. Seninde yorumuna dayanarak karsperky alicam büyük ihtimal ama ben tam koruma istiyorum sadece internet security falan değil yani. Vatanda karsperky lab karsperky internet securty var hangisi olucak acaba? Şuana kadar internetten indirdigim deneme sürümleri haricinde kullanmadigim için pek bi bilgim yok. Yanlış alıp ugrasmiyim sonra. Karsperk pure olayida var onuda tam bilmiyorum nedir ne degildir ama. Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim
    Dostum sadece key veriyorlar dvd falan yollamıyorlar pm attım.
    püre versiyonunu kullanıyorum diğer versiyonlarınıda satttığım için rahatlıklan belirteyim farkını püre versyonundaki fark kriptolama,password manager ve otamatik web form doldurma özellikleri var. başkada bir fark yok koruma konusunda is ile püre arasında bir fark yok aynı database ile çalışıyorlar. birde sadece antivirüs olan modeli var o temel koruma sağlar firewall web koruması vs birçok özellik yoktur acemi kullanıcıların gözünde hiç ayarlama yapılmadan kullanılabildiği için daha çok tercih sebebi. ha birde uygulama yöneticisi özelliğide yok standart sürümde. is ve püre versiyonlarında vardır sadece ebeveyn kontrol özelliği sayesinde istediğin gibi bilgisayardaki kullanıcılara sınırlamada yapabilirsin. symantec te bu saydıklarım yok işte zortonculara duyrulur madem bir iş yapıyorsunuz adam gibi yapın.
    Aslinda norton kaspere gore daha az kasar. Cunku artik normal bir antivirusden cok cloud bir program haline gelmistir. Yani asil olayi indirilen dosyalarin kendi kullanicilari arasindaki guvenilirligine bakmasidir. Isini pcde degil cloudda yapar daha cok. Database'i rezil bir haldedir, eger bir dosya yeni ciktiysa, hakkinda fazla pozitif oy bulamayacagindan en guvenilir dosyalara bile supheli olarak yaklasir. Veya pc o anda internete bagli degilse, taramasini sadece pcde bulunan zayif databasei ile yapar, gelismis modullerini kullanamaz.

Kisacasi kasper ile aralarinda daglar kadar fark var. Sirf marka oldugundan satiyor. Avira free bile bundan daha iyi koruma saglar emin olabilirsin. Kasperskyi ise pure yerine internet sec. almani oneririm, cunku pure yeni versiyonlari daha gec cikiyor. Ornegin kis 2015 cikti bazi ulkelerde fakat pureun en son surumu taa 2013 ilkbahari mi neydi, yani 2014den bile eski. Gerci pure 4 gelecek ama yine de gerek yok bence, zaten ek ozellikleri de cogu kisi kullanmiyor.

Bilgisayarim zaten yavas demissin, o yuzden kasperi satin almadan once trial kurmani oneririm. Performansindan memnun kalmazsan paran da bosa gitmemis olur. Begenirsen kutudan cikan keyi direk triale girip aktif edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OMEGALUL

Aslinda norton kaspere gore daha az kasar. Cunku artik normal bir antivirusden cok cloud bir program haline gelmistir. Yani asil olayi indirilen dosyalarin kendi kullanicilari arasindaki guvenilirligine bakmasidir. Isini pcde degil cloudda yapar daha cok. Database'i rezil bir haldedir, eger bir dosya yeni ciktiysa, hakkinda fazla pozitif oy bulamayacagindan en guvenilir dosyalara bile supheli olarak yaklasir. Veya pc o anda internete bagli degilse, taramasini sadece pcde bulunan zayif databasei ile yapar, gelismis modullerini kullanamaz.

Kisacasi kasper ile aralarinda daglar kadar fark var. Sirf marka oldugundan satiyor. Avira free bile bundan daha iyi koruma saglar emin olabilirsin. Kasperskyi ise pure yerine internet sec. almani oneririm, cunku pure yeni versiyonlari daha gec cikiyor. Ornegin kis 2015 cikti bazi ulkelerde fakat pureun en son surumu taa 2013 ilkbahari mi neydi, yani 2014den bile eski. Gerci pure 4 gelecek ama yine de gerek yok bence, zaten ek ozellikleri de cogu kisi kullanmiyor.

Bilgisayarim zaten yavas demissin, o yuzden kasperi satin almadan once trial kurmani oneririm. Performansindan memnun kalmazsan paran da bosa gitmemis olur. Begenirsen kutudan cikan keyi direk triale girip aktif edersin.
    Yıllardır Norton İ.S. kullanıyorum bende kasma falan yapmıyor, gayet memnunum.
    Bu arada Kasperskyi de merak etmiyor değilim, belki bu sene geçebilirim..

• Laptopu aldığım zaman mcafee yüklü idi ama hiç bi halta yaramadı virüs bulaşmışti ve karsperkyin trialini yukledim gayet memnun kalmıştım 2 dk da ne var ne yok temizledi. Bilgisayar da kasma falan yapmamisti zaten şuan ki antivirüs programlarının bende kasma yapacağını pek sanmıyorum açıkçası. Neyse trial bittigi için bilgisayar savunmasız kaldi mcafee nin bi halta yaradığını görmedim bazı sorunlar dan dolayi bilgisayarı sifirladim ve şuan sorun yok yinede garantiye almakta fayda var. Merak ettiğim son şey karsperkyin lab ve internet security diye iki tane sürümü var hangisi alınmalı acaba?
    Lab diye bir surum yok. Kasperin tam adi Kaspersky Lab zaten. Kutularina dikkatli bakarsan hepsinde yazar. Surumler antivirus, internet security ve pure olmak uzere 3 tanedir. Internet sec. alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMEGALUL

Lab diye bir surum yok. Kasperin tam adi Kaspersky Lab zaten. Kutularina dikkatli bakarsan hepsinde yazar. Surumler antivirus, internet security ve pure olmak uzere 3 tanedir. Internet sec. alabilirsin.
    2014 sürümü F patch sonrası çok daha stabil ve önceden kurulduğunda kasma sorunu yaşanan bir çok marka pc sisteminde de bu yama sonrası kasma sorunu tamamen kalkmış durumdadır. önceden kurduğunda kasmadı ise en son yamaları aldıktan sonra çok daha stabil ve hızlı çalışacaktır. gerçi 9 yıl boyunca çalıştığım pandasoftware firmasıda son 2 senedir çok hafif kasmayan sürümler çıkarttı ama çıkarttı ondan sonra cozuttu gitti artık hiç bir halta yaramıyor virüsleri tanımıyor ve database güncellemesine önem vermiyorlar inşallah kaspersky firmasıda 2015 sürümünün çıkması ile birlikte panda gibi cozutup gitmez boşu boşuna 1 yıl hizmet verip tekrar yeni bir antivirüs firması ile anlaşma yapmayı hiç istemiyorum çünkü çok sancılı oluyor geçir ve prosedürleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

2014 sürümü F patch sonrası çok daha stabil ve önceden kurulduğunda kasma sorunu yaşanan bir çok marka pc sisteminde de bu yama sonrası kasma sorunu tamamen kalkmış durumdadır. önceden kurduğunda kasmadı ise en son yamaları aldıktan sonra çok daha stabil ve hızlı çalışacaktır. gerçi 9 yıl boyunca çalıştığım pandasoftware firmasıda son 2 senedir çok hafif kasmayan sürümler çıkarttı ama çıkarttı ondan sonra cozuttu gitti artık hiç bir halta yaramıyor virüsleri tanımıyor ve database güncellemesine önem vermiyorlar inşallah kaspersky firmasıda 2015 sürümünün çıkması ile birlikte panda gibi cozutup gitmez boşu boşuna 1 yıl hizmet verip tekrar yeni bir antivirüs firması ile anlaşma yapmayı hiç istemiyorum çünkü çok sancılı oluyor geçir ve prosedürleri.

Alıntıları Göster
    en iyisi bitdefender ama 2 si arasından kaspersky daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Alıntıları Göster
    avast free yeterli.
  • 2006 dan beri nkrton kullaniyorum ara ara diverlerinide denedim meraktan ama nortonu tek gecerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Alıntıları Göster
    Norton 360 kullanıyorum kasma, virüs girme gibi durumlar yaşamadım tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Norton 360 kullanıyorum kasma, virüs girme gibi durumlar yaşamadım tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Kaspersky 2014 kullanıyorum (4 pc lisanslı) memnunum. Virus sorunum olmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.