Şimdi Ara

Kartuşda renk var ama olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın arkadaşlar şimdi kartuşda renkli kartuşda Magenta cyan sarı var ya cyan mavimsi bişey magenta pembemsi Bakın arkadaşlar kartuşun ucuna bakıyorum sarı kırmızı mavi var tamam yani tüm renkler var ama renkleri çıkarınca yazıcı Kırmızıyı kırmızı sorunsuz sarı sorunsuz sarı ve yeşili sarı çıkardı Moru magenta(kırmızı pembe arası bir renk) maviyi de magenta çıkarıyor bitek turuncuyu turuncu çıkarıyor oda kırmızı ile sarının karışımı olduğu için. yani bundan sonuç olarak mavi olmadığı çıkıyor ama var , mavi olmayınca yeşilde olmuyor morda olmuyor doğal olarak ama ucunda var nasıl olmuyor anlamıyorum

Karışıklık olmasın
    Bilmeyenler için arada mavi cyan diyorum ikisinide aynı şey olarak kabul edin.
    Magentayada arada kırmızı diyorum ikisinide aynı şey kabul edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cada5555 -- 17 Mart 2016; 17:55:54 >

• Benim de hp yazicimda iki sene önce kartuş tam dolu olmasına rağmen siyah yazıları basmıyordu. Yazıcı kafası temizleme seçeneği ile çözmustum denemeden zarar gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1u2i3o4 1 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapıcam onu
  • Ayarlar kısmından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadı armut resmi çıkarıyor yine sarı kırmızı ön planda maviyi kullanmadığı için renkler değişik oluyo bi kırmızımsı sarımsı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.