Şimdi Ara

Karta 600w yetmedi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7870 msty kart var ama 600w psuda calismiyor karti cikarinca pc aciliyor takinca calismiyor baska ekran karti taktim calisiyor bozuktur diye vatana goturdum test ettiler yanlarina benide cagirdilar kart calisiyor adam oyun bile acti. ben bu isten bisey anlamadim 800w alcam bende. acaba 600w ustumu istiyor kart gercekten??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le mans 24 -- 8 Nisan 2013; 19:49:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: le mans 24

7870 msty kart var ama 600w psuda calismiyor karti cikarinca pc aciliyor takinca calismiyor baska ekran karti taktim calisiyor bozuktur diye vatana goturdum test ettiler yanlarina benide cagirdilar kart calisiyor adam oyun bile acti. ben bu isten bisey anlamadim 800w alcam bende. acaba 600w ustumu istiyor kart gercekten??

Bu psu ' nun verdiği değere bağlı. Psu 600 w ' tur ama 12 v kanalından düşük bir güç sağlıyordur. Bu psu size yetecektir

http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/ocz-ocz750fty-un-fatal1ty-serisi-80plus-750w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=60477

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRİLLEX16

quote:

7870 msty kart var ama 600w psuda calismiyor karti cikarinca pc aciliyor takinca calismiyor baska ekran karti taktim calisiyor bozuktur diye vatana goturdum test ettiler yanlarina benide cagirdilar kart calisiyor adam oyun bile acti. ben bu isten bisey anlamadim 800w alcam bende. acaba 600w ustumu istiyor kart gercekten??

Bu psu ' nun verdiği değere bağlı. Psu 600 w ' tur ama 12 v kanalından düşük bir güç sağlıyordur. Bu psu size yetecektir

http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/ocz-ocz750fty-un-fatal1ty-serisi-80plus-750w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=60477

aerocool strike -x serisi benimki dediginiz karta bakicam tesekkur ederim. ama benim psuda tek kanaldan gercek 600 veriyordu ama anlamadim valla kart 300w bile cekse yetmesi lazimdi :(

• quote:

quote:

quote:

aerocool strike -x serisi benimki dediginiz karta bakicam tesekkur ederim. ama benim psuda tek kanaldan gercek 600 veriyordu ama anlamadim valla kart 300w bile cekse yetmesi lazimdi :(

600 watt'ın kaldırmamasına imkan yok kaldı ki 750 watt power ile crossfire yaptım kullanıyorum.

• Yeterli olmasi lazim bence psu yu goturun siz garantiye bi...
  • serviste gozumle gormesem inanmicaktim ama anlamadim anakartta sorun olsa calismazdi onboarda aciliyor pc guc kaynagina voltaj olcum yaptim karta baglanan guclere 12v geliyor :(
  • quote:

serviste gozumle gormesem inanmicaktim ama anlamadim anakartta sorun olsa calismazdi onboarda aciliyor pc guc kaynagina voltaj olcum yaptim karta baglanan guclere 12v geliyor :(

Psu'nun garantisi varsa gönderin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni kullanıcı adı. -- 8 Nisan 2013; 20:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni kullanıcı adı.

quote:

serviste gozumle gormesem inanmicaktim ama anlamadim anakartta sorun olsa calismazdi onboarda aciliyor pc guc kaynagina voltaj olcum yaptim karta baglanan guclere 12v geliyor :(

Psu'nun garantisi varsa gönderin hocam.

Alıntıları Göster
    Hocam ben 550 watt`lık akasa es`le HD7950 yi çalıştırdım senin strike x`in o kartı çalıştırması lazım.Bence başka bir sorun var veya sen bir yerde hata yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 8 Nisan 2013; 20:33:46 >

• garantisi var internetten almistim ama faturasini cope atmis annem kargo kutusuyla beraber heralde ondanda yararlanamam :( elim kolum bagli kaldim boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yagami Iori

Hocam ben 550 watt`lık akasa es`le HD7950 yi çalıştırdım senin strike x`in o kartı çalıştırması lazım.Bence başka bir sorun var veya sen bir yerde hata yapıyorsun.

Alıntıları Göster
    600watt'ın yetmesi lazım. O karta normal 500watt ile kullananlar bile var. Psu'da sorun olabilir garantiye yollayın veya sorun başka yerden kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

quote:

quote:

600 watt'ın kaldırmamasına imkan yok kaldı ki 750 watt power ile crossfire yaptım kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Dayı ocz fısıltı geliyor ben kullanıyorum umarım sanatına gelmez

• quote:

garantisi var internetten almistim ama faturasini cope atmis annem kargo kutusuyla beraber heralde ondanda yararlanamam :( elim kolum bagli kaldim boyle

yemişim faturayı aldığın internet şubesini ara danış bakalım herşey sistemlerinde kayıtlı oluyor fatura hikaye hakkını ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

garantisi var internetten almistim ama faturasini cope atmis annem kargo kutusuyla beraber heralde ondanda yararlanamam :( elim kolum bagli kaldim boyle

yemişim faturayı aldığın internet şubesini ara danış bakalım herşey sistemlerinde kayıtlı oluyor fatura hikaye hakkını ara

musteri hizmetleriyle iletisime gectim sagolsunlar yardimci oldular urunu gonderin teknik servis bakar ona gire ya yeni urun yollariz yada paranuzi puan olarak yuklenir baska urun bakarsiniz diye bende gonderdim biraz evvel bakalim ne olacak beklemedeyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

musteri hizmetleriyle iletisime gectim sagolsunlar yardimci oldular urunu gonderin teknik servis bakar ona gire ya yeni urun yollariz yada paranuzi puan olarak yuklenir baska urun bakarsiniz diye bende gonderdim biraz evvel bakalim ne olacak beklemedeyim

Alıntıları Göster
    Ya PSU arızalıdır ya da o PSU çok sayıda az güç gerektiren kartların cfsi için tasarlanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Ya PSU arızalıdır ya da o PSU çok sayıda az güç gerektiren kartların cfsi için tasarlanmıştır.

Doğru bir noktaya değinmişsin.

Daha açık anlaşılır bir anlatımla o psunun 12v hattı çok kanallıdır. Toplamdaki 12v A sı dörde beşe bölünerek sağlanıyordur. 12v1 , 12v2, 12v3, 12v4,12v5 gibi.

Ekran kartının güç girişlerini tek kanal üzerinden beslemeye çalışıyorsa bundan dolayı yetersiz geliyor olabilir diğer bir 12v kanalındanda besleyerek denemesinde fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Daha açık anlaşılır bir anlatımla o psunun 12v hattı çok kanallıdır. Toplamdaki 12v A sı dörde beşe bölünerek sağlanıyordur. 12v1 , 12v2, 12v3, 12v4,12v5 gibi.

Ekran kartının güç girişlerini tek kanal üzerinden beslemeye çalışıyorsa bundan dolayı yetersiz geliyor olabilir diğer bir 12v kanalındanda besleyerek denemesinde fayda var

aerocool strike-x 600w buydu psu ve 7870 msyt calismadi yukardada acikladim zaten ya psuda sorun var bozuk ya dediginiz gibi guc yetmiyor karti caslistirmaya peki urunun parasini verirlerse ayni markanin 800 w olaninimi alayim yoksa seasonic 750w olan var bitane onumu alayim bi arastirip bana yardimci olabilirmisiiz rica etsem??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

aerocool strike-x 600w buydu psu ve 7870 msyt calismadi yukardada acikladim zaten ya psuda sorun var bozuk ya dediginiz gibi guc yetmiyor karti caslistirmaya peki urunun parasini verirlerse ayni markanin 800 w olaninimi alayim yoksa seasonic 750w olan var bitane onumu alayim bi arastirip bana yardimci olabilirmisiiz rica etsem??

aerocool, xigmatek, xilence gibi markalardan uzak dur. Seasonic alabilirsin en iyi markalardan bir tanesidir. Fiyatları biraz tuzludur ama hakkını verir.

• tesekkur ederim warsaw seasonic alirim 300tl fiyati napayim calissinda pc kiyarim farka artik batti balik yan gider olduk
  • quote:

tesekkur ederim warsaw seasonic alirim 300tl fiyati napayim calissinda pc kiyarim farka artik batti balik yan gider olduk
    SeaSonic 'in turuncu renkli modelleri vardı bende baya araştırmıştım zamanında hangisi en iyisi diye ama o turuncuların incelemelerden aklımda kaldığı kadarıyla fanı biraz gürültülü çalışıyor sonra 2.revizyonlarımı ne geliştirilmişti onlarda fan sesi sorunu kalmamıştı diye birkaç yerde okumuştum. Eğer M12D kod adı bu olması lazım turuncu desenli modelini bahsediyorsan onları biraz sor soruştur forumdan. X serisini diyorsan X750-X760 var onlar her yönüyle güzeldir
  • Karti sisteme taktiginizda fani dönüyorsa anakartinizin biosunu guncelleyerek sorunu cozebilirsiniz ben o sekilde hallettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 9 Nisan 2013; 16:21:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.