quote:Orijinalden alıntı: Hunter777 Mogananın shieldi etkilidir+ kayle ulti doğal olarak. Kalkanı 95 / 160 / 225 / 290 / 355 (+0.7 per ability power) magic damage engelliyor.Morganada kalkanı mı fulluceksin ultisinden kurtulmak için git zhonya al dar gelirliliğin alemi yok
quote:Orijinalden alıntı: p1r4t3s quote:Orijinalden alıntı: Hunter777 Mogananın shieldi etkilidir+ kayle ulti doğal olarak. Kalkanı 95 / 160 / 225 / 290 / 355 (+0.7 per ability power) magic damage engelliyor.Morganada kalkanı mı fulluceksin ultisinden kurtulmak için git zhonya al dar gelirliliğin alemi yok Kalkanı low healthli herhangi birine atabilirsin. Sadece kendin değil.
quote:Orijinalden alıntı: amops2 jarvan karma janna noct (master yi w açıksa ) lee sin kalkan vs vs ben kalkanları sormadım shaco gibi hic hasar yemicek heroları sordum ulti patladıhında hasar gormıceksin ÖRN : shaco ultisini kullandığı zaman
quote:Orijinalden alıntı: Barborospasa quote:Orijinalden alıntı: amops2 jarvan karma janna noct (master yi w açıksa ) lee sin kalkan vs vs ben kalkanları sormadım shaco gibi hic hasar yemicek heroları sordum ulti patladıhında hasar gormıceksin ÖRN : shaco ultisini kullandığı zaman en iyisi zilean hem ölmüyon hem de canın artıyor
galio yada en güzeli TF gibi ile onun ultisini fail ediceksin..ha şöyle bi durumda var öldüğünde atarsa ultiyi orası başka