< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 30 Ocak 2025; 17:33:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kart icra Süreci Baştan Sona (20. sayfa)
-
-
Sizin ilgili avukatlık bürosu ile hiçbir işiniz yok. Sizin işyeriniz kesintiyi ilgili icra dairesinin ibanına öder. İlgili mahkemeden alacak parasını ilgili hukuk bürosu.
Size zaten 1/4 maaş haczi yapıldı mı? Evet.
Sizin artık ne mahkemeyle, ne hukuk bürosuyla bir işiniz yok ki hocam. Çalıştığınız sürece kesilecek ve ödenecek. Hepsi bundan ibaret. Canınızı sıkmayın.
Yok ödeme gelmedi, yok şöyle böyle olmadı bunlar sizin probleminiz değil. Ayrıca sizi aramaları da doğru değil böyle şeylerle ilgili. Gider ilgili icra mahkemesine sorar para yatıyor mu yatmıyor diye. Yatmama ihtimali yok zaten işyeri mutlaka kesintiyi yapıp ilgili mahkemenin ibanına yatırıyordur.
Muhasebe ile, işyeri ile , hukuk bürosu ile hiçbiriyle işiniz yok. Sizi arayıp para gelmiyor diyene de git icra mahkemesine sor deyin böyle şeylerle de kendinizi yormayın hocam
-
Haklısınız.
Sanki ödemeye hemen başla bu borç bitmez hacze geleceğiz tarzı ters ters konuşuyorlar.
Bende param yok,kredi cekemem, boşta kartım yok, üzerime kayıtlı hiçbir şey yok dedim.
Tek tek ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam maaş haczi olmuş artık bu saatten sonra hukuk bürosu sizi niye arıyor ya da siz niye açıyorsunuz anlamış değilim. Maaş haczi olmuş olsa da eve hacze gelebiliyorlar mı bunu net bilmediğim için o kısma bir şey diyemiyorum
-
Güya para gelmedi diye ve bu borc 500.000 iken faizle 650.000 oldu.
Maaşın 4te1 yani 5000 tl ile bitmez para bul diye aradılar.
Zaten para bulabilecek olsam borc 500.000 olmadan öderdim salaklar...
Aslında direk Varlık fonuna devretmenizi bekliyorum diyecektim demedim.
Üzerime birşey yok dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 30 Ocak 2025; 17:40:46 >
Hocam ne hukuk bürosu ile ne mahkeme ile ne işyeri ile aranızı bozmayın daima uzlaşı içinde olun lakin bu tarz aramalar yapılması bana doğru gelmiyor pek
-
Bir çok video bir çok makale okudum varlık şirketleri konusunda öncelikle varlık şirketleri ile anlasabilmeniz ve indirim yapabilmeniz için üzerinizde kesinlikle kayıtlı çöp dahi olmaması gerekiyor böyle durumda iseniz anlasma taksit indirim kesinlikle yapabiliyorlar öyle söyleniyor tabi kimisi yapar kimisi israr eder ama dediğim gibi üstünüzde kayıtlı mal varlığı olmayacak ! Üstünüzde kayıtlı birşey varsa zaten direk tavan borcunuz ne işe faizi ile birlikte sizden tahsil etmek isterler imkan olsa banka avukatı ile borcu kapatsak çünkü en büyük sorun ve problem şu eğer borç varlık şirketine düşer ise hadi ödediniz kapattınız borcunuzu findesk den silinmiyor bu etiket ya yasa çıkacak ya da bilemiyorum artık bundan dolayı bankalar ile yine calisamiyorsunuz banka avukatı ile halledince 4 5 sene sonra siliniyor diye biliyorum belki daha kısa sürede bu önemli hususlara dikkat edelim keşke imkanımız olsa yardimci olunsa hukuk büroları bu konuda çok yardımcı olunduğu görmedim hep bir baski farklı farklı numaralardan arama SMS tehdit anca bunlara girisiyorlar o yönden ne olacak ise olsun kafasindayim çünkü elimizden gelen kısıtlı buna rağmen baskı yapıp borcu kapattirma pesindeler olsa sen ile zaten uğraşmam gider kapatırım o yönden fazla sıkmayın kendinizi benim bildiğim araştırdığım kadarı ile durum suanlik böyle tabiki borcu varlık şirketine geçmiş arkadaşlar neyi nasıl yaptılar bu konuda bilgi verirlerse çok iyi bilgi birikimi olmuş olur keşke imkan olsa banka avukati ile cozsek olayı ama suanlik mümkün gözükmüyor maaş haczi de devam ediyor öde babam öde faizini karşılamıyor zaten...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam.uyaptan bak ben ordan bakıyorum,benim 2 aydır kesiliyor orda görünüyor ödenen para
varlık fonuna düşüp daha sonra borcu kapatanlar 5-6 yıl sonra kredi çekip kart kullanmaya başlayabiliyor gene bir şekilde sisteme entegre oluyorlar. findekste görünsün görünmesin farketmiyor pek. Banka zaten yolunacak kaz aradığı için tuttuğunu silkeleme derdinde, sen borcunu varlıktan ödemişsin sana bundan sonra kart yok demiyorlar yani :) en azından ben öylesine hiç şahit olmadım.
@ibo83 aynı muhabbet işte baskı yap parayı bir an önce al. Bana da icra dairesinden yeni tebligat yollandı daha itiraz sürem var hergün arayıp rahatsız ediyorlar ödeme durumunuz nedir diye..belki borca itiraz edicem veya ödemeyi icra dairesine yapacam..primi kapacaklar ya bir an evvel ödemeyi almaya bakıyorlar ama öyle ama böyle. valla ben de birgün dayanamayıp borcu bu şekilde kapatamam en iyisi varlık firmasına devredin diyeceğim ama ters teper diye söyleyemiyorum..sadece bekliyoruz..
-
hep yanlış bilgi 100 bin borcu 25 bine kapatıyorlarmış diyo öyle bişey olsaydı herkes 100 bini yer 25 e kapatırdı
biraz akıllı mantıklı düşünün
bu hayal alemindeki yazılar canımı sıkmaya başladı
millet 100 binlik borcun varlıkta 300 bine çıkmasından şikayetçi bunlar 100 bini 25 bine kapatıyolar diyerek
millettide yalan yanlış yönlendirmeye devam ediyorlar
bakın buraya bunları ben yazmıyorum iyi okuyun
www.sikayetvar.comİstanbul Varlık Yönetim Borç Yükü Altında Ezilen Müşterihttps://www.sikayetvar.com/istanbul-varlik-yonetim/istanbul-varlik-yonetim-borc-yuku-altinda-ezilen-musteri
-
Ben bizzat duydum adam 100.000 ödeyememis varlık fonuna 20.000 kapatmış .
Sizin dediğiniz gibi olsa 100.000 olan borcu ödeyemeyen 200.000 bin nasıl ödeyecek Allah aşkına!!
Şikayetler İstanbul Varlık fonuyla ilgili.
Tüm Türkiye'ye bakan firma bu değildir
Ben 500.000 ödeyemedim şuan 600-650.000 olmuş
Varlık fonuna devrildi diyelim borc 700.000.
Adamlar ödersen öde ödemezsen bize be mi diyecek?
Varlık fonu bunu Hukuk bürosu/bankadan ucuza alıyor tahsil edilmiyor diye.
Sonra pazarlık yapıyor benimle borcu kapatalım diye..
Borcu tahsil edememek vs düşük paraya tahsil etmek?
Tabiki tahsilat önemli.
Ben onları değil onlar beni arayıp anlaşalım diyecek.
Denemesi bedava göreceğiz..
Hukuk bürosu veya varlık fonu kanunları bilmeyenleri arayıp kandırıp..
1) Evde ne varsa alırız!!
2) Ödemezsen hapse girersin diye!
Korkutmaya kalkacaklar ama yıl 2025.
Kanun kural herşey belli açık ve net..
Borç ödenmediği takdirde hapis cezası uygulanabilir, ancak bunun bazı ön koşulları bulunmaktadır.
İcra takibi başlatılan bir kişinin yalnızca borcunu ödememesi nedeniyle hapse girmesi mümkün değildir.
Burada söz konusu olan hapis cezası, tazyik hapsi olarak adlandırılmaktadır.
Burada anlatılan ödeme planı yapip, yapılandırma vb imza atıp ödemeyenler için..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 31 Ocak 2025; 2:9:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tazyik hapsi ile ilgili;
Avukatın birisi açıklaması.
Borçlu icra dairesine borcu ödeyeceğine dair taahhüt vererek borcu taksitlendirir ve ödeme yükümlülüğünün herhangi birini ihlal ederse 3 aya kadar hapis yatar.
Ödeme yapması halinde zorlama hapsi sona erer.
Kaynak: Ener Hukuk (Selçuk Ener)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 31 Ocak 2025; 2:12:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X