Şimdi Ara

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
6
Favori
127.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hp 910 yazıcı kullanıyorum.Malum kartuş fiyatı çok iyi ve piyasada rahatça bulunabiliyor. Yaklaşık 6 aydır kartuş içinde herhangi bir tıkanlıkta yapmadı. Orjinal ürünün tadı başka kim ne derse desin. Bence bu 2060 da tarayıcısı,fotokopisi olması bir alternatif ve kaçırılmaması gereken bir ürün gibi.Hatta kullandığımı bir başkasına verip bunu alma düşüncesindeyim.
    http://www.teknotrend.net/urun/hp-2060-yazici,-hp-deskjet-2060-yazici-cok-fonksiyonlu,-hp-ekonomik-yazici.aspx

kartuşu da 14 Tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 8 Aralık 2010; 23:52:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: polis olacağım

kartuşlar dahil ama %30 dolu kartuşlar demo

Tam dolu kartuşlarla beraber geliyormuş, hatta inanmadık, içinden çıkan kartuşla ve sonradan satın alınan 704 numaralı siyah kartuşu hassas terazide tarttık. İkisi de aynı gramajda.

Cevap verirken kendi bildiklerimizle değil, insanları yanıltmadan, ispatlanabilen doğrularla cevaplayalım lütfen, burası Türkiye'nin en çok okunan formu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanspres

quote:

Orijinalden alıntı: polis olacağım

kartuşlar dahil ama %30 dolu kartuşlar demo

Tam dolu kartuşlarla beraber geliyormuş, hatta inanmadık, içinden çıkan kartuşla ve sonradan satın alınan 704 numaralı siyah kartuşu hassas terazide tarttık. İkisi de aynı gramajda.

Cevap verirken kendi bildiklerimizle değil, insanları yanıltmadan, ispatlanabilen doğrularla cevaplayalım lütfen, burası Türkiye'nin en çok okunan formu.

kusuruma bakma yanılttıysam ama teknosadaki elemanın bana dediği o yoksa iddiam yok %30 diye az önce baktım kartuş seviyelerine hakikaten tam doluymuş
  • Kusur ne demek rica ederim.

Bende almayı düşünüyorum fakat kafamda kartuş takım seti hediyeli olan modeli (B110A) ile bu 2060 modeli arasında kaldım. ePrint özelliği 2060'da yok, B110A'da böyle bir özellikle yazıcıya mail atabiliyormuşsun.

Saygılar...
  • quote:

Kusur ne demek rica ederim.

Bende almayı düşünüyorum fakat kafamda kartuş takım seti hediyeli olan modeli (B110A) ile bu 2060 modeli arasında kaldım. ePrint özelliği 2060'da yok, B110A'da böyle bir özellikle yazıcıya mail atabiliyormuşsun.

Saygılar...

b110a gerçekten güzel makine hepsiburadada indirimde şuan param çıkıssaydı onu almayı düşünüyordum açıkçası
  • quote:

Reklam böyle yapılır; banner alırsın parası neyse verirsin. Zihniyet aynı olduğu için bu başlıkta bile sıkılmadan gizli gizli reklam yapmaya çalışıyor dolumcu firmalar. "Ucuz etin yahnisi yavan olur" der atalarımız. Burada yahni seven olmadığı için ucuzunu da arayan olmayacaktır. O yüzden dolumcu firmalar boyalarınızı sağa sola bulaştırmadan selametle gidin, reklam içinde azıcık para verin yahuuuuuu, konu başlıklarının altını gizli gizli reklamlarınızla doldurmayın adminler orjinal reklam alıyorlar, forumumuz kazansın değil mi ama

Ekmeğini bu işle kazanan insanlara haksızlık yapıp ve özellikle genelleme yapmanız çok saçma.Kullandığınız ifadeler kendi hoşunuza gidiyorsa aynısını sizin sektörünüz için kullanalım ?
    Sizin yaptığınız genellemeye örnek vermem gerekirse , bir aracınız var , patlayan lastiğini bir lastik tamircisinde yaptırdınız ama 5 gün sonra lastik yine indi , tamirci düzgün yapamamış o işi , sizde lastikçiye kızıp sıfır lastik alıp taktırmışsınız.Şimdi suç kötü lastikçidemi yoksa bütün lastik tamircilerindemi ?
    İyi günler.

• Güzelmiş
  • teşekkürler büyük bir ihtimalle alıcam bu yazıcıdan
  • Şimdi 2060 kartuş fiyatlariyla öne cikan bir ürün ama malesef ki diğer özellikleri kendi sınıfındaki ürünlere göre cok düşük seviyede kalan sadece dolum yapmak isteyen müşteriyi avlamak için üretilmiş bir ürün. Ona vericegim parayı gider epson SX425W ya veririm neden ;

1) Ayrı kartuş sistemi
    2) Baskı cözünürlüğü
    3) Tarama çözünürlüğü
    4) yüksek kapasiteli 500er sayfalik kartuşlar
    5) Wireless özelliği
    6) Renkli ekran
    7) Kart okuyucu
    8) Baskı hızı

Bence verdiginiz paraya değecek bir ürün.
  • ben bugün aldım vatandan. şimdilik gayet güzel memnun kalcam gibi..kalitesi güzel tavsiye ederim...
  • sizce hp 2060 mı yoksa hp b110a yazıcı mı daha iyi acaba? bu 2 yazıcı arasında kaldım. b110a özellik olarak çok güzel ancak 4 kartuş olması canımı sıkıyor doldurmak-satın almak pahalıya gelir.
  • Bu yazıcı Vatan Bilgisayar'ın mağazalarında 111 TL. iken web sayfasında 105 TL.'den satılıyor; haberiniz olsun. Diğer birçok üründe de durum aynı. Web'de daha ucuz. Vatan'da ürünü tanıtan arkadaş gidip HP markalı siyah bir kutuda 100 adet fotoğraf kağıdı getirdi. Fiyatı 9.5 TL. imiş. Ama ürünün ismini-modelini not etmeyi unutmuşum. Aranızda bu fotoğraf kağıtlarını bilen arkadaş varsa, yazarsa/link verirse memnun olurum.

İlk sayfada okuduğuma göre, 2060'ın kutusundan usb bağlantı kablosu çıkmıyormuş. Sipariş verirken yanına kabloyu da eklemek lazım. Ben bir de HP M1132 model Laserjet alacağım. Fiyatı 270-280 TL.ler civarında. Acaba onda da usb kablo yok mudur? Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.
  • Artık çoğu ürünün içinden usb bağlantı kabloları gelmemekte her yazıcının yanına almanız gerekiyor. Ama eğer eskiden kullandıgınız bi yazıcınız var ise onun kablosu ilede bağlayabilirsiniz usb bağlantı kabloları standarttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko
    Bu yazıcı Vatan Bilgisayar'ın mağazalarında 111 TL. iken web sayfasında 105 TL.'den satılıyor; haberiniz olsun. Diğer birçok üründe de durum aynı. Web'de daha ucuz. Vatan'da ürünü tanıtan arkadaş gidip HP markalı siyah bir kutuda 100 adet fotoğraf kağıdı getirdi. Fiyatı 9.5 TL. imiş. Ama ürünün ismini-modelini not etmeyi unutmuşum. Aranızda bu fotoğraf kağıtlarını bilen arkadaş varsa, yazarsa/link verirse memnun olurum.

İlk sayfada okuduğuma göre, 2060'ın kutusundan usb bağlantı kablosu çıkmıyormuş. Sipariş verirken yanına kabloyu da eklemek lazım. Ben bir de HP M1132 model Laserjet alacağım. Fiyatı 270-280 TL.ler civarında. Acaba onda da usb kablo yok mudur? Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.

hplerin hiç birinde usb kablo yok onu dert etme para değil 2.5 tlye aldım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: enciniyır

almayı düşünüyorum, orjinal kartuşları ucuzmuş gerçekten ama kartuş fiyatları ürün satıştan kaldırıldıktan sonra diğerlerinin seviyesine gelmesin sonra?

Bu arkadaşın sorusunu cevaplayacak olan yok mu? Benim de merak ettiğim bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stillwater

quote:

Orijinalden alıntı: enciniyır

almayı düşünüyorum, orjinal kartuşları ucuzmuş gerçekten ama kartuş fiyatları ürün satıştan kaldırıldıktan sonra diğerlerinin seviyesine gelmesin sonra?

Bu arkadaşın sorusunu cevaplayacak olan yok mu? Benim de merak ettiğim bu..

yok hpnin garantisi altında onu takmayın kafanıza
  • Zamanında hp aynı ürünün sadece yazıcı modelini cikartmişti 910 diye 900 numarali kartuşları kullanır zamanındada 9.90dı hala 9.90 fiyatlari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Şimdi 2060 kartuş fiyatlariyla öne cikan bir ürün ama malesef ki diğer özellikleri kendi sınıfındaki ürünlere göre cok düşük seviyede kalan sadece dolum yapmak isteyen müşteriyi avlamak için üretilmiş bir ürün. Ona vericegim parayı gider epson SX425W ya veririm neden ;

1) Ayrı kartuş sistemi
    2) Baskı cözünürlüğü
    3) Tarama çözünürlüğü
    4) yüksek kapasiteli 500er sayfalik kartuşlar
    5) Wireless özelliği
    6) Renkli ekran
    7) Kart okuyucu
    8) Baskı hızı

Bence verdiginiz paraya değecek bir ürün.

Arada fiyat farkı az ve epsonun özellikleri daha iyi gözüküyor o konuda size katılıyorum,benimde listeme hp 2060 ile aldıgım bir üründü ancak biraz araştırdım bu makina için dolum seti vb göremedim,eğer orjinal kartuşa mürekkep enjekte edebilirsek ve çip problemi yaratmıyacaksa gerçekten güzel bir ürün ama sorun çıkartacaksa mürekkepler ile uğraşması sorun olabilirEpsonun şuan migrosda ve internette araştırdıgımda sx 115 modeli kartuş dolum seti ile birlikte satılıyor performansı nasıldır bilemiyoruz,Epson kartuş dolum konusunda istedigim bilgilere ulaşamazsam, hp 2060 alıp orjinal kartuşlar ile en azından sorunsuz kullanmak bana daha cazip gelir :)

Edit:Araştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kst37 -- 13 Aralık 2010; 23:56:11 >

• Sx110-115-125 yerine Sx210-215-218 modellerini seçmek daha iyi olur kanımca ;)

Ayrıca bnm demek istedigim aynı fiyatlardalar hemen hemen ve baskı maliyetleri arasinda daglar kadar bir fark yok epsonda 17,90 a 220 sayfa baskı verior L kartuşları ile 27,90 a 545 sayfa baski veriyor gayet mantıklı gibi
  • Siparişi verdim bakalım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.