Şimdi Ara

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
6
Favori
127.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıcı yanında kartuş alınıncada kartuş yarı fiyatına kampanyası başlamış dahada avantajlı olmuş
  • 2060 kullananlar memnun mu bende almayı düşünüyorum...bimekste maximum karta 3 ay taksit ertelemeli 12 tasit seçeneği ile almak istiyorum bimek netten hiç alış verişim olmadı site nasıldır acaba?
  • çok da hesaplı sayılmaz bu kartuşlar bence. 1 litre mürekkep 23 tl ye satılıyor ve 20000 yirmibin sayfa garanti çıktı alma kapasitesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold-ink@hotmail.com

çok da hesaplı sayılmaz bu kartuşlar bence. 1 litre mürekkep 23 tl ye satılıyor ve 20000 yirmibin sayfa garanti çıktı alma kapasitesi var.

50 ml kullandıktan sonra kartuş bozulur.
    hp 2060 alıp da 300-400 sayfa yazdıran ve kartuşu bitmeyen var mı?
  • Bestbuy'da kampanya var.
    Fiyatı 89 TL. Gayet uygun, almayı düşünener kaçırmasın derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_45591872/mpage_1/f_y/key_//tm.htm#45592216
  • Ürün güzel ürün fakat,
    Şu anda resmi kurumlar bile muadil sarf'tan yana.
    Kullandığın sarf'ın kalitesine bakmadan yorum yapmak boş,
    Şu an için bizim getirttiğimiz muadil sarfları orjinaller ile beraber sizlere versem aradaki farkı anlayamazsınız.
    Maliyeti ise çok uygun, %50'leri geçiyor,
    Merak etmeyin buna da muadil kartuş gelir olur fiyatı 10 lira :)
    Kim ne derse desin ben muadil ürünlerden yanayım.
    Markaya sarftan dolayı fazladan kazandırıp ona bağımlı olmayı istemem.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Bestbuy'da kampanya var.
    Fiyatı 89 TL. Gayet uygun, almayı düşünener kaçırmasın derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_45591872/mpage_1/f_y/key_//tm.htm#45592216

fiyatı gayet uygun ama ankarada ben istanbuldayım.istanbulda buna yakın fiyat bulursanız paylaşırsanız sevinirim
    elektroworld de indirimler var örneğin hp 1050 çok fonksiyonlu yazıcı 69 lira ama hp 2060 yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52radikal -- 30 Aralık 2010; 21:07:34 >
  • epsonların kartuşları saymayacak kadar defalarca doluyor. ama epson SX425W modeli için henüz resetlenen kartuş çipi üretilmedi.

hp lere gelince. ne kadar iyi doldursanız da kartuşun ömrü sayılı. birkaç dolumluk diyelim. bu yüzden ben epson tavsiye ediyorum.
  • Ya bu yazıcıyı aldım, gayet memnunumda bir sorum var, Tarama yapınca hızlı yapmıyor fazla, şöyle diyeyim, ışıklı çubuk gidiyor,1-2 sn duruyor, geliyor, en son 3 seferinde yapıyor taramayı, sonra tekrar geri gidiyor. O ilk 2 git-gel uzun sürüyor, oysa arkadaşımın canon' marka yazıcısında direk 1 kez gidip dönerken taramayı yapıyor, dolayısıyla %50 daha kısa zamanda yapıyor. Acaba bu sorunu halletmenin bir çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrasiyab87

Ya bu yazıcıyı aldım, gayet memnunumda bir sorum var, Tarama yapınca hızlı yapmıyor fazla, şöyle diyeyim, ışıklı çubuk gidiyor,1-2 sn duruyor, geliyor, en son 3 seferinde yapıyor taramayı, sonra tekrar geri gidiyor. O ilk 2 git-gel uzun sürüyor, oysa arkadaşımın canon' marka yazıcısında direk 1 kez gidip dönerken taramayı yapıyor, dolayısıyla %50 daha kısa zamanda yapıyor. Acaba bu sorunu halletmenin bir çözümü var mı?

tarama ayarlarını biraz kurcala, gerçi ben en yüksek çözünürlükte 1200 dp tarama yaptım ve 20 saniyede tamamladı..
    daha düşük çözünürlükte de aynı sürede tamamladı
  • quote:

çok da hesaplı sayılmaz bu kartuşlar bence. 1 litre mürekkep 23 tl ye satılıyor ve 20000 yirmibin sayfa garanti çıktı alma kapasitesi var.

hocam bu urunu almayi dusunenler oyle bi yilda binlerce baski alan insanlar degil, onlar zaten farkli makinelere bakarlar, bizim gibi kullanicilar, ya dolumla ugrasimiyim orjinali ucuz olursa hic ugrasmam satin alirim diyenler, o yuzde 1 litre murekkep 23 lira demenin bi mantigi yok
  • quote:

Hangi yazıcıdır tavsiye ettiğiniz 1 litre mürekkeple dolumuna olanak veren?
  • Bende bu yazıcıdan aldım.Fotokopi ve yazıcı çalıştı fakat tarayıcıyı çalıştıramadım.Nasıl çalışacağını bilen biri varmı?
  • fotokopi nasıl çekiliyor? direk bir tuşu yok sanırsam. önce tara deyip sonra yzdır mı diyecez? bu hiç pratik değil başka yolu yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanifan

quote:

Hangi yazıcıdır tavsiye ettiğiniz 1 litre mürekkeple dolumuna olanak veren?

epsonların dolan kartuşluları. mesela sx110, sx215 bende var kullanıyorum. kaçıncıya doldurduğumu hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbilici -- 2 Ocak 2011; 23:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barçin

Bende bu yazıcıdan aldım.Fotokopi ve yazıcı çalıştı fakat tarayıcıyı çalıştıramadım.Nasıl çalışacağını bilen biri varmı?

yazıcı üzerinde tara tuşu yok yazıcı programı içerisinden tarama menüsü var ordan gönderebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerstyle

fotokopi nasıl çekiliyor? direk bir tuşu yok sanırsam. önce tara deyip sonra yzdır mı diyecez? bu hiç pratik değil başka yolu yok mu

2060 yazıcısının üzerinde fotokopi tuşu mevcut siyah fotokopi ve renkli fotokopi üzerindeki tuşlar sayesinde çekilebiliniyor.
  • teknosada hp 2060 119 tl .yazıcı alana da kartş 8 lira
  • Teknosada 119, darty de 119, electroworldde 119, bimekste 117, vatanda 117 TL. geçen hafta 96 TL idi vatanda %25 indirim varken kaçırdık!
  • Teknosa.com da yok malesef :(

arkadaşlar hepsiburada.com dan alacağım birazdan, kutudan usb kablosu çıkıyor mu yoksa ayrıca mı eklemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enorton -- 7 Ocak 2011; 10:42:05 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.