Şimdi Ara

Kart okuyucum çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vatandan bir bilgisayar toplattım kasaya bağlı olan kart okuyucu kısmı nedense çalışmıyor fakat o kart okuyucunun üstündeki usb çalışıyor kart okuyucunun ışıgı yanıyor ve kasa içindeki kablosu bağlı ne yapıcağımı bilmiyorum

Kart okuyucum çalışmıyor

buda aygıt yöneticisin resmi.bir çok konu okudum fakat anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

• YARDIM EDEBİLİCEK KİMSE YOK MU ?
  • Bağlantılarda sorun vardır belki yanlış takmışsınızdır.
  • bağlantıları ben yapmadım vatandaki arkadaşlar yaptı fakat zaten ben format atmadan önce bu okuyucular çalışıyordu fakat şuan çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: melan1907

bağlantıları ben yapmadım vatandaki arkadaşlar yaptı fakat zaten ben format atmadan önce bu okuyucular çalışıyordu fakat şuan çalışmıyor

Driverı mı var acaba? Sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştirmeyi dene. (Resimdeki yer)
  •  Kart okuyucum çalışmıyor

Aygıt için en iyi yazılım zaten yüklü dedi resimdeki gibi
  • Mesajım bulunsun. Bendede var o sorun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kart Okuyucu Çalışmıyor.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aygıt için en iyi yazılım zaten yüklü dedi resimdeki gibi

Bir fikrim yok hocam. Anakart chipset driverları vs. yüklü mü?
  • Kesinlikle hatta cd içindeki çoğu gereksiz işlevleri bile yükledim fakat format attıktan sonra böyle birşey oldu ve anlam veremedim formattan önce çok iyi bir şekilde çalışıyordu
  • Arkadaşlar sorunu hallettim kart okuyucu çıkartıp tekrar taktım daha sonra açtığımda aktif konuma geldi yinede cevaplarınızdan dolayı teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar sorunu hallettim kart okuyucu çıkartıp tekrar taktım daha sonra açtığımda aktif konuma geldi yinede cevaplarınızdan dolayı teşekkürler

ARKADAŞIM NASIL ÇIKARTIP GERİ TAKTIN DÜZELDİ.BENDE BU SORUNDAN VAR KART OKUYUCUNUN USB ÇALIŞIYOR FAKAT KARTLARI OKUMUYOR.BENDE KART OKUYUCUDA 2 TANE IŞIK VAR İKİSİDE SÜREKLİ YANIYOR.BİRİ KIMIZI DİĞERİ SARI.İŞİN AKSİ SÜRÜCÜSÜ DE GÖZÜKMÜYOR BİLGİSAYARIMDA :( AYGIT YÖNETİCİSİNDE AYGITIN ÜZERİNDE SARI ÜNLEM VAR.ARTI USB LERİN BİRİSİNDE DE UNKNOWN DEVİCE DİYE YAZIYOR.NE YAPMAM GEREK YADA BİLEN BİRİSİ YARDIM ETSİN.KART OKUYUCUNUN DRİVERİ FALAN YOK BELKIN DİYE ÇIKIYOR.LÜTFEN YARDIM EDİN....!!!
  • arkadaşlar yardımcı olacak yok mu ? bugün eve gidince söküp bakacağım olmazsa.inşallah yapabilirim.bu konuda yardımcı olacak arkdaşa minettar olacağım.kart okuyucuya ihtiyacım var bu günlerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

arkadaşlar yardımcı olacak yok mu ? bugün eve gidince söküp bakacağım olmazsa.inşallah yapabilirim.bu konuda yardımcı olacak arkdaşa minettar olacağım.kart okuyucuya ihtiyacım var bu günlerde...

Bu sorunu yaşayanlara kısaca özetliyim S-LİNK'e ait bilgisayar kasamın içinde bulunan kart okuyucum çalışmıyordu herşeyin yüklü olmasına rağmen...Daha sonra araştırdığımda sistem bazen böyle hatalar verebildiği için yapılması gereken kasayı açarak hafıza kartın bağlı olduğu soketi çıkartıp tekrar taktım ve sorun bilgisayarı yeniden başlattığımda tamamen çözüldü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.