Şimdi Ara

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
6
Favori
127.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enorton

Teknosa.com da yok malesef :(

arkadaşlar hepsiburada.com dan alacağım birazdan, kutudan usb kablosu çıkıyor mu yoksa ayrıca mı eklemeliyim?

hepsiburada yı ben de düşündüm, kablosuz mouse veriyor hediye. Ama son zamanlarda hep şikayet duydum hb den. Çok geç geliyormuş, bozuk mal geliyormuş vs. Şimdiye kadar 15-20 alışverişim oldu sadece biri sorunlu, onda da iade ettim paramı geri aldım. Ama şimdiki durumları nedir bilemem...
  • havale ile 116 lira ve kablosuz mouse haediye.mouse vereceğine fiyatını 10 lira düşürse veya hediye kartuş verse ya.ne alakası var kablosuz mouse ile yazıcının.bende kablosuz mouse var kullanmıyoru.çpk çabuk şarjı bitiyo.her hafta şarja takmak lazım.tahmin ediyorum ki bu yazıcının fiyatı 7-10 gün sonra 100 liraya düşecek.hepsiburada da düşmezse teknosa, bimeks,vatan bunlardan biri düşecek çünkü bu yazıcı bimekste vatanda 15 gün önce 100 liranın altında satıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

havale ile 116 lira ve kablosuz mouse haediye.mouse vereceğine fiyatını 10 lira düşürse veya hediye kartuş verse ya.ne alakası var kablosuz mouse ile yazıcının.bende kablosuz mouse var kullanmıyoru.çpk çabuk şarjı bitiyo.her hafta şarja takmak lazım.tahmin ediyorum ki bu yazıcının fiyatı 7-10 gün sonra 100 liraya düşecek.hepsiburada da düşmezse teknosa, bimeks,vatan bunlardan biri düşecek çünkü bu yazıcı bimekste vatanda 15 gün önce 100 liranın altında satıldı.

Ben o mouse dan 2 hafta önce almıştım vatandan, 21 TL idi sanırım fiyatı ve çok memnunum. 2 haftadır aynı pili kullanıyorum hala bitmedi. Bir tane daha alacaktım, bu kampanya süper oldu. bir tane de kartuş aldım siyah %50 indirimli. Bence çok iyi kampanya...

• %50 indirimli kartuştan 1 tane alabiliyoruz değil mi?1 siyah 1 renkli alamıyoruz mu?hangi rengi almamız daha doğru olur?
  • quote:

%50 indirimli kartuştan 1 tane alabiliyoruz değil mi?1 siyah 1 renkli alamıyoruz mu?hangi rengi almamız daha doğru olur?

Evet 1 adet alabiliyoruz, ben siyah aldım daha çok siyah baskı aldığım için...
  • 4,85 lira da kargo bedeli ödüyormuşuz
  • hepsiburada da mouse hediye sona ermiş
  • quote:

hepsiburada da mouse hediye sona ermiş

Evet ama fiyat 105 TL olmuş
  • nerde 105 hepsiburada da 117 tl
  • quote:

nerde 105 hepsiburada da 117 tl

Size özel indirimlerde tanımlamışlar, kullanıcı adı ile giriş yapıldığında 105 TL oluyor bende...

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton

quote:

nerde 105 hepsiburada da 117 tl

Size özel indirimlerde tanımlamışlar, kullanıcı adı ile giriş yapıldığında 105 TL oluyor bende...

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi)

teşekkürler

• hepsiburadadan alıp eline ulaşan var mı?
  • hepsiburada ya haftasonu sipariş veremiyor muyuz eft yapılmıyo haftasonu
  • birde ürünün kutu içeriği ve çalışma videosunuda eklesek buraya daha güzel olur.
  • arkadaşlar hepsiburada ya eft yaptım eft bana iade yapılmmış.iban numarasını kullanarak eft yaptım.bu konud yardımcı olacak arkadaş var mı?
    bir sorum daha olacak kartuş alıp kenara koysak 2 yıl aonra kullansak kartuş tam verimlilikle çalışır mı?
  • Kullanan arkadaşlar nasıl memnunlarmı ? Aylık ortalama 50 sayfa filan baskım oluyor uygunmu bu cihaz sizce? Yada önerebileceğiniz başka cihaz varmı acaba?

Daha önce dolan kartuş sistemi olan Canon marka bir cihaz vardı 2. dolduruştan sonra çizik çizik çıkarmaya başladı,mürekkeplerle birlikte yazdırma kafasını gönderdim (aldığım yere) ama sorun çözülmedi halada çizik çizik çıkıyor..Güzelim cihaz heba oldu dolan kartuş ve mürekkeplerle...Naptıysam düzeltemedim o yüzden önermiyorum dolan sistemleri (en azından canon için)
  • ben 180 sayfa çıkardım siyah kartuş yarıda görünüyor. siz de durumlar nasıl?
  • Arkadaşlar tarayıcı hızı nasıl tarama kalitesi nasıl ben kitap vs.. taratıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthmanager

Arkadaşlar tarayıcı hızı nasıl tarama kalitesi nasıl ben kitap vs.. taratıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Bende merak ediyorum :)
  • Arkadaşlar bu yazıcıyı ben dün aldım , siyah beyaz yazım hızı ve kalitesi harika. çok sessiz ve hızlı bir makina ,
    Resim kalitesine gelince oldukça kötü 10x15 cmlij fotoğraf kağıdına basımı bile göze hoş görünmüyor ...

Tarama hızı vasat sayılır çok hızlı değil ...

Başka sorunuz olursa cevaplarım... Bimeksden aldım , bir kartuşda %50 indirimli olarak alabiliyorsunuz ..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.