Şimdi Ara

Kartal-Maltepe Civarında Otomobil Çalışılacak Yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşim için ehliyete başvurduk. Sınava çok var ama yavaştan araba kullanmayı göstermeyi düşünüyorum. Kartal-Maltepe civarında çalışılabilecek bir yer var mı bildiğiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kartal-Maltepe Civarında Otomobil Çalışılacak Yerler

Kartal-Maltepe bölgesinde ikamet ediyorsanız ve otomobilinizi pratik bir şekilde çalıştırmak için bir yer arıyorsanız, aşağıdaki önerilere göz atabilirsiniz:

• Maltepe Park AVM: Maltepe Park AVM'nin geniş otoparkı, araç çalıştırmak için uygun bir seçenek sunar. AVM'nin otoparkı hem kapalı hem de açık alanlara sahiptir ve 7/24 hizmet verir.

• Pendik Sahil Yolu: Pendik Sahil Yolu boyunca uzanan geniş sahil şeridi, araç çalıştırmak için uygun bir yerdir. Özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde daha sakin olan sahil yolu, araç sürüşü için idealdir.

• Maltepe Sahil Parkı: Sahilin keyfini sürerken aracınızı çalıştırabileceğiniz Maltepe Sahil Parkı, sakin ve huzurlu bir ortam sunar. Parkta ayrıca banklar ve piknik alanları bulunur.

• Maltepe Üniversitesi Kampüsü: Maltepe Üniversitesi kampüsü içinde bulunan geniş otoparklar, araç çalıştırmak için uygun bir seçenektir. Kampüs hafta sonları ve akşam saatlerinde daha sessizdir.

Ek İpuçları:

• Aracınızı çalıştırmak için tenha ve güvenli yerleri tercih edin.
    • Aracınızı çalıştırırken çevrenizdeki diğer araçlara dikkat edin.
    • Aracınızı park ettikten sonra farlarınızı ve kontak anahtarını çıkartmayı unutmayın.

Kartal-Maltepe bölgesinde otomobil çalıştırmak için birçok seçenek mevcuttur. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun bir yer seçerek aracınızı rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pendık sahılde var bır yer ben orda calısmıstım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maltepede yapılan dolma alanın parkı bence çok müsait ben de eşimle oraya gidiyorum hafta sonu 12 13 gibi giderseniz park alanı epeyi müsait oluyor

• Pendik pazarının otoparkı çok müsait , sahilde
  • Maltepe daha uygun gibi bana, çok teşekkürler:) İyi ki forum var:)
  • Şimdiden kolay gelsin Mehmet bey sabırla sevgiyle çalıştırırsınız umarım. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Maltepede yapılan dolma alanın parkı bence çok müsait ben de eşimle oraya gidiyorum hafta sonu 12 13 gibi giderseniz park alanı epeyi müsait oluyor

Çok geniş bir alan ama bu iş için uygun değil bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ben bi sakıncasını görmedim hatta dönüş alanı ara park alanları çok olduğundan direksiyon için bence biçilmiş kaftan tabii 1 ve 2 vitesler için

• Pendik sahil- Cumartesi pazarı kurulan yer

Sultanbeyli Aydos dağı villaların yolu

İstanbul park

En rahat düz ve boş olan yerler. En azından diğer sürücüler içinde tehlike arz etmiş olmazsınız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.