Şimdi Ara

Kartal'a İnönü müjdesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

hadi böyle bir haber gerçek diyelim 35.000 ne ya dalga mı geiyor bunlar bizimle.

Mevcut yere daha büyük bir stad yapılamaz ki. Alan dar hem aşağıya kazılamıyor dolma olduğundan bir de trafik sorunu var vs vs. Bence 35 bini o kadar küçümesemeyin.
  • Eski acigi madem yikamiyoruz, o zaman oraya bi sark kosesi yapsinlar. Sira gecesi organizasyonlari falan duzenlenir.
  • quote:

hadi böyle bir haber gerçek diyelim 35.000 ne ya dalga mı geiyor bunlar bizimle.

Maçları zaten 15-20k kişi izliyor o kadar büyük stadı napçaz 35-40 ideal.
  • Yap-İşlet-Devret olarak yapılması kötü olur
  • Mayis'ta Ekrem'i vuralim, stadi yapmasak da olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Mayis'ta Ekrem'i vuralim, stadi yapmasak da olur...

çok güldüm ya. .
  • stada ne gerek var ki ? mükemmel ötesi stadımız var zaten, ismi değişirse yıkarım ortalığı zaten, nickim nolcak lan benim !!!
  • Eğer gerçekse ve stad için izin alınmışsa o zaman düz hesap 40.000 kişilik olsun.

Ayrıca adının Beşiktaş Şeref Bey Stadyumu olmasını çok isterim.
  • Yukarıdaki videodaki stadı anca barça real madrid gibi takımlar doldurur bide alman ligindeki takımlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Eğer gerçekse ve stad için izin alınmışsa o zaman düz hesap 40.000 kişilik olsun.

dostum öylede başbakan ancak 35000'e onay vermiş
  • quote:

Eğer gerçekse ve stad için izin alınmışsa o zaman düz hesap 40.000 kişilik olsun.

Şeref Bey stadını ben de çok isterim ama değiştirirler ise işe siyaset bulaşır. Bu sefer gerçekten darbe olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

quote:

Şeref Bey stadını ben de çok isterim ama değiştirirler ise işe siyaset bulaşır. Bu sefer gerçekten darbe olur.

Hocam demek istediğini tam olarak anlıyamadım.Stadın adı değişirse nasıl siyaset bulaşmış olur ve darbe ile ne alakası var?.

• quote:

quote:

quote:

Hocam demek istediğini tam olarak anlıyamadım.Stadın adı değişirse nasıl siyaset bulaşmış olur ve darbe ile ne alakası var?.

ismet inönün ismini değiştiriyorsun ya onu kastetmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

ismet inönün ismini değiştiriyorsun ya onu kastetmiş

Tamam anladım hocam.Bence fazla büyük olaylar yaşanmaz,stadın adı Mustafa Kemal olsaydı o zaman kesin olurdu.İsmet İnönü isminin kaldırılması belki hiç bir sorun teşkil bile etmiyebilir.

• Mayıs-kazma, kazma-mayıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SaLiH

Mayıs-kazma, kazma-mayıs

KAZMAYIS(Z).
  • Ayrıca zaten 35.000 kişilik olan stad niye yıkılcak?.Yerine yine 35.000 kişilik stad yapılcak diye.Peki bu durumun artı bir geliri olur mu?.Hiç zannetmem,ayrıca avm ve otel de olmayacakmış.Eğer yeni stad 35.000 kişilik olacaksa bırakın arkadaş hiç yıkılmasın stadımız!.
  • quote:

Ayrıca zaten 35.000 kişilik olan stad niye yıkılcak?.Yerine yine 35.000 kişilik stad yapılcak diye.Peki bu durumun artı bir geliri olur mu?.Hiç zannetmem,ayrıca avm ve otel de olmayacakmış.Eğer yeni stad 35.000 kişilik olacaksa bırakın arkadaş hiç yıkılmasın stadımız!.

O stada gidmeyenler hep aynı yorumlarda bulunuyor soğuk havalarda o stad tam bir işkence zaten hep o yüzden boş kalıyor yağmur ve soğuk havalarda stada giden yok birde biletler pahalı eğer güzel konforlu stad yapılırsa seyirci oranıda artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

quote:

Ayrıca zaten 35.000 kişilik olan stad niye yıkılcak?.Yerine yine 35.000 kişilik stad yapılcak diye.Peki bu durumun artı bir geliri olur mu?.Hiç zannetmem,ayrıca avm ve otel de olmayacakmış.Eğer yeni stad 35.000 kişilik olacaksa bırakın arkadaş hiç yıkılmasın stadımız!.

O stada gidmeyenler hep aynı yorumlarda bulunuyor soğuk havalarda o stad tam bir işkence zaten hep o yüzden boş kalıyor yağmur ve soğuk havalarda stada giden yok birde biletler pahalı eğer güzel konforlu stad yapılırsa seyirci oranıda artacaktır.

Biletler böyle olmaya devam ederse ne tribün kalır ne de başka birşey, Kapalı en fazla 50-60 lira, açıklarda 20-30 lira olması lazım ki yeni stadda hem sürümden gelir elde edilir, hem de tribün eski haline döner ve kendi evimizdeki maçlar tam bir cehennem havasında geçer...

• İnşallah gerekli yerler ikna edilirde en az 40.000 kişilik olur stad.Ayrıca dediğiniz gibi biletlerin fazla pahalı olmaması gerekiyor stadın dolması için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.