Şimdi Ara

Karta 600w yetmedi !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MeNzA

Karti sisteme taktiginizda fani dönüyorsa anakartinizin biosunu guncelleyerek sorunu cozebilirsiniz ben o sekilde hallettim...

kart fani donuyor ama pc. acilmiyordu baska kart takiton aciliyor onboar uzerinden aciliyor bu karti takiton gene tik yok bende ekran kartiini vatanagiturdum tedt ettiler calisti benide cagirdilar iceri calisiyordu adam nfs bile acti geriye bi power sap kaliyordu sorun olabilecek bu kart icin bende aldigim siyeye gonderdim bugun ama sunuda belirteyim sistem sifir icinde windows bile yuklu degil daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

SeaSonic 'in turuncu renkli modelleri vardı bende baya araştırmıştım zamanında hangisi en iyisi diye ama o turuncuların incelemelerden aklımda kaldığı kadarıyla fanı biraz gürültülü çalışıyor sonra 2.revizyonlarımı ne geliştirilmişti onlarda fan sesi sorunu kalmamıştı diye birkaç yerde okumuştum. Eğer M12D kod adı bu olması lazım turuncu desenli modelini bahsediyorsan onları biraz sor soruştur forumdan. X serisini diyorsan X750-X760 var onlar her yönüyle güzeldir

seasonic M12 || - 750W diye geciyor adi hizlialda bu hangisi eskimi yeni olanmi acaba?

• quote:

SeaSonic 'in turuncu renkli modelleri vardı bende baya araştırmıştım zamanında hangisi en iyisi diye ama o turuncuların incelemelerden aklımda kaldığı kadarıyla fanı biraz gürültülü çalışıyor sonra 2.revizyonlarımı ne geliştirilmişti onlarda fan sesi sorunu kalmamıştı diye birkaç yerde okumuştum. Eğer M12D kod adı bu olması lazım turuncu desenli modelini bahsediyorsan onları biraz sor soruştur forumdan. X serisini diyorsan X750-X760 var onlar her yönüyle güzeldir

http://www.hepsiburada.com/liste/seasonic-m12ii-750-80-bronze-750w-single-rail-moduler-power-supply-sea-m12ii-750/productDetails.aspx?productId=bd300424&categoryId=1012&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d1012%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd300424%26fh_lister_pos%3d6%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bseasonic%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_1012%257d%26fh_refview%3dlister

• quote:

Orijinalden alıntı: le mans 24

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Ya PSU arızalıdır ya da o PSU çok sayıda az güç gerektiren kartların cfsi için tasarlanmıştır.

Doğru bir noktaya değinmişsin.

Daha açık anlaşılır bir anlatımla o psunun 12v hattı çok kanallıdır. Toplamdaki 12v A sı dörde beşe bölünerek sağlanıyordur. 12v1 , 12v2, 12v3, 12v4,12v5 gibi.

Ekran kartının güç girişlerini tek kanal üzerinden beslemeye çalışıyorsa bundan dolayı yetersiz geliyor olabilir diğer bir 12v kanalındanda besleyerek denemesinde fayda var

aerocool strike-x 600w buydu psu ve 7870 msyt calismadi yukardada acikladim zaten ya psuda sorun var bozuk ya dediginiz gibi guc yetmiyor karti caslistirmaya peki urunun parasini verirlerse ayni markanin 800 w olaninimi alayim yoksa seasonic 750w olan var bitane onumu alayim bi arastirip bana yardimci olabilirmisiiz rica etsem??

Kardesım al bı seasonıc ıcın rahat kullan ne ısınma sesi var ne sıcaklık problemı. Imzamdakını sonuna kadar tavsıye ederım... Gozu kapalı alabılırsın bunu

• quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/seasonic-m12ii-750-80-bronze-750w-single-rail-moduler-power-supply-sea-m12ii-750/productDetails.aspx?productId=bd300424&categoryId=1012&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d1012%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd300424%26fh_lister_pos%3d6%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bseasonic%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_1012%257d%26fh_refview%3dlister

Kardesım delı olma hepsıburada dan elektronık mı alınır eksen dururken. Al sana aynısı hatta daha ucuzu ve eksen kalıtesıyle.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95275

Yukardakını alacaktım ben de baktım o kadar para verıyorum bronze almayayım ddedım gıttım bunu aldım.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic-sea-x-750-750w-80-plus-gold-12-cm-fan-guckaynagi.aspx
    Aralarında cok uçuk fark yok zaten mukemmel kalıtelı bir ürün tavsiye ederim..

Ha bır de bu ılk lınkdekı mII modeli tam modüler değil. X serileri tam modulerdır ve cok az ısınır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

Karti sisteme taktiginizda fani dönüyorsa anakartinizin biosunu guncelleyerek sorunu cozebilirsiniz ben o sekilde hallettim...

kart fani donuyor ama pc. acilmiyordu baska kart takiton aciliyor onboar uzerinden aciliyor bu karti takiton gene tik yok bende ekran kartiini vatanagiturdum tedt ettiler calisti benide cagirdilar iceri calisiyordu adam nfs bile acti geriye bi power sap kaliyordu sorun olabilecek bu kart icin bende aldigim siyeye gonderdim bugun ama sunuda belirteyim sistem sifir icinde windows bile yuklu degil daha

bendeki sorunda sizdekiyle aynıydı eski kartımı takıp anakartın biosunu güncelleyince sorun düzeldi. boşuna supply masrafı yapmayın sorunuzun cevabını powercolor'ın kendi sitesinden yapayım.

http://www.powercolor.com/us/support_faq.asp

Why the display card with UEFI support could not boot up with my mainboard?
    A This status happen because mainboard could not detect UEFI bios of display card correctly during booting process ,so , please check website of mainboard vendor for newest BIOS (release after Oct. 2012 ), and update this bios to solve this status .

• seasonic veya üretim yaptığı corsair tx serisi almalı fiyat performans.

xigmatek miydi xilence muydu neydi 800w modüler janjanlı bir psu almıştım 5850 leri cf etmek için 3dmark açarken kitliyordu... Boru değil 800w

gittim vatana 650w seasonic üretimi corsair tx650 aldım çakma xigmateki verdim, o günden beri yeni psu almadım... 5 dahili hd 2*5850 2*6950 bile çalıştırdı.
  • 600w yetmiyor diyorsun ya.

Tek 7870 kart sistem ile beraber maksimum oyunda 250 watt falan çekmesi lazım.

600 nere 200 nere dikkatini çekerim.

Sorun başka yerde, yetmemesi imkansız.
  • System Wattage with GPU in FULL Stress = 279W

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_radeon_hd_7870_oc_review,7.html

Kaynakta gördüğün gibi en üst düzey kurulumlardan birinde test yapmışlar.

Gpu tamamen stres halindeyken sistem 279 watt çekiyor. Senin girdiğin normal bir oyunda 240-250 watt bile çekmeyecektir belki.

Ben tek kart kullanırken 7870 ile BF3 oynarken tüm sistem 195-200 watt'ta çalışıyordu.
  • 600 w OCZ psu ile 5850 crossfire çalıştırıyorum ya
  • Asus Direct CU 2 7870 TOP edition'a 500W lık High Power eski güç kaynağım yetiyordu.

Yakın zamanda Corsair ax760i aldım. Sistem tarafından harcanan ve prizden çekilen gücü gösteriyor. Far cry 3 son ayarlarda açıkken bütün sistemimin istediği güç 280-290 Watt civarı.(fx 8350 8gb ram 240 ssd vs..)

Muhtemelen cihazınızın toplam wattıyla ilgili değil ancak 12v kanalında kaç amper verebildiği ile ilgili bir sorun olmalı.
  • arkadaslar bidaha anlatayim bi arkadas bi cozum secenegi sundu belki sizinde fikriniz vardir baska bi acida konuyla alakali. benim sorunum komple sifir pc toplama ve pc aciliyor elrana goruntu gelmiyor yani kapali konumda duruyor ekran kartini cikarinca goruntu geliyor baska kart takinca gene goruntu geliyor yeni karti takinca goruntu yok ama kartin fani donuyor. bende kart bozukmu diye aldim vatana goturdum teknik servis calistigini soyledi ve sizde gelip gorun dedi girdim baktim calisiyor oyunda acti sorun yok eve geldim ayni sorun bende psu sorun vardir diyerek aldigim siteye bugun kargoladim gonderdim konu bundan ibaret tamamen.

• baska fikri olan bu konuda yok heralde. arastirmalarima gore bu konuda sorunu olan cok ama kesin cozun su diyen yok sadece menza arkadas bios ayari dedi ama oda bana care olurmu yakinda gorcem hele yeni psu gelsin bi

• Anakartın PCI EXPRESS 3.0 olarak desteklemiyor olabilir bence ona bakmalısın karta en azından görüntü verebilicek kadar güç kesin geliyordur sen anakarta yönel bu sorunda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.