Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

HP 304 Xl kartuşu yanlış mı dolduruyorum yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 304 xl kartuş kullanıyorum bittiği zaman da dolduruyorum ama yanlış mı yapıyorum anlamadım akıtıyor mürekkebi

İlk başta üstteki etiketi söküyorum ardından şırınga yardımıyla içine mürekkebi basıyorum

Sonrasında üst etiketi kapatmadan nozul kısmından hava alma aparatı ile havasını alıyorum sonrasında da etiketi geri yapıştırıyorum

Ama geçenlerde yazıcıyı kaldırdığım zaman heryerinden mürekkep aktı mecbur yazıcının her yerini söküp temizlemek zorunda kaldım

Yazıcı modelim HP deskjet 2630

Birkaç konu okudum ters basınç olayı falan kafam karışmış durumda

Sizce en doğru şekilde kartuşu nasıl doldurabilirim ve mürekkebin nozul kısmından akmamasını sağlarım?

Sürekli uğraşmak zorunda kalmak insanı soğutuyor hobi olarak fotoğraf bastırıyorum şuanda maddi durumum imkan vermediği için mürekkep tanklı yazıcıya geçiş yapamıyorum elimdekini en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen şırıngayı fazla sokup dipteki filtreyi delik deşik ettiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 21 Mayıs 2020; 20:45:27 >
  • Bende de ayni sorun oldu cozumude bilmiyorum fakat icindeki sungeri emecegi kadar basiyorum artik bu aralar akitmadi 3 4 mil doldurup yaziyorum. Tika basa dolum yapmiyorym yani. Biktim murekkep isinden ellerim her yer murekkep okuyor dpi yuksek kaliteli lazer bulursam daha kullanmam kartuslulari
  • stentli S kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle oldu eski bir kartuşu söküp inceledim bu durumda şırıngayı fazla batırmamak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.