inceliyorum teşekkürler hergün yeni birşeyler öğreniyoruz bilenler sayesinde |
Kart icra Süreci Baştan Sona (9. sayfa)
-
-
Rica ederim hocam bir kaynak daha ekledim oraya da bakın lütfen.
-
çok teşekkür hocam makbule geçti. Bende de sıra cetveli oluşturacaklar çünkü üç banka toplam 11-12 adet ayrı ayrı icra dosyası açılacak gibi duruyor (finansbank kredileri 1 dosyada toplamaz ise)
-
Rica ederim hocam. Süreç ilerledikçe yazarsınız hocam bakalım tek dosyada mı toplarlar ayrı ayrı mı olur görürüz hocam hep birlikte.
-
tabiki. Gelişme oldukça yazacağım buraya
-
1 haftadır aralıklarla hukuk bürosu tarafından borcumun icra bölümüne devredileceği ile ilgili sms alıyorum ancak halihazırda henüz icra takibi başlamış değil, artı olarak kredilerimden biri de takibe düştü ve henüz hukuk bürosuna devredilmedi, o da haftaya devredilir herhalde ve sıraya girer. Durum stabil şimdilik
takibe düşen kredi dosyam'da kredi kartı ile aynı hukuk bürosuna devredilmiş..sıraya girecekler demektir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 21 Kasım 2024; 18:11:4 > -
Hocam yazı elinize ulaştığında 1 hafta içinde mal beyanında bulunmayı ve eğer ailenizle yaşıyorsanız kesinlikle dilekçe ile belirtin.
-
onlar hazır zaten hocam tebligat ulaşır ulaşmaz adliye'ye gideceğim ancak hala icra takibi başlatılmadı. son gün son gün ödeme yapın diyip duruyorlar ancak herhangi bir değişiklik olmadı daha.
-
İcraya düşürmemek için son çare artık icraya düştükten sonra zarar yazıyorlar çünkü haneye borç bakiyesini sonrada avukat ile uğraş dur pazarlık yap indirim yap vs vs sizden 2 3 sene tahsilat yapilamassa özel bankalar borcu satıyorlar zaten varlık sirketlerine devlet bankaları daha çok bekliyor bu durumu hayırlısı olsun umarım herkes in borç harç durumları er ya da geç biter imkan olsa kapatacaksin hiç uğraşmayacaksin ama gel gelelim istediğimiz gibi de olmuyor ülke şartları zaten ayrı durum ekonomi Allah'a emanet herkes hakkında hayırlısı olsun...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Varlık fonuna devrolana kadar gecen sürec bankadan bankaya degisiyor epey. Bazısı bir sene beklemis varlık fonuna devretmis bazısı iki yıl üç yıl beklemis. Google da bununla ilgili aramalar yaptığımda karşıma genelde sikayet var sitesi cıkıyor keske daha fazla kaynak olsaydı insallah bu konu veya muhtelif diğer konular birer veritabanı olusturur hocam zaman icerisinde böylece bu durumları yasayanlar bilgi edinebilirler, dertlesebilirler.
-
valla hocam ödeyebilecek olsam hiç bu raddeye getirmezdim şimdi icraya düşünce deli gibi faiz binecek bir de..o şekilde tahsilat yapabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar malesef..
arkadaş da benimle aynı durumda idi. onun borcunu teb bankası 6. ayında varlığa devretti..o süreler hiç belli olmuyor bankaya göre değişiyor bence de.
-
İcra açılıp banka 6.ayda varlık fonuna devretti ise baya sanslıymıs arkadasın hocam.
-
şanslıdır kerata :))
uzun süredir de kimse arayıp sormuyor beni unuttular resmen diyor.. dedim ki üzerine ev araba almanı bekliyorlardır boş bulunup, hemen çökmek için.
-
Borcun devredildiği varlık fonu takip ediyordur hocam
-
mutlaka..daha önce de bu olayları yaşadığı için yaş tahtaya basmaz..hatta beni de mevzuat ile ilgili epey bilgilendirdi sağolsun
-
yeni gelişme var mı
-
Merhabalar.
Geçen ay muhasebeci maaştan kesinti yapmamış.
Hukuk bürosu aradı.Actim ses yok.
Ben aradım 5 Saniye çalıyor kapanıyor.
0224 normal sabit hat numarası niye 5 saniye çalıyor kapanıyor anlayamadım.
Bu ay maaşın 4te1 kesilip onlara gidecek inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Kasım 2024; 2:20:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uyap vatandaştan bakın dosyaların durumuna
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X