Şimdi Ara

Kart icra Süreci Baştan Sona (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
10
Favori
15.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayırlı olsun hocam,bende öyle baştan aileme acilsaydim bunların hiçbiri olmazdı,utancımdan açilamadim üstünede 250 binlik.borc 400u geçti hacizlik olunca öğrendiler,aklı sıra gizlerim dedim.ama.bir yerde patladım eve kağıtlar gitmeye başlayınca ,sanki başka yerde yaşıyorumda saklarım dedim,bunlar hep insanın kendini kandirmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt

Hocam çok sağolun inşallah sizlerden de iyi haberler bekliyorum  

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza çok sevindim borcum harcım olmadığı günleri çok iyi biliyorum insan huzur içinde kafası rahat oluyor hayat işte insana neyin ne göstereceği belli olmuyor en yakın zaman da bizde umarım sizin gibi mutlu huzurlu neyi ne yapması gerektiğini artık bilen birer insanlar olarak aranıza katiliriz tek temennim o herşeyden önce biz suçlu değil borcluyuz arkadaşlar yapılan baskılara karşı dik durun onların alacaklı tarafında olması onları haklı konumda olacağı anlamını taşımıyor yargı hukuk adalet ne kadar ağır ve eksik işlese bile er ya da geç doğru olan her daim sonuca ulaşır içiniz rahat olsun elinizden geldigince borcunuzu ödemeye gayret gösterin saygılar sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 10 Şubat 2025; 15:34:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

Bilmukabele hocam sizlerden iyi haberler bekliyorum   

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.