Şimdi Ara

Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
259
Favori
82.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Arkadaşlar şimdiye kadar konu kendi kendini götürdüğü için ve diğer arkadaşlar da yardımcı olduğu için hiç konuyu düzenleme gereği duymamıştım bir kaç değişiklik yaptım ana mesajda o kadar.

2011 yılından bu yana konuyu bu kadar çok beğenen ve sayfalarca değerli yorum yapan arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
    Maketlerinizi konu içerisinde paylaşmaya devam edin. İlk mesaja eklemeyi çok istiyorum paylaşımlarınızı fakat spoiler gibi bir seçenek olmadığı için inanılmaz kalabalık görüneceği için daha fazla düzenlemeye gidemiyorum karışmaması adına.

Sorularınızı konuya yazarsanız ben veya diğer arkadaşlar illaki cevaplarız.

Spoiler var.

Edit: Fail oldum sadece oyun bölümünde ve dizi bölümünde var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anasayfa -- 22 Nisan 2015; 13:21:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Arkadaşlar şimdiye kadar konu kendi kendini götürdüğü için ve diğer arkadaşlar da yardımcı olduğu için hiç konuyu düzenleme gereği duymamıştım bir kaç değişiklik yaptım ana mesajda o kadar.

2011 yılından bu yana konuyu bu kadar çok beğenen ve sayfalarca değerli yorum yapan arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
    Maketlerinizi konu içerisinde paylaşmaya devam edin. İlk mesaja eklemeyi çok istiyorum paylaşımlarınızı fakat spoiler gibi bir seçenek olmadığı için inanılmaz kalabalık görüneceği için daha fazla düzenlemeye gidemiyorum karışmaması adına.

Sorularınızı konuya yazarsanız ben veya diğer arkadaşlar illaki cevaplarız.

Spoiler var.

Edit: Fail oldum sadece oyun bölümünde ve dizi bölümünde var sanırım.

Bende denemiştim fakat yok ne yazık ki
    Alıntıları gizle/göster özelliği var fakat yine de sıkıntı yaşatıyor oda. İç içe alıntıları gizleme seçeneği çıkıyor sanırım sadece.
    Her mesaja link vereyim desem onlarca link olacak bu seferde

• Up 15 tatil için uğraş arayanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine saglik super konu

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abradolf Lincler -- 6 Kasım 2016; 23:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Kendimiz resim ekleyerek gerçek kişileri bu şekilde oluşturamaz mıyız?

Oncelikle paylasim icin tskler ilgincmis. Ben ugrasir miyim orasi ayri da tabi ama ben de ayni meseleyi merak ediyorum. Tabi kicrenkler ve zevkler tartisilmaz; kimisi icin karikatur iyidir, kimisi icin reel cizimler ki ben her ikisinin de yerinde yapildiginda hos olacagini dusununlerdenim. Ama seyi cok merak ettim ben; mesela sevgilimizin resmini falan bu sekilde yapmak istiyoruz, oncelikle mesela bunu direk portre resimden mi yapmaliyiz, yoksa kendimiz mi cizmeliyiz? Sonra mesela diyelim ki gerekli resmi bulduk ve uyarladik. Bu adamlar katlama yerlerini hesaba katarak vs kesik, cizik, harf veriyorlar. Biz nasil ayarlicaz bunlari? Birebir yapsak farkli yerlerden katlamis ve abuk subuk seyler elde etmis olmaz miyiz?

Yaraticilik kismi zor gibi velhasil. Umarim bir cozumu bulunur da ben de aklimdaki unluleri yaparim.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.