Şimdi Ara

kartuşa pelikan(4001) marka mürekkep koysam bi şey olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siyah kartuşa pelikan(4001) marka siyah mürekkep koysam bi şey olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufekinci06 -- 31 Ağustos 2007; 18:28:18 >

• Alemsin valla !! bu konuyu yazıcılar bölümüne açarsan iyi fikir alırsın bence olmaz çünkü kartuşun mürekkep çıkışında donar kalır çalışmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Alemsin valla !! bu konuyu yazıcılar bölümüne açarsan iyi fikir alırsın bence olmaz çünkü kartuşun mürekkep çıkışında donar kalır çalışmaz

kullananlar olduğu söyleniyo
  • Hiç bir şey olmaz sadece kartuşu çöpe atarsın.
  • çok sık çıktı alıcaksan olur.ben zamanında eski lexmark yazıcıma bu mürekkepten doldurmuştum.idare edicek kalitede çıktı alabiliyordum.sonra uzun süre yazdırmayınca kurudu mürekkep.kartuşlar çöpe gitti ama baya bi çıktı almıştım.elinde yedek kartuşun varsa deneyebilirsin.ama bunu yapana kadar 5 milyona doldurtmanı öneririm.orjinale çok yakın kalitede çıktı alırsın hemde kartuşların çöpe gitmemiş olur.
  • ben bir ara kullanmıştım pelikan(4001) dahası beklediğimden çok iyi sonuç aldım
    daha sonra mürekkebe biraz su katayım dedim mürekkebin akım kıvamı bozuldu. :)

şu an kartuş dolumu için aldığınız özel mürekkeplerin %50 si hava ile temasa geçince hemen uçan akol gibi bir madde kullanılıyor ! kartuşun ucu gözle görülemeyecek seviyede bu şekilde hava ile temas olduğu için zamanla kartuş kafasındaki ince gözeneklerin kapanmasını ve kartuşun ömrünü kısaltan bir ürün varmı diye sorarsanız piyasadaki genellikle çin malı printer mürekkepleridir diyebilirim. dahası bu çin malı mürekkepleri kullanırken tekrar dolum esnasında dikkat edenler olduysa bu mürekkebin kafa hizasında bıraktığı mürekkepleri silmeye çalıştığınızda hafif ziftimsi bir yapışkanlık durumunu hissederseniz işte bu kafadaki minik kapakçıkları kapatıyor

pelikan(4001) maliyet açısında o çin malı mürekkeplerden daha pahalıya geliyor diye düşünebilirsiniz ama
    pelikan(4001) içinde aşırı uçucu madde olmadığı ve ilerleyen zaman içinde mürekkep ziftimsi bir katman oluşturmadığı için açıkcası en ideali ! ama yanlız söyle bir durum varki aşırı hızlı ve ekonomik bir şekilde yazdırırsanız
    pelikan(4001) tek eksisi normal kartuşa göre kuruması 2 ve 2,5 saniye alabiliyor bu açıdan çok hızlı bir yazıcınız var ise yazma kalitesini yükselterek beklediğiniz kalitede çıktı alabilirsiniz ! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 2 Kasım 2011; 8:37:23 >

• Bugün denedim. Canon PG37 kartuşum için...

Pelikan 4001 mürekkep 3 TL "e aldım. Benim uyguladığım mürekkebin içine 3,5 CC su karıştırmak ve iyiye çalkalamaktı. Yazıcı ayarlarından baskı kalitesini en iyiyie ayarlardım . Hp marka Glossy foto kağıdına fotoğraf bastım sonuç mükemmel. Ayrıca mürekkebin kuruyup tıkanıklık yapacağını hiç zannetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TONER DURDUĞU YERDE BOZULUR MU ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinal kartuş kullanın
  • bencede doldurt daha iyi
  • abi 2007 yılı nereee 3012 nere yaa :)
  • Konu hort olmuş ama ben denedim kartuşu çöpe attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.