Merhaba öncelikle. sezon 3 te oyuna başladım. Yani ben oynamaya başladım bir kaç ay sonra darius çıkmıştı. Neyse iş güç fazla giremiyorum zaten ama vakit olunca takılıyorum her neyse konuya gelelim. Şimdi uzunca süredir karthus ile oynuyorum farm sıkıntım vardı çözdüm çok şükür bayağı da iyi oynuyor gibiyim ama nasıl oynadığımı kendimçe pek uzaktan izlemedim. Ayrıca kendimi geliştirmek için çok fazla taktik build ve masteries düzenledim değiştirdim ama yine olmadı. Kendimi geliştirmek istiyorum. Youtube dan izledim kesmedi çoğu bilinen şeyler ama bir öneri arıyorum sadece.. TR : Byheadbanger
Emeğine yazık yahu çöp hero şu an
rünleri ap ve ap pent ağırlıklı girip lane aşamasın da elinden geldiğince farm kasıp mümkün olduğu kadar ilk itemi 850lik ap itemi bitirmeye çalış sonra roa çıkıp gerisini aynı şekilde başmelek asası çıkabilirsin..Dediğim gibi lanede farma abanıp diğer laneleri çok iyi kontrol etmek zorundasın ulti ile kill almalısın en başta 850lik ap itemi almanın mantığı bu çok vuracaksın ki diğer lanelerde olan savaşlarda damage atıp katkın olsun.. ileri oyunda ise mümkün olduğu kadar tek gezme asla takımdan uzak kalma çünkü ölürsen öldükten sonra da savaşın ortasında kalacağından damage atmaya devam edeceksin ve takımına katkın büyük olacak..bu arada midden çok top oynamaya özen göster mid heroların genelde range ve dash yeteneklerinin olması seni zora sokar yeterince kasamazsın ayrıca bottan toptan jungledan gank yeme olasılığın var topta ise tek risk jung midi takip edeceksin böylece daha safe farm yapacaksın bu dediklerimi midde yapamıyorum