yenı bi' mp3 player alcam fakat ıcınde hafıza kart gırıs yerı olanlardan almak ıstıyorum daha sonra artırmak ıcın. ne onerebılırsınız fıyat olarak butceyı fazla asamam;180ytl cıvarı. Tesekkurler
O bütçeye kart girişli Minton var. Yeni çıkan renkli ekran 3006 ve 3025 iyi modeller (yani Minton'un iyileri), onun haricindekileri düşünme.
256 MB Bellekli (+SD/MMC kart) Radyolu 1 adet AAA pil ile çalışıyorlar (küçük kalem pil) Folder özellikleri yok Ayrıca 3025 yanında bir de 2 adet hoparlörden oluşan sistem veriyorlar.
peki bunların hafızaları ne kadar artırılabılıyor bı' fıkrın var mı ben bı yerde 512mb e kadar dıye duymustum bırınden, ama bence her boyutta hafıza kartı ıle uyumlu olması gerekmıyor mu? cep teli gibi
mak 1 gb lık kart takabılırsın.. 1gb + 256 lık hafıza olur
quote:
Orjinalden alıntı: winner_ys
peki bunların hafızaları ne kadar artırılabılıyor bı' fıkrın var mı ben bı yerde 512mb e kadar dıye duymustum bırınden, ama bence her boyutta hafıza kartı ıle uyumlu olması gerekmıyor mu? cep teli gibi
Bunu digerinden daha ucuz; MINTON MPP-3002 FM RADYOLU SD/MMC 128MB MP3 PLAYER sizce kullanıslı bısey mı tavsiye eder misiniz? veya kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi? fiyatı:137,47 YTL Hepsiburda.comdan alcam
kullanmaktayım
radyo ses kaydı cart curt var bı kac eko ayarı var
kendı kulaklıkları bır sure sonra tat vermemeye baslıyor..
dun philips kulaklık aldım. ses dehset.. yanı ıı bı kulak oldukdan sonra alınmıcak bısey degıl..
ama dedıgım gıbı kendı kulaklıgı ılk zamanlar ıyı ıs cıkartıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: winner_ys
Bunu digerinden daha ucuz; MINTON MPP-3002 FM RADYOLU SD/MMC 128MB MP3 PLAYER sizce kullanıslı bısey mı tavsiye eder misiniz? veya kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi? fiyatı:137,47 YTL Hepsiburda.comdan alcam
peki hafıza kartı takarken sorun yasatıyor mu yanı her hafıza kartı oluyor mu? bi yerde ultra dıye bi hafiza kartı ıle calısıyo diye duymustum