Şimdi Ara

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
6
Favori
127.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben geçen hafta aldım bu yazıcıyı baskı kalitesi gayet güzel fotoğraf baskısıda güzel ( SAdece a4 kağıtta denedim foto kağıdında kısmet olmadı) sessiz çalışan bi makine en önemlisi kartuşu ucuz .çıktı alim gerisiyle pek ilgilenmem diyenlere tavsiye ederim... vatandan 120 liraya aldım.
  • Ben 31.01.2011 %25 indiriminde Vatan Bilgisayardan aldım. Kablo almayınca 97.25 TL 'ye geldi.
  • Bonus carda 8 taksitle aldım ondan o fiyata geldi
  • Bende canonu dolum derdi yüzünden attım yenileri 470 sayfa kapasiteli kartuş 50 TL civarı renklisi 65 TL civarı.
    yazıcıyı 99 TL ye vatan indiriminden aldım
    bunu yazmandan Yazmandan önce kanun siyah beyaz yazısıla bunu karşılaştırdım fark yok. Ayrıca bimekste kartuşlar 12 TL tanesi
    gidip biryere kartuş doltursanız bizim burada 8 tl siyah 12 TL renkli dolar ve 480 sayfa asla yazmaz ayrıca tıkanır.

Ben çok yazdıran biri değilim bunun kartuşları bana 1 yıl gider dolum benim işime gelmedi nezaman dolumcuya gitsem elinde
    canon kartuşla birileri bekliyor abi açı ver dolumcu diyor bıktım abi canon kartuşlara bakmıyorum dilenci gibi herkes yalvarıyor
    halbuki yurt dışında onun kartuşlarıda 40 50 TL civarı satılıyor renkli + siyahbeyaz fiyatıdır. Burda burda 100 TL en ucuz....

Bu yazıcı dolumcuların işine gelmez yukarda görüldüğü üzere.
    işini bilende işi iyi olanda yapsınlar abi bıktık der gerşekten kartuşa dolum yapmak
    müslümana gavur eziyeti tabir edilen işkence yaw kendim neler çektim kartuşun ağzından şakır şakır akıyor
    yazıcıya takıyom kuruyor ö

günlük çok 30 40 sayfa yazdıran içinse dolum daha ekonomik yada lazer alacak bu yazıcıda olmaz bu katuşlar dolarsa
    ancak 100 sayfa yazar yazmaz çünkü çok küçük doluma olmaz ilerde XL modelide çıkmaz ozaman siyah beyaz kapasitesi
    800 sayfaya yaklaşır onu yapmazlar.

aylık 100 200 sayfa çıktı alan hergün yazdırmayanlar için ideal bir yazıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi
    Bende canonu dolum derdi yüzünden attım yenileri 470 sayfa kapasiteli kartuş 50 TL civarı renklisi 65 TL civarı.
    yazıcıyı 99 TL ye vatan indiriminden aldım
    bunu yazmandan Yazmandan önce kanun siyah beyaz yazısıla bunu karşılaştırdım fark yok. Ayrıca bimekste kartuşlar 12 TL tanesi
    gidip biryere kartuş doltursanız bizim burada 8 tl siyah 12 TL renkli dolar ve 480 sayfa asla yazmaz ayrıca tıkanır.

Ben çok yazdıran biri değilim bunun kartuşları bana 1 yıl gider dolum benim işime gelmedi nezaman dolumcuya gitsem elinde
    canon kartuşla birileri bekliyor abi açı ver dolumcu diyor bıktım abi canon kartuşlara bakmıyorum dilenci gibi herkes yalvarıyor
    halbuki yurt dışında onun kartuşlarıda 40 50 TL civarı satılıyor renkli + siyahbeyaz fiyatıdır. Burda burda 100 TL en ucuz....

Bu yazıcı dolumcuların işine gelmez yukarda görüldüğü üzere.
    işini bilende işi iyi olanda yapsınlar abi bıktık der gerşekten kartuşa dolum yapmak
    müslümana gavur eziyeti tabir edilen işkence yaw kendim neler çektim kartuşun ağzından şakır şakır akıyor
    yazıcıya takıyom kuruyor ö

günlük çok 30 40 sayfa yazdıran içinse dolum daha ekonomik yada lazer alacak bu yazıcıda olmaz bu katuşlar dolarsa
    ancak 100 sayfa yazar yazmaz çünkü çok küçük doluma olmaz ilerde XL modelide çıkmaz ozaman siyah beyaz kapasitesi
    800 sayfaya yaklaşır onu yapmazlar.

aylık 100 200 sayfa çıktı alan hergün yazdırmayanlar için ideal bir yazıcı

çamur at izi kalsın önce bir kullan kullan

• arkadaslar yeni bir yazıcı alıcam ama kafam cok karışık ev kullanıcısıyım bunu alsak dolum yaptıramazmiyiz kartuşuna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_atasoy

arkadaslar yeni bir yazıcı alıcam ama kafam cok karışık ev kullanıcısıyım bunu alsak dolum yaptıramazmiyiz kartuşuna ?

zaten kartuş 15 tl ne dolumu adamlar dolum yaptırmayın diye kartuşu ucuz yazıcı yapmış size siz hala dolum derdindesiniz.
  • ben fotoğraf bastıran biri değilim daha çok siyah beyaz çıktı için ve tarayıcısını kullanacam ama tarayıcısına pek güvenmiyorum kaliteli sonuç veriyormu
  • bu kartuslara dolum yapma imkani var mi? Reset islemi nasil yapiliyor bilen var mi?
  • Arkadaşlar cahilliğimi hoşgörün draft modu denen mürekkebi ekonomik kullanma modu ayarı 2060'ta nasıl yapılıyor? Terimler yazıcıdan yazıcıya değiştiği için emin olamadım.

Genel>Yazdırma tercihler>Kağıt/kalite>Düz kağıt, hızlı taslak kalitesi bu ayarla mı yapılıyor? Taslak kalitesi düşük kalitede ekonomik yazdırma oluyor değil mi?
  • Sayın ziyaretçiler,

Biz gittigidiyor üzerinde kartuş dolum seti,dolum malzemeleri ve kartuş mürekkebi satan bir firmayız.Burada dolumla ilgili sorduğunuz,soracağınız tüm soruların cevabını bulabilir,ALIŞVERİŞ YAPIN VEYA YAPMAYIN HER TÜRLÜ SORU VE SORUNLARINIZI BİZE MESAJ ATABİLİRSİNİZ.

HP704 SİYAH VE RENKLİ KARTUŞLAR İÇİN DOLUM SETLERİNİ İLK KEZ BİZ SATIŞA SUNMANIN HAKLI GURURUNU YAŞAMAKTAYIZ.

ÜRÜNLERİN DİREKT LİNKLERİ:

HEM SİYAH,HEM RENKLİ MÜREKKEP İÇEREN SET İÇİN:

http://urun.gittigidiyor.com/HP704-SIYAH-VE-HP704-RENKLI-DOLUM-SETI-EKO_W0QQidZZ34896176

SADECE SİYAH MÜREKKEPTEN OLUŞAN SET İÇİN:

http://urun.gittigidiyor.com/HP-704-SIYAH-KARTUS-DOLUM-SETI_W0QQidZZ34896314

Dükkan anasayfa linkimiz...

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/

Saygılarımızla...

...NOKTA ATIŞI..

• urunlerinizdeki yorumlardan iyi olduklari anlasiliyor. renkliler de renk sapmasi mevcut mu?
    Bunu yani sira "105ml 20 dolum 7500 sayfa" acikcasi bana pek gercekci gelmedi.
    Bir de kartusu resetleme islemi nasil gerceklestiriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacq!

Arkadaşlar cahilliğimi hoşgörün draft modu denen mürekkebi ekonomik kullanma modu ayarı 2060'ta nasıl yapılıyor? Terimler yazıcıdan yazıcıya değiştiği için emin olamadım.

Genel>Yazdırma tercihler>Kağıt/kalite>Düz kağıt, hızlı taslak kalitesi bu ayarla mı yapılıyor? Taslak kalitesi düşük kalitede ekonomik yazdırma oluyor değil mi?

Arkadaşlar soruyu bende merak ediyorum desen çıkartıyorum çıktılar parçalancağı içinsiyah renk tonu azaltmayı beceremedim griye yakın yazdırmak istiyorum bu nasıl yapıcaz.
    Vatandan internett fiyatları ile mağaza fiyatları farklı oluyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kelfender2

urunlerinizdeki yorumlardan iyi olduklari anlasiliyor. renkliler de renk sapmasi mevcut mu?
    Bunu yani sira "105ml 20 dolum 7500 sayfa" acikcasi bana pek gercekci gelmedi.
    Bir de kartusu resetleme islemi nasil gerceklestiriliyor?

Sayın kelfender2,

HP 704 KARTUŞLAR diğer HP kartuşlar veya XL kartuşlar gibi değildir.Normal kapasiteli ve yüksek baskı alan bir kartuştur.Şüpheniz için size hak vermiyor değiliz.Ancak "105ml 20 dolum 7500 sayfa" açıklamasını BİZZAT DENEYEREK ELDE ETTİK...Hp 704 kullanan yazıcımızda FATURALARIMIZI VE ÇEŞİTLİ DÖKÜMANLARIMIZI PRINT ETMEKTEYİZ...Dolum doğru yapıldığı tadirde BAHSETTİĞİMİZ RAKLMLARA ULAŞMAK MÜMKÜNDÜR.

Geçen hafta içinde bir müşterimizden "YANLIŞ YAZMIŞSINIZ,BEN 7123 DE KALDIM " diye mesaj göndermiş.Artık şaka mı,gerçek mi,bilemiyoruz:)

Dolumdaki en önemli nokta ÇOK DOLDURMAK DEĞİL,AZ DOLDURUP ÇOK BASKI ALMAK...Yani "60 KERE DOLDURABİLİRSİNİZ deyince mürekkep kaliteli olmuyor.HER YOLA ÇIKTIĞINIZDA BENZİN İSTASYONUNA UĞRUYORSANIZ YA ARACINIZDA PROBLEM VARDIR,YA DA BENZİNCİNİZDE:)

Firma olarak genel prensibimiz HER KARTUŞA AYRI MÜREKKEPTİR.UNIVERSAL MÜREKKEP SATMADIK,SATMIYORUZ,SATMAYACAĞIZ DA....Dolayısıyla renk sapması gibi bir durum mümkün değildir.ÇÜNKÜ HER MARKA KARTUŞUN AKIŞKANLIĞI VE DAMLACIK ÖLÇÜLERİ FARKLIDIR.

HP704 KARTUŞLARDA RESETLEME GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

http://urun.gittigidiyor.com/HP704-SIYAH-VE-HP704-RENKLI-DOLUM-SETI-EKO_W0QQidZZ34896337

http://urun.gittigidiyor.com/HP-704-SIYAH-KARTUS-DOLUM-SETI_W0QQidZZ34896314

ALIŞVERİŞ YAPIN VEYA YAPMAYIN,HER TÜRLÜ SORU VE SORUNUNUZ İÇİN BURADAYIZ.

Saygılarımızla....

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/

...NOKTA ATIŞI...

• Yazıcılarda en önemli konulardan birisi kartuş maliyetleri. Bu açıdan oldukça uygun gözüküyor ancak fotoğraf baskı kalitesi ve fotoğraf baskısında mürekkep ömrü nasıldır acaba?
  • @NOKTA ATIŞI

Dediginiz gibi daha once kullandigim kartuslardan buyukluk olarak pek bir farki yok ama baski sayisi birhayli artmis. Gercekten dikkat cekici.

quote:

HP704 KARTUŞLARDA RESETLEME GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

Peki dolum islemi bittikten sonra yazici kartuslari dolu olarak mi gosteriyor yoksa bos gostermesine ragmen bir sikinti olmadan cikti almaya mi devam ediyoruz?

Teknik destek icin tesekkurler.
  • arkadaşlar yorumlarınıza biraz göz attım.. evde kullanacağım öyle çok sık kullanmıyorum.. bu yazıcıyı almayı düşünüyorum
  • Ürünü dün vatandan aldım, yalnız bir türlü çalıştıramadım aleti.

Birşey yazdırmaya çalışıyorum olmuyor, tepsiyi kapatın uyarısı veriyor

Tarayıcıyıda yapamadım, alet başka işlem yapıyor uyarısı geliyor bu seferde. Açma-Kapama düğmesi sürekli yanıp sönüyor yanlış birşeymi var acaba

tamam düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 1 Mart 2011; 21:07:23 >
  • bende bu yazıcıyı almayı düşünüyorum herkes memnun mu?bir de fotoğraf basan oldu mu?nasıl çıktı vesikalık taratıp basan var mı mesela??
  • İyi Günler Arkadaşlar. Hp Deskjet 2060 yazıcısını bugün aldım. Yazıcının tarama, fotokopi çekme, çıktı kalitesi gibi özellikleri gayet tatmin edici. Size bir konuda danışmak istiyorum minimum kartuş tüketimi için kağıt/kalite ayarlarından Düz Kağıt/ Normal Kalite'yimi yoksa Düz Kağıt/Hızlı Taslak Kalitesini mi seçeceğim. Şimdiden Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.