Şimdi Ara

Kartvizit Tasarımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok basit bir kartvizit tasarımına ihtiyacım var.Yardımcı olabilecek vaktini ayırabilecek arkadaşım varsa çok memnun olurum.Bilgileri atarım hemen.

Şimdiden sağolun.

• https://www.bidolubaski.com/kartvizit/standart?gclid=CjwKEAiAmeyxBRCJxoKk7IWLl2oSJABvZjhh7KupxO6wFjauSO4jnSKBirJGAqp0kX-wnPm9mG9HmRoC6Ojw_wcB

buradan ısınız ghorulur sanırım.hem basıt hemde ılgınc kartvbızxıtlerı var.

reklam sanmayın.google kartvızıt baskı yazınca ılk cıkan bu oldu.madem basıt bırseye ııhtıyac duyuyorsunuz bu tarz baskı ofıslerınde zaten hazır kalıplar bulunuyor.
  • Bilgi için teşekkürler ancak istedğim şey hazır kalıpların dışında birşey.
    Eklediğim logonun iç kısmına isim soy isim ve şirket adı yazılacak sadece.

Kartvizit Tasarımı
  • Çağatayöngen kullanıcısına yanıt
    bunun içine yazmak sorun değil ama bunun çözünürlüğü kötü, matbaada alacağınız
    baskı istediğinizi vermez. Varsa vektör veya yüksek çözünürlüğü varsa daha iyi olur.
    Gönderin buraya, istediğiniz yazıyı da ekleyin, düzeltmeyi yapayım...
  • İlgine teşekkür ederim öncelikle,affına sığınarak 1-2 tane görsellerden bulabildiğim logoyu paylaşayım umarım bunlar olur.

İç kısmına ; Çağatay ÖNGEN ismin altınada 0554 841 54 89 gelecek.
    Sağ alt köşeye veya alt orta bölümede '' temizlik hizmetleri '' yazısı eklenecek.

Dizinin yazı fontunda olursa tabiki çok makbule geçer.
    Şimdiden yardımların için teşekkür ederim.

Kartvizit Tasarımı Kartvizit Tasarımı

aşağıda gönderiyorum, iki farklı renkte yaptım,
    ben genel olarak kartvizitlerde rengarenk tonlar pek sevmiyorum ama sizden gelene benzer bir şey ürettim.

Bunların orijinali yani sizden gelen boru, musluk vs kısmının çözünürlüğü kötü olduğundan
    baskıda nasıl sonuç alırsınız bilemiyorum. En büyük şekli ile gönderiyorum.

Kartvizit Tasarımı

Kartvizit Tasarımı

• Evet istediğim tam olarak buydu.Ancak üst boşluğa '' KARDEŞ PAYI '' yazısını yazarsak iyi olacak çünkü kısmetse şirketin adını öyle koyacağım.
    Birde ''temizlik hizmetleri '' yazısının rengini değiştirme şansımız varsa , çok renk cümbüşü olacak gibi geldi gözüme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    5 ay önce açıldı
    PCB tasarımı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

aşağıda gönderiyorum, iki farklı renkte yaptım,
    ben genel olarak kartvizitlerde rengarenk tonlar pek sevmiyorum ama sizden gelene benzer bir şey ürettim.

Bunların orijinali yani sizden gelen boru, musluk vs kısmının çözünürlüğü kötü olduğundan
    baskıda nasıl sonuç alırsınız bilemiyorum. En büyük şekli ile gönderiyorum.

Kartvizit Tasarımı

Kartvizit Tasarımı

Valla helal olsun .
    Bu devirde ücret almadan bu kadar iyilik

Valla Bravo !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adı üstüne iyilik.
    Ücret isteseydi adı iyilik olmaz ticaret olurdu ;)
    benden bu kadar...

Kartvizit Tasarımı
  • Teşekkür ettim hocam, eline koluna emeğine sağlık. Zahmet verdim hakkını helal et.
  • lynx23 kullanıcısına yanıt
    Piyasa öylesine kötü ki; yaptığımız işlerden paramızı alamıyoruz, baştan ücreti isteyince
    yüzümüze garip garip bakıyorlar, ödemeyince ben/biz zor durumda kalıyoruz.
    Binlerce tl alacağım var ve neredeyse bu işi bırakma aşamasındayım, herkes kazık atma peşinde,
    emeğe saygı sıfır, her şeyi 10 tl'ye yapmaya çalışan bir düşünce var.

Bu işi de normalde yapmazdım, ufak bir değişiklik olduğundan ilgilendim ama font'u arşivde bulmak
    çok vaktimi aldı. Yardım ettiğim her konuda, tek değişiklik şansı vardı, o da kullanıldı.
    Çünkü bu işler görsellik içeriyor ve orasını burasını değiştir, yazıyı ufalt, rengi şöyle olsun,
    yazı karakteri böyle olsun, 3D derinlik az, çok vs derken saatler sürebiliyor. Bu da sürüp gidiyor.

Neyse konu uzun, bu işi yapanlar ne demek istediğimi anlıyorlardır...
    rica ederim, umarım istediğiniz gibi bir şirket seviyesine gelirsiniz,
    ancak telif hakkı sizi sıkıntıya sokabilir, bu çalışmanın bir başka zeminde kullanılması
    ve bunun da tescil edilmesi gibi bir durum varsa, size sorun olabilir.
    Bunu da araştırmanızı öneririm.
  • Tabiki sizde haklısınız ortada bir emek var, o emeğinde bir karşılığı olmalı ancak arkadaşın sizin yerinize konuşmasını garipsedim.normalde siz deseniz hakkınız var sonuna kadar.
    Şu anlık bahsettiğiniz gibi bir durum yok ama ilerisini düşünerek hareket etmekte fayda var.hatırlattınız teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harris32 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size arkadaşlık isteği gönderdim. Sektörle ilgili konuşuruz diye. :) Kabul ederseniz sevinirim çünkü bu işlerde bilgisi olan birinin tavsiyelerini ve sektör tecrübelerini öğrenmek benim yararıma olur diye düşünüyorum.
  • Hocam tekrardan merhabalar, özel mesaj atmak istedim ama kabul etmedi, yaptığın tasarımı baskıya vereceğimde , matbaa yazı fontu adını ve hangi programla yapıldığını sordu.Bilgileri paylaşma şansı varmı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.