Bilgilendirme için teşekkürler |
Kart icra Süreci Baştan Sona (13. sayfa)
-
-
Ben teşekkür ederim umarım bu durumda olan bu durumlara düşen herkes en yakın zamanda borçlarını kapatması dileği ile karamsar olmayın çalışın cabalayin kesinlikle aldım parayı üstüne yatayim demeyin borç namustur batarsin çıkarsın dolandirilirsin vs vs bir çok sebeb mevcut ne yazık ki herkes hakkında hayırlısı olsun... -
Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Bir şirketi icraya vermiştim, ufak farklılıkları var ancak sanıyorum ki temel ilerleme methodu değişmiyordur.
Banka hesaplarını sorgulatmak istediğimizde Posta hesabı (PTT) ve sanırım bir şey daha çıkmıştı. Kullandıkları bankaların hiç biri gözükmedi. Ben bildiğim bankaları kendim bildirerek bloke koydurmuştum. Bildirmediklerime işlem yapılmadı. Durumun nasıl ilerleyeceği konusunda orada Avukatlık bürosundan bir arkadaş vardı, bilgilendirmişti. Bloke konulacak hesaplarda para varsa alıyor yoksa almıyordu, ileriye dönük para tahsil edilemiyordu.
Ancak sizin direkt bankaya olduğu için diğer bankalarda önlem almıştır.
Bu dönemde o kadar çalışıp az kazanmak, hayatın bile aşırı pahalı olması borçsuz insan bırakmadı. Olur zamanla ödersiniz biter, zaten maaşın 1/4 üne haciz uygulanmış, elinizden bir şey gelmiyorsa çok kafayada takmayın.
Bir kez yaşıyoruz unutmayın.
-
hocam diğer yorumlar oldukça fazla olduğu için inceleyemedim. Eğer soru icra takibinde alacaklı ev haczine çıkarsa oluşan icra masrafları borçlu aleyhine yazılır mı ise cevap evet olacaktır. Tebligat masrafları dahi borçlu aleyhine yazılacaktır. Sonuçta tebligatın çıkartılmasında borçlunun dolaylı yoldan yahut haczin yapılmasında etkisi bulunmaktadır.
-
2024 yılı borç ödemekle geçti. Yıl ortası borcu sıfırladıktan sonra yeni borçlar oluştu ve sona gelindiğinde mevcut 23 bin borcumu yeni yılın ilk ayın 10'unda çekeceğim ikramiye ile sıfırlayacağım. Bu sürede iki tane kart kapadım. Dikkat ederseniz borç 23 bin yani milletin 2 milyona varan borçları varken ben 23 bini ve önceki borç miktarlarını kendime dert ettim. Sırf borç stresinden ötürü gereksiz yere harcamalarım oldu. Ama çok şükür bitiyor. Bekar halimle ne ev ne araba ne evlilik hiç bir şey istemiyorum. Kazandığım miktar ihtiyaçlar dışında cebime girsin başka bir istemiyorum şu hayatta. Şu ülkede kredisiz, kartsız, borçsuz hayatın vereceği huzuru hiç bir şey vermez.
-
Gözünüz aydın hocam birdaha aynı kısır döngüye girmemeniz dileğiyle.. Aslına bakarsanız miktarın hiçbir önemi yok çünkü bankaların ve takibe düşerseniz hukuk bürolarının tavırları aynı oluyor.. Borçlu isen vay haline.. Takibe düşen meblayı zaten ödemekte zorlandığın için bu hale gelmişsin bir de üzerine faiz koyup misli ile tahsil etmeye çalışıyorlar.. Ödeme alamayınca da hakaretler tehditler gırla.. Valla inşallah en kısa sürede şu dertten kurtuluruz da tabiri caizse hürgeneral oluruz.. Ama benim yolum uzun malesef.. Kaç senede sıfırlanacak ne olacak nasıl olacak bende bilemiyorum.. Yaşayıp göreceğiz.. Sizin adınıza sevindim ama. Geçmiş olsun tekrar
-
Finansbank tek kalemde açıyor dosyayı hocam Allah düşürmesin 200 binlik borcu 3 4 ayda 410 bine yükselttiler sagolsunlar... benimde kredi karti ile kredi vardı kendilerinde bakalım herkese huramiral yaşayacağı günler diliyorum inşallah bu beladan kurtuluruz. -
tek kalemde açarlarsa da tek seferde 650bin tl ödememi beklemesinler ne diyeyim. faizi ile birlikte 800bine gelecek zaten..Borcu kapatmamız ahirete kalır o zaman
-
Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim hocam
-
Detaylı bilgilendirme mesajınız için teşekkür ederiz hocam
-
saçmalık zaten bu kanunun değişmesi gerekli bakın benim bankalara 1 lira bile borcum yok hatta alacağım var ama
haksızlık bu
3 krediyi ödemeyince paranın tamamını niye çağırıyosun ? ödenmeyen taksitleri çağır 3-5 neyse zaten parayı verirken
taksit taksit almayı kabul edip veriyosun bu kkredi kanunu değişirse türkiye ekonomik krizden çıkar halkın refahı artar
-
Geçmiş olsun malesef buna benzer olayı bende yaşadım faiziyle birlikte 400 bine yakın borç var icraligim, işyerinede.kagit yollamışlar bundan sonra maaşın 4te biri kesilecek,yapılandırma düşündüm ekstra faiz biniyor ne anladım bende yapılandırmadan,kredi kartiylada olur dediler onada faiz biniyor, artık ölene kadar keserler 4te birini bu borç bitmez elime toplu para geçmedikçe,nakit ödeyin diyorlar faizleri silelim indirim yapalım keşke olsada ödeyebilsem,bir bok yedik yıllarca çekecez.anlasilan,evlilik araba hayali cöpe gitti benimde,bende araba alacaktım olan para gitti üstüne borca icralık olduk ,rüyamda gorsem bu duruma düşecem inanmazdım -
Hayırlısı olsun hocam hakkınızda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X