< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kart icra Süreci Baştan Sona (48. sayfa)

-
-
Bugün gene avukatlık bürosundan aradılar, 1 dosyam bu ay maaştan kesildikten sonra kapanıyor,nakit bulun 285 bin borç kalacakmış, size net en az yüzde 30 40 indirim yaparim.dedi,bankayı ikna etmeye calisacam dedi,birkereligine kampanya varmış uygulayabilirim dedi,keşke ödeyebilsem dedim.ama ödeyecek gücüm yok dedim.suan,ozaman kredi karti bulun taksitlendirim dedi onada faiz biniyor ,kart yok dedim kimsedende bulamam dedim,ozaman biraz pesin odeyin kalan.borcu taksitlendirim oda 285 binlik.borc en az 450 500 oluyor onada yok.dedim,kadın biraz sinirlendi sonra ev hacizlerini sistemden takıp.edersin dedi kapattım.bende,en mantıklı olan eğer nakit varsa indirim yaptırıp kapatmak yoksa olan borçta katlanıyor, ben o hatayı kredi kartını 2 kere yapılandırdim hacizlik olmayım diye borç arttı gene günün sonunda hacizlik oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 25 Mart 2025; 14:22:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam aylın 50 bin gucunuz varsa icralık olmayınız bir çaesine bakınız .
kart atlatma bankanın kendi sitesinde de var mı onu kotrol et asgari yatırıpıp öyle yola da devam edebilrisin.z
kart içni girdi çıktı tanıdık varsa onlar daha uyguna yardımcı olur .
kuyumculardan alacağına banka ile ektre atlat daha avantajlı
kart işi ile ugrasan kuyumcularda zaten tefeciden farkı yok -
-
Aynen öyle asgari şu an yüksek 300 k civarı ancak 1 2 defa ödedikten sonra biraz düşer asgarisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam zaten başkasında borç kart bulsam bu hale gelmezdik .
kim verir 300-400 tl kredi kartını .
babam iş için ikna olmuştu biraz . kendilerine icra kağıdı yollayınca babam işin iç yüzünü bilmediği için ondan da olduk .
beni biri aradı : iş yok su an da sağlık nedeniyle çalı8şamıyorum dedim
bana buronuzdan oradan bir iş bulun maaşın 4/1 değil bana çay yol parası bırakın 4 te 3 sizin olsun dedim. kapattı tabiki .
-
Müthiş cevap hocam yarım saattir size gülüyorum
hala ev haczi ile korkutmaya çalışmaları da tam anlamıyla akıl tutulması..bu yöntem ile de hiçbirşey yapılamayacağını..gelseler de eli boş dönüleceğini onlar bizden çok daha iyi biliyor..ama ellerinde farklı bir yöntem de olmadığı için tekrar ve tekrar aynı kozu oynamaktan geri kalmıyorlar..
-
Son durum güncellemesi yapayım. 3 tane icra dosyam vardı. Hepsini kapattım. 1 tanesi Nisan ayından beri açık gözüküyordu. Dosya harcını hukuk bürosu değil benim yatırmam gerekiyormuş. Diğer 2 dosyada buna gerek kalmadan büro kapatmıştı.
Adliye'de işler o kadar kötü ki, 30 tane banko var ve sadece 2 tanesinde çalışan var. Çalışanlar dinlemeden bunu ben yapamam diyor. İcra dosyasını kapatmaları için dilekçe yazdım. Ödeme dekontumu çıkarttım. Sıra bana gelince direkt ilk sözü kapamayı biz yapamayız diyorlar. Harcını ödediğim dosyayı kapatması için 10 dakika savaştım ve harcımı ödediğimi algılayınca 1 dakika 1 senedir açık dosyayı kapattılar.
Şimdi Nisan ayında açılan icra dosyamı hukuk bürosu uğraşmamak için haricen harcı 887 TL söylese fazlasıyla öderdim. Mayıs ayının 15'inde borcunu ödedim. Harcı'da Mayıs ayında yatırdım ama kapamayı Mart ayında yaptığım gözüküyor. Sorum şudur; Findeks'te ve bankacılık sisteminde hangi tarih baz alınacak ? Bunun için BDDK ve Findeks'e bu durumu anlatan dilekçe yazsam bir sonuç alabilir miyim ?
-
😁😁
Gülüyorum ama yanlis anlamayın lütfen. hukuk bürosundan iş talebiniz için yazdığınız mesaja yönelik, Allah'ta sizi güldürsün ne diyeyim...😁😁quote:
Orijinalden alıntı: haktan24
😁😁
Arkadaşlar üzerime kayıtlı araç için bugün avukat haciz talebinde bulunmuş ve edevlette hak mahrumiyeti var olarak gözüküyor şuan. Araçlarda haciz süreci nasıl işliyor pek bilmiyorum şimdi ne olacak mesela ilerleyen günlerde arası parka teslim etmem gerektiğine dair vs tebligat gelir mi? Araç şuan çalışır durumda değil
Talebe göre ya yediemin olarak size bırakırlar. Satamaz ve kiraya veremezsiniz. Ya da en yakın yediemin otoparkına götürüp teslim etmenizi isterler.
Peki teslim etmemi isterlerse araç çalışır durumda değil bununla ilgili itiraz hakkım var mı?
Findeks üzerinde gördüğünüz hatalı sonuçlara itiraz yapılabiliyor hocam
https://www.findeks.com/risk-raporu-itiraz
-
Var tabi. O zaman çekici ile gelip öyle götürürler.
Teşekkür ederim hocam bilgi verdiğiniz için. Biraz uğraştırıcak gibi görünüyor
durumu anlatırsanız zaten ona göre hareket ederler. Rica ederim
-
Bu durumu icra dairesi ile görüşmem gerekiyor değil mi hocam?
hocam arasıra da gulmek hakkımız olsun .
her gün icra stresi ile mi yaşayalım .
versinler iş borcumu ödeyelim . mahkeme olursa aynısını dile getiririm .
istemek kolay ama nasıl nerden bulacak diye çözüm yok .
-
hocam onlar gelip alsınlar .
hatta sana avukat tlf var .adresi göster gelsinler alsınlar .
ama asla yedi emin olarak size teslmi etmesinler
.
araca teminat yatırmaları gerekiyor araç anladığım kadaruyla sen zaten kurtulmak istiyorsun
bırakın onlar gelsin alsınlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X